Blogi

Tänne kirjoittelemme ajatustemme virtaa sitä mukaa, kun aikaa on ja aiheita annetaan mieliimme.

Blogi arkisto

Etusivu » Blogi


Sisäinen rauha

14.09.2017


Irtipäästämisen ihanuus

Miten planeetan henkinen vuosi liittyy ihmisiin?

 

Vuoden mittaan planeetallamme on useita merkittäviä tapahtumia, jotka auttavat kaikkia ihmisiä henkisessä kehityksessä. Nämä tapahtumat ovat olleet ennen kristinuskoa ihmisten tietoisuudessa ja elämä ja juhlat ovat rytmitetty niiden mukaan. Ihmiset ovat myös tunnistaneet näiden kosmisten tapahtumien vaikutukset elämässään, olossaan ja henkisessä kasvussaan.
 
Planeettamme on dualistinen paikka maailmankaikkeudessa. Se tarkoittaa, että täällä valon kaverina on pimeys ja ne kaksi elementtiä ovat ihmisen mieltäkin opettamassa. Jokaisella ihmisellä on vapaa tahto valita, mihin huomionsa keskittää eli ruokkiiko omalla mielellään valoa vai pimeyttä. 
 
Jos meillä ei olisi mitään kokemusta tästä kaksinaisuudesta, ei olisi mitään mistä valita. Mutta meillä kaikilla on ego, vahvempi tai heikompi, joka vetää kohti pimeyttä, sillä se on egon todellisuus. Korkeampi tietoisuutemme tarjoaa meille vaihtoehdoksi Valon, joka sitten aikanaan vapauttaa meidät tästä kaksinaisuuden maailmasta kokonaan eli ylösnousemme. 

 
Planeetan tasolla Valoa edustaa aurinko ja nyt alkaakin olla yksi merkittävä ajanjakso käsillä. Syyspäivän tasaus.
 
Päivä alkaa lyhenemään ja valon määrä vähenee, vähenemistään koko syksyn, aina joulukuun 21. päivään saakka. Tämä tuleva kolme kuukautta on mitä suurimmassa määrin vanhan ja tarpeettoman poiskuolemista, irtipäästämistä ja valmistautumista valon uudelleensyntymään talvipäivänseisauksena. Ympäri maailmaa on tarinoita Auringonpojan syntymästä 3 päivää talvipäivänseisauksen jälkeen eli 24. joulukuuta.
 
Tämä irtipäästämisvaihe tarkoittaa äärimmäisen suurta mahdollisuutta henkiseen kasvuun, paljon suurempaa kuin pelkkä yritys vastaanottaa valoa ja värähdellä korkealla. Se johtuu siitä, että me olemme lähtökohtaisesti täysiä, sillä maailmankaikkeudessa ei missään ole tyhjiöitä. Että voisimme ottaa vastaan korkeavärähteisempää energiaa, täytyy meidän ensin luopua jostakin. Älä huoli, meidän ei tarvitse koskaan luopua mistään meille tärkeästä ja rakkaasta, ei. Alkulähde haluaa meidän olevan onnellisia, eikä tietenkään ole laatinut sellaisia sääntöjä tai maailmankaikkeuden lakeja, joita noudattamalla tulisimme onnettomiksi. Meidän tulee luopua sisimmässämme olevasta tuskasta, surusta, murheesta, katkeruudesta, vihasta, kaunasta, mustasukkaisuudesta, omistamisen halusta, puutteesta, köyhyydestä, riittämättömyyden tunteesta ja kaikesta, mikä estää meitä olemasta sitä miksi meidät on luotu eli Jumalan kanssaluojia. Irtipäästämisen ja sisimmän puhdistamisen tehokuuri kanavoidaan 22.9. Valonauttajien ryhmäkaukohoitona ♡

 

 

Sisimmän puhdistaminen

Vasta, kun sisimpään on tehty tilaa, voi se täyttyä universaalilla rakkaudella, ykseystietoisuudella, kaikenlaisella runsaudella ja valolla. Tämä sama kierto tapahtuu joka ikinen vuosi ja jos ihminen on siihen valmis ja valveutunut, hän elää tässä samassa rytmissä. Pienemmässä mittakaavasssa tämä sama tapahtuu joka kuukausi, kuunkierron mukaan, joten elämä on yhtä irtipäästämistä ja uuden alkua ja vastaanottamista, jos niin valitsee. Moni elää vielä autuaan tietämättömänä kaikesta tästä ja ajatteleekin, että joskus vain on sellaisia päiviä, että kaikki vastustaa, ärsyttää, itkettää, kiukuttaa tai menee muuten vaan mönkään. Aina, kun tällaisia päiviä tulee, on se mahdollisuus päästää noista tunteista irti, sen sijaan, että tempautuisi tunteisiin mukaan, vahvistaisi niitä omalla mielellään ja lopuksi hautaisi ne takaisin sisäänsä entistä voimakkaimpina negatiivisina möykkyinä. Sinä et ole yhtä kuin tuntemasi tunne, kukaan meistä ei ole. Tunnetta on mahdollista tarkkailla vierestä kuin sivustaseuraaja ja huomata, että tunteesta huolimatta minä olen tässä ja minulla on kaikki hyvin. On mahdollista olla hyvin rauhallinen vaikka toisaalta valtavan voimakas tunne yrittää saada vallan. Jos tunteelle ei anna valtaa, eli ei tee siitä omassa mielessään totta, sen kulkua voi seurata ja huomata kuinka se irtautuu sinusta ja haihtuu pois. 

 

 

Luominen

Olemme Jumalan kaltaisia, sillä mekin luomme mielemme avulla. Mielemme on myös äärettömän voimakas. Jos teemme tunteesta itsellemme totta eli luomme sen todeksi, ei sitä enää voikaan sivuuttaa. Jos ajattelet, että "olen vihainen", "olen surullinen", "olen katkera" tai jotain muuta samanlaista, se ajatus tekee tunteen todeksi eli tunne manifestoituu todellisuuteen. Jos sanot nämä sanat ääneen, sen sijaan, että antaisit tunteen haihtua, on peli siltä kertaa menetetty. Äänen sanotut sanat ovat sata kertaa voimakkaampia kuin pelkät ajatukset ja jos vielä kirjoitat sanat jonnekin, ovat ne voimassa yhtä kauan kuin kirjoituskin on. Paperin voi polttaa, mutta facebookia ei, joten kannattaa aina miettiä tarkkaan mitä kirjoittaa ja minne :)
Voimme käyttää tätä samaa todeksiluomisenkykyä kaikkeen mahdolliseen, mutta se ei onnistu, jos siihen ei usko täydellisen vilpittömästi. Jos uskoo, niin silloin usko siirtää vuoria ja kaikki on mahdollista. Negatiivisiin tunteisiin uskominen ja niiden todeksi luominen on naurettavan helppoa, mutta on vain aikuisten opittu ajatus, että muu luominen olisi vaikeaa. Lapset osaavat tämänkin paremmin, sillä eivät ole vielä oppineet mikä on mahdollista ja mikä ei. Lapsille kaikki on yhtä mahdollista. 

  

  

Irtipäästämisen vaikeus

Miten päästää irti, jos se ei vaan kertakaikkiaan onnistu ja yritetty on?
 
Meidän keinomme ovat ryhmäkaukohoidot ja visualisaatiot ja niitä me suosittelemme ihan kaikille. Koulutuksissammekin pääpaino on aina visualisaatioissa ja kirjoitettu teksti tulee vain tukemaan visualisaatioissa saatuja omia kokemuksia.

 

 

"Ei hoito minuun tehoa, enkä kuitenkaan koe yhtään mitään."

Tähän kohtaan vastaa nyt pelkästään Teemu, oman kokemuksensa mukaan ja tietäen tarkalleen, mitä ihminen käy läpi silloin, kun niin kovasti haluaisi kokea ja nähdä ja vertailee itseään niihin, joiden kokemukset ovat huikeita. 

 
"Vuosia sitten, kun olin henkisen polkuni alussa, Piia teki minulle enkelihoitoja säännöllisesti ja usein, joskus ihan viikoittain. Yritin silloin todella kovasti tuntea edes jotain hoidon aikana, mutta turhaan. Nukahdin jokaisessa hoidossa, enkä muistanut niistä yhtään mitään. Niinä hetkinä, kun olin tietoisena, en kokenut mitään. Syyttelin itseäni, ajattelin olevani huonompi ja arvottomampi, kuin sellaiset, jotka näkevät hoidoissa asioita. Hoidon jälkeenkään en huomannut elämässäni mitään eroa entiseen, paitsi sen, että hoitojen jälkeisinä päivinä saatoin purskahtaa itkuun, vaikka en tiennyt miksi. Kyyneleet vain valuivat, vaikka ei välttämättä ollut edes paha mieli. Ei kuitenkaan ollut helppoa luottaa siihen, että hoidosta olisi ollut mitään hyötyä, sillä muutos sisimmässä ei ollut nopea, eikä raju. 

Minä huomasin hoitojen vaikutuksen ja muutoksen sisimmässäni, yhtäkkiä vasta noin puolen vuoden kuluttua ensimmäisestä hoidosta. Silloin ääni päässä muistutti, että
 
"Huomaatko, miten nyt ajattelet ja muistatko millainen olit ennen?"
 
Siinä hetkessä se tuli tajuntaan yhtäkkiä ja voimalla, vaikka itse muutos oli tapahtunut pikkuhiljaa kuukausien aikana. Koko maailmankuvani oli erilainen kuin ennen, iloisempi, positiivisempi, valoisampi, vaikka tapahtumat elämässä eivät sitä aina olleet, eivätkä ole vieläkään. Jos olisin lopettanut hoitojen ottamisen, muutos olisi jäänyt kesken ja vanhat negatiiviset ajatusmallit olisivat vetäneet minut takaisin tyhjyyttä ja yksinäisyyttä täynnä olevaan synkkyyteen. Onnekseni en luovuttanut, vaikka en koskaan ole hoidoissa kokenut sellaisia järisyttäviä ahaa-elämyksiä, kuin monet meille palautetta antaneet ovat kokeneet.

Kuten vastaanotto-ohjeissa ja verkkosivuillamme sanomme, jokainen kokee hoidon korkeimmaksi parhaakseen. Se ei läheskään aina tarkoita sitä, että hoito olisi voimallinen kokemus. Korkeimmaksi parhaaksi voi olla yhtä hyvin se, että oppii luottamaan ja kuuntelemaan tunteitaan, sydäntään ja sisimmässä tapahtuvia muutoksia hoitojen jälkeen. Muutos voi tulla tietoisuuteen vasta viikkojen kuluttua tai sitten voi käydä kuten minulle kävi, että tarvitsinkin kuukausia. Tällä hetkellä tilanne on sellainen, että en edelleenkään koe hoidoissa yhtään mitään, mutta jos hoidon jälkeen keskityn, tietoisuuteeni tuodaan ne asiat, joita on hoidettu ja parannettu. Olen lakannut kaipaamasta ahaa-elämyksiä ja tiedostan, että en oikeasti sellaisia tarvitse, sillä tiedän, että hoidot toimivat, vaikka niissä ei kokisi yhtään mitään."
 
Monella on hoidon jälkeen paha olla monta päivää, toisilla jopa viikkoja ja se paha olo on ainoana merkkinä hoidosta. Se ei ole helppoa, eikä mukavaa, mutta niinä hetkinä jokainen kyynel vie lähemmäksi sisäistä rauhaa, valomaailmaa, enkeleitä yksisarvisia ja mestareita. Jokainen itku murtaa pienen palan siitä sydämen ympärillä olevasta muurista, joka estää aistimasta jollain tavalla enkeleitä ja heidän merkkejään ja jonka sisäpuolella on niin helppoa pitää itseään huonompana ja arvottomana.

 
Hoito toimii kaikille, koki siinä jotain tai ei ja voimakkain hoito, mitä pystymme tarjoamaan on Valonauttajien ryhmäkaukohoito. Se kanavoidaan planeetan henkisen kierron kannalta tärkeimpänä irtipäästön hetkenä Syyspäiväntasauksena 22.9. Jos tunnet hoidon kutsuvan sinua, olet valmis luopumaan kantamastasi taakasta, etkä säikähdä etukäteen sitä surkeaa oloa, joka hoidosta mahdollisesti seuraa ennen sisäistä rauhan tunnetta, niin tule mukaan verkkokaupan kautta ja ilmoita lemmikkisi ja alle 12v lapsesi mukaan ilmaiseksi ♡ Anna sisimpäsi puhdistua ♡
 
Lisäksi te rakkaat lukijat olette erittäin onnekkaassa asemassa, sillä teille on tehty viisi todella voimakasta visualisaatiota, joita voitte kuunnella vaikka päivittäin. Silloin, kun Piia vuosia sitten teki Teemulle enkelihoitoja, ei näitä mahtavia itsehoitotyökaluja ollut olemassakaan. Silloin joutui vain odottamaan, että itkut oli itketty ja oli valmis seuraavaan hoitoon. Päivittäisillä visualisaatioilla prosessi nopeutuu äärettömän paljon ♡ Visualisaatiot löytyvät verkkokaupasta täältä
 
Olet myös tervetullut suljettuun Facebook -ryhmäämme

 

irtipäästö syyspäiväntasaus ryhmäkaukohoito

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›