Olemme suomalainen perheyritys jo vuodesta 2014 lähtien ✨🙏✨🩷
Tule kirkastamaan sisäistä valoasi Portal of Onenessiin ✨🌟✨🌟✨
Nopeat toimitukset, maksutta yli 25€ tilauksiin ✨🙏

Mitä asiakkaamme kertovat
Portal of Onenessista?

Suurin tehtävämme tässä ajassa ja tällä planeetalla on sytyttää mahdollisimman monen ihmisen sisäinen valo loistamaan kirkkaana ✨ Tähän tehtäväämme olemme valomaailman ohjauksessa rakentaneet Portal of Oneness -palvelun ✨ Sen sisältämät energiahoitokuuntelut ja valmiiksi räätälöidyt hoitopolut sytyttävät ja vahvistavat sisäistä valoasi valtavasti ✨   

Arkkienkeli Mikaelin ja Urielin pelkojenpoisto -hoitokuuntelu

”Hei! Toimin vaativassa lasten auttamistyössä. Olen yksinäinen.
Haluan antaa palautetta Portal of Oneness Arkkienkeli Mikaelin ja Urielin pelkojen poisto hoitokuuntelusta.

Ensiksi upea musiikki vie nopeasti meditatiiviseen tilaan. Mikaelin ja Urielin todella vahva pelkojen poistaminen tuntui niin kehossa kuin mielessä sydämen tasolla.

Hoidon edetessä minulle nostettiin se ehkä suurin pelkoni, jota en päivätietoisesti edes osannut aiemmin nimetä. Minun arvottomuuden ja häpeän kokemus. Fyysisesti valtava kehollinen irtipäästäminen ravistutti kehoa kirvoittaen kyyneleet, helpotuksesta ja vapautumisesta.

Hoidon loppupuolella tilanne kääntyi niin, että nyt minua juhlittiin. Minut ympäröi suuri joukko jotka nostivat minut arvokkaaksi ja osoittivat minulle olevani rakastettu ja kaiken hyvän arvoinen. Minulle näytettiin kaikki ne lapset jotka nyt olivat kasvaneet aikuisiksi, joiden elämän suunnan olen pystynyt muuttamaan työlläni. Minua kunnioitettiin ja juhlittiin.

Nyt oloni vaihtui ihmetykseen kaikesta siitä ihailusta. Hoidon päätyttyä kyyneleet ilosta virtasivat valtoimenaan. Olen rakastettu 💖”

-Eija 

On aika ottaa vastaan valomaailman
korkeinta ja kirkkainta apua 

Onko hyvä ottaa energiahoitoja keneltä tahansa vastaan?

EI OLE.

Sillä on suuri merkitys kenen annat toimia kanavana sille energialle, jota vastaanotat. Jokaisella on kyky asettua energian kanavaksi, mutta turvalliseksi ja puhtaaksi energiahoidon tekee vasta hoitajan tarpeeksi korkea värähtely ja vastuullinen energiaosaaminen.

Puhdistamme itseämme säännöllisesti, että olemme puhtaita valonkanavia aina huomennakin. Huolehdimme aina asiakkaan energioista hoidon aikana ja varmistamme, että kaikki se upea energia, jonka hän itseensä hoidoistamme saa, pysyvät hänessä myös hoidon jälkeen.

Olemme kanavoineet erittäin korkeavärähteisiä ja puhtaita energiahoitoja yhdessä jo kohta 10 vuoden ajan ja saaneet auttaa tuhansia ja tuhansia aikuisia, lapsia ja lemmikkejä, ympäri maailman 💛

Lue hoidoista lisää alta ja tilaa omasi. Saat samalla perheellesi maksuttomia hoitoja – tämä on lahjamme sinulle 💛 Me olemme suurperhe, viiden lapsen ja 9 lemmikin kanssa ja me haluamme auttaa muita perheellisiä lahjoittamalla maksuttomia hoitojamme 💛 Joten kun tilaat hoidon itsellesi, me lahjoitamme hoidon ilmaiseksi alle 18v lapsillesi ja lemmikeillesi 💛

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksessa itsellesi hoito-ohjeet, toimi niiden mukaan. Voit vastaanottaa hoidon kanavointiaikaan, sitä ennen tai sen jälkeen

Hoitoenergia tulee sinuun, kun päätät hoidon vastaanottaa ja toimit ohjeiden mukaan. Kanavoimme voimakkaita, puhdistavia, parantavia, auttavia hoitoja, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi ✨

Klikkaa alla olevaa nappia, niin pääset lukemaan lisää energiahoidoista 💛 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin energiahoidosta

Kanavoidussa energiahoidossa me asetumme valomaailman ja fyysisen maailman väliin ja toimimme energiankanavana hoitavalle energialle. Yleisesti energiahoidoissamme kanavoimme enkeleitä, ylösnousseita mestareita, yksisarvisia, lohikäärmeitä, mutta myös korkeita energioita itsessään, kuten Mahatmaenergiaa, Muutoksen Violettiliekkiä ja Ylösnousemuksen Valkoista Liekkiä 🤍

Kanavoidut energiahoidot teemme aina etähoitoina.

Aina, kun hoidetaan toista ihmistä energiatasolla, siihen tarvitaan hoidettavan lupa. Ilman lupaa energiahoito ei ole hoito vaan energiahyökkäys. Hoitolupa avaa hoidettavan energiakentän. Hoidettavan energiakenttä onkin koko hoidon ajan hoitajan vastuulla. Vastuullinen energiahoitaja tiedostaa tämän suuren vastuun ja tekee kaiken siten, että hoito ja hoidon jälkeinen aika on asiakkaalle turvallista.

Vasta hoitajan vastuun jälkeen toiseksi tärkeimpänä tulee hoitajan oma värähtely ja puhtaus, joka määrittelee sen, millaista energiaa ja miten paljon hän pystyy kauttaan välittämään.

Me Valkoisen Liekin Voimassa, olemme sitoutuneet pitämään sekä itsemme mahdollisimman korkeavärähteisinä, että pitämään jokaisen asiakkaan energiatasolla turvassa hoitojen aikana ja lopettamaan hoidot siten, ettei asiakas jää energiatasolla heitteille.

Hoitoon voi olla mielessä jokin tietoinen syy, mutta ei se ole mitenkään välttämätöntä. Energiahoitomme vaikuttavat korkeimmaksi parhaaksi, mikä se kenelläkin on. Hoidot vaikuttavat aina myös syvälle alitajuntaan, joten vaikka tietoisuudessa ei olisikaan mitään aihetta hoidolle, hoito vaikuttaa suuresti ja sen tuoman avun huomaa tunnetiloissaan, reaktioissaan, ajatusmalleissaan ja stressitasoissaan.

Kun sisin puhdistuu, eheytyy ja tasapainottuu, niin asiat, jotka ovat ennen vaivanneet, ovatkin enää vain asioita. Eivät enää asioita, jotka vaivaisivat tai joita pitäisi murehtia.

Vaikutuksia on yhtä monta kuin vastaanottajiakin, sillä kun energia vaikuttaa energiakeskuksiin eli chakroihin, ovat vaikutukset kiinni vastaanottajan omasta tilanteesta. Yleisellä tasolla energiahoitojen vaikutukset ovat henkisen tasapainon vahvistuminen, sisäisen rauhan lisääntyminen, oman elämän ja itsensä hyväksyminen, itsensä rakastaminen, rakkauden ja runsauden vastaanottaminen, tietoisuuden laajentuminen ja ymmärryksen lisääntyminen.

On myös täysin mahdollista, että energiatason hoidon henkiset vaikutukset heijastuvat myös fyysiseen kehoon, jolloin saa lisää virkeyttä, elinvoimaa, jaksamista, kivuttomuutta, liikkuvuutta jne.

Energiahoitoja voi ottaa vastaan aina, kun tuntee siihen pienintäkään tarvetta. Hoitojen määrä puolestaan riippuu siitä, mitä hoidoista hakee.

Jos tavoitteena on saada elämäänsä hieman lisää valoa ja keveyttä, voi yksikin energiahoito jo riittää lisäämään näitä merkittävästi.

Jos puolestaan haluaa päästää irti jostakin suuresta traumasta, surusta, kivusta, ahdistuksesta tai muusta sellaisesta, vaatii sisimmän puhdistaminen useamman hoidon kuurin. Hoitoja voi ottaa kuurina 2-4 päivän välein muutaman kerran peräkkäin, jolloin seuraava hoito jatkaa aina siitä, mihin edellinen päättyi ja vaikutukset ovat moninkertaiset. Hoitoenergia vaikuttaa sinussa aina muutaman päivän ajan jokaisen hoidon jälkeenkin.

Perussääntönä on, että hoitokuurit vaikuttavat aina syvällisemmin, voimakkaammin ja pidempiaikaisesti kuin yksi erillinen hoitokerta.

Tilauksen jälkeen saat vastaanotto-ohjeet, joista selviää yksityiskohdat.
Etähoito otetaan vastaan omassa kotona tai muussa omassa rauhallisessa tilassa, ohjeiden mukaisesti.

Hoidon voi kokea hyvin monin eri tavoin. Sama ihminenkin voi kokea energiahoidot todella eri tavoin eri hoitokerroilla.

Hoidon aikaiset kokemukset tai tuntemukset eivät kuitenkaan ole tärkeitä, vaan hoidon jälkeiset muutokset. Eli vaikka hoidon aikana olisi vain levännyt tai nukahtanut, eikä olisi kokenut mitään taivaallista ilmestystä ja energian ilotulitusta, toimii hoito aina. Hyvin harva kokee ilotulituksia, tavallisempaa on kokea syvää rauhaa ja rentoutusta, ehkä myös liikutuksen tunnetta.

Hoidon aikana on tavallista kokea syvää rentoutusta ja unen rajamailla oloa. Joskus voi tuntua tuulenvirettä, viileää tai lämmintä ilmavirtaa.

Jotkut voivat nähdä mielikuvissaan värejä, toiset ehkä valonauttajien hahmoja. Jotkut kokevat monenlaisia tunteita eli kaikki ärsytyksestä suureen iloon ja suruun ovat normaaleja. Milloinkaan et tunne hoidossa pelkoa, se ei kuulu energiahoitoon.

On myös heitä, jotka katselevat koko hoidon ajan kuin korkeavärähteistä elokuvaa ja saavat selväsanaisia viestejä valonauttajilta.

On myös heitä, jotka hoidon jälkeen saavat selvätietoisia, välähdyksenomaisia ideoita.

Miten tahansa hoidon kokeekaan tai on kokematta, kaikki on hyvin ja vasta hoidon jälkeisessä elämässä hoidon vaikutukset astuvat voimaan.

Energiahoitomme ovat auttaneet mm. seuraavilla tavoilla:

  • Pelot hälvenevät. Asiakkaat ovat kertoneet päässeensä eroon peloista, joita heillä on ollut koko elämänsä. Esimerkkeinä esiintymispelko, eläinpelot tai korkeanpaikankammo.
  • Riippuvuudet haihtuvat. Hoidot ovat auttaneet erilaisiin riipppuvuksiin, kuten läheisriippuvuuteen, kahviin, tupakkaan, alkoholiin sekä huume- ja lääkeriippuvuuteen.
  • Mieliala kohenee. Useilla asiakkailla masennus ja paniikkihäiriöt ovat helpottaneet, jopa poistuneet kokonaan. Hoidot ovat saaneet uuden elämän alkamaan.
  • Itsetunto paranee ja itseluottamus kasvaa, sillä hoidot nostavat sisäisen voiman esiin.
  • Vanhat ajatusmallit korvautuvat uusilla. Tarpeettomat ajatusmallit murtuvat ja korvautuvat uusilla, korkeamman itsetunnon ja oman voiman ajatusmalleilla, jotka siivittävät kohti uutta ja parempaa elämää.

Energiahoidon tuoma muutos

Energiahoitojen aikaansaamat muutokset voivat olla suuria, nopeita ja tapahtua kerralla, yhdessä hoidossa. Muutokset voivat olla myös hitaita, viikkojen ja kuukausien aikana tapahtuvia. 

Kaikki riippuu siitä, millaisia asioita hoidoissa käsitellään ja millainen valmius itsellä on päästää irti niistä asioista, joita on sisimpäänsä haudannut. Jotkut asiat saattavat olla hyvin tiukassa vaatia monta hoitoa, kun toiset lähtevät helposti kerralla. 

Kaikki tapahtuu hoidoissamme aina korkeimmaksi parhaaksi 💛

Jotkut tuntevat hoitoenergian virtauksen hoidon aikana, toiset eivät. On normaalia, ettei hoidossa tunne yhtään mitään tai nukahtaa hoidon aikana.

Miltä energiahoito tuntuu?

Tuntemukset hoidon aikana eivät ole tärkeitä hoidon vaikutuksen kannalta. Toiset kokevat paljon, toiset vähän ja jotkut eivät mitään, hoito toimii silti jokaiselle samalla tavalla. 

Tärkeintä onkin se muutos, joka tapahtuu ajatusmaailmassasi, tunnetasolla ja yleisesti olossasi hoitoa/hoitokuuria seuraavien päivien ja viikkojen aikana 💛

Kokemuksia energiahoidoista:

Nyt pari päivää hoidon jälkeen voin sanoa, että olen vapaampi sisältä kuin koskaan ennen. Tiedostin kyllä itsessäni juurtuneita syyllisyyksiä, oman arvontunteen alemmuutta ja luulin että olen niistä päässyt irti, joo osittain kyllä mutta nyt irrotettiin niitä roppakaupalla. Kruunuchakrasta vedettiin ajatusmalleja pois Sydämen kohdalla nostettiin rinnanmittainen painava levy Myös seksuaalisuuteen liittyvää syyllisyyttä poistettiin ja tiedostin selvästi mistä se johtui, mitä olen kantanut mukanani vuosikymmeniä. Sisälläni on nyt se täydellinen ilo joka minulla on ollut syntyessäni Kiitos tuhannesti teille Piia ja Teemu sekä valonauttajat
Paula Jussila
Voi näitä hoitoja, kuin "pieni pala taivasta" Kaikista suurin, mitä kaikissa hoidoissa koen, on tunne, kun tietoisuus laajenee ymmärtämään hoito hoidolta yhä enemmän elämästä ja meitä ympäröivästä näkymättömästä maailmasta, joka kerta se muuttuu näkyvämmäksi. Yhteys paranee ja selväaistit voimistuu tuntemaan, tietämään ja ottamaan vastaan, eikä tämä elämä olekaan enään raskas taakka kannettavaksi, vaan ihana yhteinen matka kuljettavaksi. Ja lopulta se näkymätön maailma onkin näkyvä maailma ja minä, niin kuin me kaikki osana juuri sitä todellisuutta. Kiitos Piia ja Teemu Teidän työnne on niin sanomattoman arvokasta
Päivi Kautto
Tilasin teiltä ekakerran hoidon. Olin epäuskoinen, eihän tämä millään voi toimia näin, että minä tilaan hoidon ja se tulee jostakin tuolta... Kuitenkin päätin kokeilla ihan mielenkiinnon vuoksi. Otin hoidon vastaan ja kappas vaan miltei heti alkoi tapahtumaan ja sain kierrellä katselemassa missä minun pelkoni olivat syntyneet ja yhtäkkiä pimeni... Kun tulin tietoiseksi elämästä jälleen, niin oli niin sanoin kuvaamattoman hyvä ja rauhallinen tunne, että miltei hirvitti. Eli hoito toimi oikein hienosti, vaikka epäilinkin alussa. Nyt kun hoidosta on mennyt vuorokausi niin oloni vaan paranee ja hymy ei hyydy. On niin hyvä olla, että Kiitos teille oikein kovasti...
Seppo Jäntti

Miten alitajuntaa rajoittavat tekijät muodostuvat?

Alitajunta muovautuu jatkuvasti sen mukaan, miten itse suhtaudumme ympärillämme tapahtuviin asioihin, ihmisiin ja elämään.

Suhtautumista ja reagointia on tietenkin hyvin vaikea muuttaa silloin, kun alitajunnassa on negatiivista kuormaa, sillä se vaikuttaa juuri siihen, miten asioihin suhtautuu. Silloin on negatiivinen kierre niin voimakas, että sitä on mahdotonta katkaista vain päättämällä ajatella toisin.

Siihen tarvitaan työkaluja.

Kanavoitu energiahoito katkaisee negatiivisen kierteen hyvin tehokkaasti 💛

Alitajunta kuormittuu sekä pikkuhiljaa, että äkillisten traumojen seurauksena

Alitajunta kerää negatiivista taakkaa pikkuhiljaa ja me totumme sitä kantamaan, sillä emme huomaa sen kertymistä, ellei kyseessä ole nopea ja traumaperäinen tapahtuma, kuten läheisen menetys.

On tavallista, että sisimpään kertyy suruja, pettymyksiä, traumoja ja kaikkea muuta, mitä ei pysty käsittelemään niiden tapahtumahetkellä.

Näitä ovat erot, surut, pettymykset, loukkaukset jne. Oikeastaan kaikki sellainen, mikä aiheuttaa jollakin tasolla jonkinlaista mielipahaa, voi kerääntyä alitajuntaan negatiiviseksi möykyksi, ellei sitä osaa käsitellä tuoreeltaan ja päästää siitä irti.

Usein syynä on se, ettei asioiden käsittelyyn ole keinoja eikä välineitä. Tällöin käsittelemätön asia jää vaikuttamaan sisimmän kautta elämään ja ajatuksiin, vaikka asia ei olisikaan tietoisessa mielessäsi jatkuvasti.

Energiahoidot nostavat esiin, ulos ja valoon niitä asioita, jotka luulit jo käsitelleesi, vaikka todellisuudessa ne ovat olleet piilossa alitajunnassasi. 

Siksi myös hoitojen vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä, koska alitajunnasta nousevat asiat ovat jokaisella erilaisia.

Riittääkö yksi energiahoito?

Energiahoitojen määrä riippuu kokonaan valmiudestasi päästää irti tai vapautua sisimmässäsi olevasta asiasta, jonka vuoksi haluat hoitoa.

Asia voi olla tietoinen, tiedostamaton, tässä elämässä tapahtunut tai jossain lukemattomissa aikaisemmissa elämissä tapahtunut asia, josta edelleen kannat mukanasi negatiivista energiaa.

Muutos lähtee aina sisimmästäsi, minkä vuoksi sisimmän eheyttäminen on aina avain syvempään ja pysyvään muutokseen.

Kanavoitujen energiahoitojen lisäksi Portal of Onenessin kuunneltavat energiahoidot ja kurssit auttavat sinua pysymään puhtaana, omassa voimassasi, eheytymään, parantumaan ja uudistumaan sisäisesti 💛

Vaikka energiahoidot ovat todella voimakkaita, niin ne eivät välttämättä auta juuri sillä tavoin, mitä omat odotukset voivat ovat.

Esimerkiksi eräs leskeksi jäänyt nainen halusi käsitellä suruaan energiahoitomme avulla. Hän kokeili hoitoa muutaman kerran, mutta suru ei hellittänyt, sillä hän ei vielä ollut valmis päästämään surusta irti. 

Hänen oli tarkoitus käsitellä suruaan vielä ja oppia siitä jotain tärkeää. 

Hän sai hoidoista voimaa työstää suruaan ja jatkaa elämäänsä. Nainen lisäksi ilmoitti muutaman viikon kuluttua, että hänen migreeninsä on kadonnut. Hoidoilla voi siis olla yllättäviäkin vaikutuksia.

Energiahoito etänä

Etänä kanavoitu energiahoito on turvallista ja tehokasta – voit vastaanottaa hoidon oman kotisi rauhassa silloin, kun itse haluat. 

Energiahoidon kanavoinnin jälkeen toimitamme sinulle kirjallisen kuvauksen hoidosta eli kertomus, mitä hoidossa tapahtui. 

Energiahoidot - Usein kysytyt kysymykset

Energiahoitomme ovat auttaneet asiakkaitamme vapautumaan niin tietoisista kuin tiedostamattomistakin peloistaan. Energiahoito pureutuu niihin alitajuisiin tunnelukkoihin, traumoihin ja muistoihin, jotka ruokkivat pelkoja ja energia hoitaa näitä juurisyitä korkeimmaksi parhaaksi 💛

Energia vaikuttaa auraan, sen eri osiin ja energiakeskuksiin eli chakroihin. Kun energiajärjestelmä puhdistuu, tasapainottuu ja eheytyy, ovat yksilölliset vaikutukset kiinni jokaisen vastaanottajan omasta lähtötilanteesta.

Yleisellä tasolla energiahoitojen vaikutukset ovat henkisen tasapainon vahvistuminen, sisäisen rauhan lisääntyminen, oman elämän ja itsensä hyväksyminen, itsensä rakastaminen, rakkauden ja runsauden vastaanottaminen, tietoisuuden laajentuminen ja ymmärryksen lisääntyminen.

On myös täysin mahdollista, että energiatason hoidon henkiset vaikutukset heijastuvat myös fyysiseen kehoon, jolloin saa lisää virkeyttä, elinvoimaa, jaksamista, kivuttomuutta, liikkuvuutta jne.

Me (Piia ja Teemu) kanavoimme ryhmäkaukohoidot yhdistämällä energiamme hoidon ajaksi ja asettumalla sitten välikädeksi valomaailman ja vastaanottajien väliin. Välitämme energiahoidossa puhtainta mahdollista energiaa, jokaisen vastaanottajan korkeimmaksi parhaaksesi.

Hoito toimii jokaisen kohdalla, sillä se ei voi olla toimimatta jos hoitoon on vastaanottajan lupa.

Ei kannata keskittyä liikaa mahdollisiin tuntemuksiin hoidon aikana, vaan sen sijaan luottaa valomaailman voimaan. On täysin normaalia, että muutamana hoidon jälkeisenä päivänä olosi on ärtynyt tai itkuinen, eikä ollenkaan kevyt ja ihana, kuten ehkä odotit sen olevan.

Kun hoidetaan korkeimmaksi parhaaksi, voi sisimmästäsi puhdistua jotain hyvin syvältäkin. Olisi liian rankkaa, jos se kaikki tulisi tietoisuuteen tai poistuisi kerralla. Sen vuoksi onkin tavallista, että hoito jatkuu hiljalleen taustalla vielä muutaman päivän vastaanottamisen jälkeen, jolloin olo voi olla monella tasolla kuin jyrän alle jäänyt. Se on hyvä asia. Se on aihe kiitollisuuteen, sillä kaikki se kertoo siitä, että puhdistusta tapahtuu ja sisäinen valosi alkaa loistaa kirkkaammin.

Suosittelemme myös keskittymään siihen, miten hoito muuttaa elämääsi ja ajatusmaailmaasi seuraavien päivien, viikkojen ja kuukausien aikana. Usein huomaat hoidon vaikutuksen ajatusmaailmassasi ja käytöksessäsi hieman myöhemmin.

Toki osalla hoito näkyy heti esimerkiksi itkuna, kipuna tai valtavana janona. Varsinainen muutos tapahtuu kuitenkin vasta myöhemmin, eivätkä hoidon aikana tuntuvat tuntemukset ole hoidon varsinaisia tavoitteita.

Matka ja aika eivät rajoita energian kulkua. Kaukaisimpana asuva asiakkaamme on ottanut hoidon vastaan Uudessa-Seelannissa. Useimmiten asiakkaat ottavat hoidon vastaan jonain muuna aikana kuin silloin, kun me sen kanavoimme, sillä jokaisen hoidon voi ottaa vastaan juuri silloin, kun siihen itselle on paras hetki. Ajalla tai paikalla ei ole mitään merkitystä.

Tilaa energiahoito täältä  ja anna itsellesi mahdollisuus parempaan elämään 💛

Hoitojen ja hoitokuurien vaikutuksia ovat olleet esimerkiksi:

Hoitokuurit ovat paljon tehokkaampia kuin yksi hoitokokeilu, sillä meissä kaikissa on paljon tiedostamatonta kipua monessa kerroksessa. Jokainen hoito puhdistaa juuri sen verran, mihin olet sillä hetkellä valmis ja mikä on korkeimmaksi parhaaksesi. Sen vuoksi hoitojen vaikutus voi ilmetä yllättävilläkin tavoilla.

Ostoskori0
Ostoskorissasi ei ole tuotteita
Jatka ostoksia
0