Blogi

Tänne kirjoittelemme ajatustemme virtaa sitä mukaa, kun aikaa on ja aiheita annetaan mieliimme.

Blogi arkisto

Etusivu » Blogi


Henkinen polku

20.09.2018


Aakkoset Egon hiljentämiseen

Ego, eli meidän jokaisen pään sisällä möykkäävä ääni, joka vastustaa muutosta, mollaa sinua ja toisia ja saa sinut pitämään itseäsi huonona. Ääni, joka saa sinut pelkäämään, arkailemaan ja myös esittämään jotain muuta kuin oikeasti olet. Onko tuttu kaveri?

 
 
Meillä on tarjolla tämän äänen hiljentämiseen tarkoitetut monipuoliset työkalut, joista eniten päivittäisessä arjessa ovat visualisaatiot. Ne ovat noin 30min kestäviä kuunteluita, ohjattuja meditaatiomatkoja, jotka saavat kuulijan yhteyteen korkeampien tasojen kanssa ja samalla pienentävät alempien tasojen osuutta koko tietoisuudesta.
 
Visualisaatiot ovat vain yksi osa työkalupakista ja niiden tehokas käyttö vaatii myös sen, että osaa pitää itse huolta energioistaan. Sen oppii Ylösnousemuksen portaiden ensimmäisellä askeleella kunnolla ja perusteellisesti.
 
No riittääkö sitten energioista huolehtiminen ja visualisaatioiden kuuntelu? Onko tämä sellainen parivaljakko, että kaikki ongelmat ratkeavat. Ei ole.
 
Yhtälöön pitää vielä lisätä energiahoidot, että se on täydellinen paketti.
 
Monelle oppilaallemme on jo tullut vastaan tilanne, että visualisaation kuuntelu nostaa sisimmästä ylös jotain, joka ei tunnu kivalle, mutta ei lähde lisäkuunteluillakaan pois ja monelle se on vasta tulossa.
 
Mitä siis pitäisi tehdä, jos visualisaatioiden kuuntelu ei enää vie eteenpäin, kuten ennen? Se on normaalia ja kuuluu asiaan, sillä ego on sopeutuvainen kumppani. Jos egoa pehmittää aina samalla tavalla, se tottuu siihen. Sen vuoksi Fb-ryhmästä löytyvät ilmaiset työkalut eli Oman Voiman käyttöönotto tai maadoituskuuntelu vievät vain tiettyyn pisteeseen saakka.
 
Ensimmäinen ja tärkein asia on oppia pitämään itse huolta omista energioista. Kuitenkin tämän jälkeenkään pelkällä visualisaatioiden kuunteluilla ei pääse maaliin saakka. Portaiden visualisaatiot ja samoin kuin pelkät hoidotkin vievät vain tiettyyn pisteeseen asti, kunnes vastassa on ylittämätön muuri. Hieman eri syistä kylläkin, mutta muuri tulee vastaan. Visualisaatioiden kuuntelu vie sellaisen muurin eteen, jonka murtuminen vaatii kärsivällisyyttä ja viikkojen tai kuukausien sinnikästä työtä tai hoidon. Jompikumpi.
 
Pelkkien hoitojen vastaanottaminen taas vie sellaisen muurin eteen, että kun on puhdistettu ja puhdistettu, mutta tietoisuus ei ole laajentunut, eikä oppia ole tullut, eivät energiat voi pysyä sillä tasolla, kun ei ole osaamista huolehtia omista energioista. Palaamme siis takaisin ensimmäiseen ja tärkeimpään asiaan eli omista energioista huolehtimiseen. Yläkerta haluaa kannustaa meitä kaikkia tekemään aktiivisesti oman osuutemme ja kasvamaan, eikä passivoitumaan ja sen vuoksi pelkät hoidot eivät voi olla vastaus kaikkiin ongelmiin.
 
 
Mikä siis neuvoksi?
 
Vaikka kuuntelisi visualisaatioita joka päivä, se ei aina riitä. Ne nostavat pintaan ja puhdistavat pois sen verran mitä pystyvät, mutta välillä ihmiselle tulee ns. jumitilanteita, jolloin tuntuu ettei pääse eteen eikä taakse, seinä on vastassa ja egon ääni mahdollisesti hyvinkin kova. Tällaisena hetkenä on aina hyvä ottaa vastaan hoito, tai pari kolme hoitoa kuurina, jos ei yhdellä tie aukene.
 
Emme koskaan suosittele vain hoitoja, tai vain portaita, vaan molempia yhdessä. Visualisaatioita säännöllisesti ja hoitoja tarpeen mukaan. Näin matkanteko etenee sujuvasti ja aina, kun ego saa tukittua yhden reitin hetkellisesti, se ohitetaan toisella tai kolmannella vaihtoehdolla.
 
Sen vuoksi meillä on sekä koulutus, hoidot, että ylimääräiset visualisaatiot. Aina joku vaihtoehto, jolla saa egon voitettua. Tilanteessa kuin tilanteessa. Yleensä vahvin blokinmurtaja on hoito, mutta vahvan blokin murtumisen jälkeen tarvitaan lempeitä visualisaatioita, koska blokin takaa nousee paljon asioita. Myös Rakkauskylpy on näitä hetkiä varten.
 
Ylösnousemuksen Portaiden tekstit ja visualisaatiot vievät sitten seuraavan blokin eteen ja, jos se ei murru pelkillä visualisaatioilla, murretaan se hoidolla jne...

 
Kaikki kuuluu samaan kokonaisuuteen eli egon hiljentämiseen ja Korkemman Minän vahvistamiseen 

 

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›