Blogi

Tänne kirjoittelemme ajatustemme virtaa sitä mukaa, kun aikaa on ja aiheita annetaan mieliimme.

Blogi arkisto

Etusivu » Blogi


Henkinen polku

20.01.2019


Kunpa olisin silloin tiennyt...

Voi että jos olisin aikaisemmin tiennyt sen, minkä nyt tiedän tai edes pienen hitusen siitä. Silloin kaikki olisi ollut helpompaa, mutta toisaalta, jos en olisi kulkenut juuri tätä polkua, en nyt olisi se kuka olen, enkä vieläkään tietäsi sitä, mitä nyt tiedän.

 

 

Kerron tässä jotain sellaista, mitä en ole vielä koskaan kertonut, edes Askeleiden teksteissä. Toivon, että luet tämän kirjoitukseni ajatuksen kanssa ja peilaat sitä omaan elämääsi ja omiin kokemuksiisi. Aloitan kertomalla kanavoimistamme hoidoista, mutta ne eivät ole tämän jutun pääpointti, eivät ollenkaan.

 

Ne liittyvät erottamattomalla tavalla siihen, miten minusta, arasta ja ujosta kaikkien-miellyttäjä-Piiasta tuli Valkoisen Liekin Voiman Piia, eikä tätä juttua voi kirjoittaa ilman, että kertoisin kanavoimistamme hoidoista. Hoitomme ovat hyvin voimakkaita ja ne kohottavat jokaisen vastaanottajan värähtelyä. Ne aktivoivat 16 chakraa, puhdistavat menneiden elämien traumoja, poistavat pelkoja, avaavat sydäntä ja kohottavat tietoisuutta. Hoitojen vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä. Yhteneväistä kaikille on kuitenkin se, että ne todella tehoavat ja jokainen huomaa vaikutuksen omalla tavallaan.

 

Miten hoidon vaikutuksen voi huomata?

Joku huomaa, että esim. pimeänpelko/korkeanpaikan kammo/hammaslääkäripelko on hävinnyt, joku huomaa, että fyysinen keho voi paremmin, joku huomaa, että asia, mikä on vastustanut, ei tunnukaan enää niin kamalalta, vaan sitä katselee kuin uudesta näkökulmasta ja siihen voikin tuntua erityisen hyvältä tarttua kiinni. Joku huomaa, että mennyt vanha muisto on enää vain muisto, se ei ole kipeä muisto. Joku huomaa, että kauan kadoksissa ollut hymy, rohkeus, voima, avoimuus tai luovuus on tullut häneen takaisin. Joku huomaa, että anteeksianto on viimeinkin tapahtunut, tai se on helpompaa, joku huomaa, että aamuisin on paljon mukavampi herätä uuteen päivään. Negatiiviset ajatusmallit muuntuvat ja joku huomaa, että enää ei niin ahdista. Joku huomaa, että energiaa riittää ihan eri tavalla kuin ennen, joku huomaa, että tarvitseekin unta enemmän kuin koskaan, näin keho korjaa mahdollisesti piilossa ollutta univajetta, viestittämällä, että nuku hyvä ihminen, nuku.

 

Verkkokaupastamme löytyvät visualisaatiot, sekä suljetun FB ryhmän Tiedostoista löytyvä ilmainen Oman voiman käyttöönotto -kuuntelu hoitavat, puhdistavat ja kohottavat värähtelyä myös, mutta vain pienen murto-osan siitä, mitä hoitomme tekevät. Askeleissa olevat visualisaatiot ovat sitten pari kertaluokkaa voimakkaampia, mutta eivät nekään hoitoja vastaa.

 

Kaikkein tärkein muistettava asia ja syy siihen, miksi tästä kirjoitan, on se, että jos ihminen ei tee mitään muuta henkistä, korkeaa värähtelyä ylläpitävää toimintaa, tulee hoidoista ja visualisaatioista vain väliaikainen "helpotus" ja apu. Jos kuuntelee FB ryhmän Tiedostoissa olevaa ilmaista maadoitus&suojausta hoitojemme/ visualisaatioidemme lisäksi, tuo sekin vain hetkellisen avun. Siksi onkin aivan ensiarvoisen tärkeää, että jokainen pitäisi itse huolta joka päivä omista energioistaan, ja kohottaessaan värähtelyään hoitojemme ja/tai kuuntelujemme avulla, tarvitsee pian enemmänkin, kuin tuon ilmaisen maadoitus&suojauskuuntelun.

 

Miksikö? No siksi, että ensinnäkin koko maapallon värähtely on kohonnut hurjasti. Ihminen, joka ei pidä energioistaan huolta, voi kokea tämän melko raskaallakin tavalla. Jos itse värähtelee ympäristöään matalammalla taajuudella, tuntee itsensä huonoksi ja vähäpätöiseksi. Kaikilla muilla näyttää elämä menevän paremmin kuin itsellä, muilla on helpompaa kuin itsellä jne. Kaikki ympärillä näyttää ja tuntuu vain masentavan, koska itse ei värähtele sillä samalla taajuudella. Kannattaa huomioida, että myös työkaverit, läheiset ja ylipäätään kanssaihmiset voivat myös kokea tämän samalla tavalla tai vieläkin voimakkaammin kuin sinä itse. Kun värähtely on matalalla, tuntuu aina enemmän tai vähemmän pahalta, syyt vain vaihtelevat. Sama tapahtuu myös toisinpäin, eli jos sinä värähtelet korkeammalla kuin esim. ystäväsi/perheesi/ tila jossa olet, koet ympäröivän energian raskaana ja masentavana ja haluat siitä pois, omaan rauhaasi. Ei ole helppoa olla matalavärähteisessä tilassa, jos ei pidä huolta omista energioistaan. Saatat tuntea itsesi ärtyneeksi, väsyneeksi ja kipeäksi.

 

Jos et vielä ole pitänyt itse energioistasi huolta koko ajan, tai et edes tiedä mitä sillä tarkoitetaan, on jo korkea aika aloittaa. Jos ei nyt niin koskas sitten, kyselevät Mestarit meiltäkin aina. Aloittamalla hallitsemaan omaa energiakenttääsi, annat samalla itsellesi melkoisen lahjan, joka päivä. Toivon, että tämä saisi sinut välittämään itsestäsi niin paljon, että nyt viimeinkin otat omat energiasi haltuusi. Kunpa olisin tiennyt tämän silloin, kun en tiennyt. Toisaalta tiedän, että se kaikki kipu oli tarpeen, että osaisin kertoa sinulle nyt sen, mitä nyt osaan kertoa. Ilman menneisyyttäni, tietämättömyyttäni, kipujani ja kantapäiden kautta oppimista, en osaisi. Olen kiitollinen kivuistani, sillä niiden vuoksi olen nyt tässä, ja sinä siinä, lukemassa tätä. Se oli kaiken tarkoitus ja se on mahtava tarkoitus.

 

Hoitomme ja visualisaatiomme kohottavat siis värähtelyä. Värähtelyn nousu on hyvä juttu, sillä se avaa tietoisuutta, iloisuutta, rakkautta ja runsautta. Kuitenkin, mitä korkeammalle värähtely kohoaa, sen lujemmin tulee olla yhteydessä Maahan. Tästä ei ole poikkeuksia, ei oikoteitä, eikä kukaan voi tässä asiassa fuskata. Mitä korkeammalle kohoat, sen paremmin sinun pitää olla maadoittunut ja kääntäen, mitä paremmin olet maadoittunut, sitä korkeammalle kohoat. Se on laki ja mitä perusteellisemmin sen hyväksyy ja alkaa sitä noudattamaan, sen paremmin elämä alkaa sujua. Sen lisäksi, mitä korkeammalle värähtelysi nousee, sitä enemmän tarvitset suojauksia, sillä sisäinen valosi alkaa loistaa kirkkaammin. Että voi elää valoisana ja korkeavärähteisenä ihmisenä, tulee omat energiat olla koko ajan hallinnassa. Silloin voit liikkua vapaasti paikasta toiseen ja viettää aikaa eri värähtelytaajuudella olevien ihmisten kanssa, saamatta tästä negatiivisia oireita. Kun nämä kaksi asiaa ovat kunnossa, silloin sinulla on kaikki hyvin, elämä on tasaista, sillä sinä olet tasainen. Elämä ei ole mutkatonta, sillä vastoinkäymiset tottakai kuuluvat ihmiselämään, mutta niistä selviää nopeammin ja helpommin, kiitollisuuden kautta, ei enää uhriutumisen, itsesyytösten ja katkeruuden kautta. Kun sinulla on juuret maassa ja suojat ympärillä, sinulla on kaikki hyvin, riippumatta siitä, mitä ympärilläsi tapahtuu.

 

 

Palataan vuoteen 2013

 

Kohotin värähtelyäni ihan hirmuisen nopeaan tahtiin tekemieni enkelihoitojen avulla. Tein hoitoja itselleni ja asiakkailleni. Jokainen tekemäni ja vastaanottamani hoito kohotti värähtelyäni suuresti, ja aluksi se oli aivan ihanaa, mutta sitten alkoivat vaikeudet.

 

Valitettavasti kukaan ei ollut opettanut minulle juurista ja suojista, ja että minun tulisi olla KOKO AJAN maadoittunut ja suojautunut. Olin sitä vain pintaraapaisun verran silloin, kun tein hoidon, ja silloinkin juureni olivat todella hauraat ja haperot, koska ei kukaan ollut opettanut minulle, että ne ovat tärkeintä maailmassa ja, että niitä tarvittaisiin aina, ei pelkästään hoitojen aikana. Tämä johti siihen, että hoidot kyllä sujuivat aivan mahtavasti ja sekä omat, että asiakkaiden kokemukset olivat uskomattoman voimakkaita, mutta kuitenkin joka kerta hoidon jälkeen putosin värähtelyissä liian nopeasti alas, se kuin hyppy kerrostalon katolta asfalttiin… PAM, migreeni. Olisin tarvinnut vahvat juuret ennen hoitoa, hoidon aikana ja hoidon jälkeen, että värähtelyni olisi ollut tasaisen korkealla, mutta en tiennyt. Minä en vain tiennyt. Minulle oltiin opetettu, että jos on huono olo hoidon jälkeen, pitää syödä suklaata tai upottaa kädet multaan, koska se maadoittaa. No minä tyttö söin suklaata, kaksin käsin. Se tasoitti oloa, mutta ei peruuttanut värähtelyn putoamisesta johtuvaa migreeniä eikä parantanut sitä.

 

Näin jälkeenpäin ajateltuna, hyvänen aika, miten monta migreenikohtausta olisinkaan välttänyt sillä, että joku ihana ihminen olisi antanut minulle työkalut omien energioideni hallintaan. Olisin maksanut siitä vaikka koko pienen omaisuuteni ja antanut vaatteenikin päältäni, jos joku olisi auttanut minua, sanonut, mitä minun tulisi tehdä. Olisi sanonut, että ei hätää, tässä on sinulle ohjeet, toimi sen mukaan joka päivä ja näin värähtelysi pysyy korkealla ja sinä terveenä. Noh, kyllähän minulla sitten lopulta olikin tällainen henkilö, edesmennyt poikani Elmeri, Mestari El Morya. Hän opetti minulle tämän, mutta vielä tuolloin ei ollut aika. Ensin minun piti hetken aikaa kontata polvet ruvella, että olin todella valmis ymmärtämään, miten tärkeästä asiasta on kyse. Tässä kun, ei loppuviimein ole ollut ollenkaan kyse pelkästään minusta ja minun elämästäni ja muutoksestani vaan kaikkien tulevien Valkoisen Liekin Voiman asiakkaiden ja oppilaiden elämästä, värähtelystä ja muutoksesta. Sinunkin, jos otat avun vastaan.

 

Nautin suunnattomasti asiakkaiden auttamisesta, enkelienergian välittämisestä, mutta tein sitä täysin oman hyvinvointini kustannuksella, tietämättömyyteni takia. Tiesin, että kun asiakas lähtee, minulle tulee näköhäiriöt ja siitä seuraa vuosisadan migreenikipu, joka kestää muutamasta tunnista muutamaan päivään. Tätä se oli, hoidosta toiseen, migreenistä toiseen. Kerran sain näköhäiriöt jopa kesken hoidon, koska värähtely kohosi taivaisiin, mutta juureni olivat haperot. Minä päätin, etten anna migreenille valtaa, vaan hoidan ystäväni loppuun. Itse asiassa häpesin migreeniäni, tai pikemminkin itseäni, enkä halunnut kertoa migreenistäni kesken hoidon. Vaikka hän oli ystäväni, minä olin ammatillisessa enkelihoitajaroolissani. Näkökenttä musteni ja sinisiä ja keltaisia, punaisia ja violetteja nauhoja vilaji suljettujen silmieni alla. Tein sinnikkäästi hoidon loppuun, en halunnut häiritä hänen hoitokokemustaan ja tiesin, että näköhäiriöiden alkamisesta minulla on noin 40min aikaa, ennen kuin kipu alkaa. Ehtisin tehdä hoidon loppuun, ennen kuin kipu alkaa ja laskin, että kestän kivun siihen asti, että ystäväni lähtee hoidosta kotiin, eikä minun tarvitse kertoa siitä. Kun ystäväni lähti, juoksin oksentamaan ja makasin pimeässä huoneessa loppupäivän. Voi, kun olisin tiennyt silloin sen, minkä nyt tiedän...

 

En kuitenkaan halunnut lopettaa hoitojen tekemistä, sillä ne auttoivat ihmisiä ja eläimiä niin paljon, mutta urputin ja itkin kyllä pari kertaa yläkerralle, että"Miksi ihmeessä te minut niin voimakkaasti halusitte energian kanavoijaksi, jos palkaksi joka ikisestä itselle tai toiselle tehdystä hoidosta saan migreenin?!?" Syy tähän oli selvä. Minun tuli oppia kantapään kautta, miten tärkeää minun ja ihan jokaisen on olla koko ajan maadoittunut ja suojassa. Koko ajan, ei vain hoitojen aikana. KOKO AJAN. IHAN KOKO AJAN.

 

Värähtelyissä leijaileminen, ylös alas sahaaminen on keholle aivan kamalan uuvuttavaa. Se on väsyttävää, romahduttavaa ja voimia vievää. Montako kertaa päivässä tai viikossa voi hypätä kerrostalon katolta, kunnes keho kertoo, että nyt muuten riittää? Minun kohdallani värähtelyn sahaaminen tarkoitti käytännössä sitä, että asiakkaan varatessa minulta enkelihoidon, alkoi värähtelyni kohota heti, sillä samalla sekunnilla. Se ilmeni fyysisessä kehossa älyttömänä janona. Olin myös ihan koko ajan arkkienkelten ympäröimänä, hoidon varaushetkestä lähtien, kun he valmistelivat minua kanavointiin. Meditoin ja valmistelin itseäni kanavointiin parhaani mukaan, kohotin värähtelyäni, mutta en suinkaan tiennyt, että suurin työ olisi pitänyt tehdä alaspäin, eikä ylöspäin.

 

Koko hoitopäivän ennen kanavointia leijuin korkeuksissa, vatsassani oli perhosia ja oloni oli upea. Kun tuo uskomaton hoito oli ohi ja asiakas lähti, minun täytyi liikkua todella varovasti. Äkkinäiset liikkeetkin olivat keholleni liikaa hoidon jälkeen. Opin, että minun tulee istua rauhallisesti alas, en voi esim. mennä nopeasti seisomasta makuulle, koska se on liian nopea ja liian suuri liike keholleni. Jos tein niin, nousi paine heti koko päähän ja eteni migreeniksi. Sitä ei voinut enää pysäyttää sen yhden liian nopean liikkeen jälkeen. Jos nousin ylös, en voinut tehdä sitä nopeasti, muuten se oli takuuvarma migreeni samantien. En voinut tehdä hoidon jälkeen mitään arkista, en mitään nopeatempoista, en voinut alkaa puhumaan heti arkisista asioista, jne. muuten alkoi kova paine päässä, sen jälkeen näköhäiriöt ja siitä sitten puoli päätä jyskyttävä, järkyttävä migreeni. Minun olisi pitänyt vain leijua näissä korkeissa energioissa, tekemättä yhtään mitään, mutta eihän se ollut mahdollista, sillä ei hoitokorkeuteen voi jäädä loputtomiin. Kun hoito oli ohi, muu perhe tuli kotiin. Se tarkoitti Teemua, kolmea koiraa ja 5 alle kouluikäistä lasta. Ei siinä paljon enää leijuttu rauhallisuudessa ja hiljaisuudessa. Minut oli opetettu huolehtimaan vain asiakkaasta, ei itsestä, eikä kukaan koskaan ollut kertonut, että myös hoidon jälkeen täytyy pysyä maadoittuneena. Voi, kun olisin tiennyt tuolloin sen, minkä tänä päivänä tiedän...

 

Mitä muita oireita tämä huono maadoitus ja värähtelyissä pomppiminen sai aikaan? Se sai aikaan leijailevaa oloa, tavarat putoilivat käsistä, jalat eivät oikein tuntuneet aina kantavan, tasapainoni heitteli, keho tuntui menevän lukkoon ja tukkoon, paine oli päässä, oli koko ajan jano, nälkä, makeanhimo, teki mieli roskaruokaa. Mieleni oli onnellinen koko ajan, eli värähtelyni ei päässyt niin matalalle, että se olisi vaikuttanut onnellisuuteeni ja sydämeeni, se pysyi auki ja säteilin rakkautta, mutta kehoni, se ei kestänyt tuota kidutusta, se huusi apua tuskissaan. Välillä koin aivosumumaista oloa, ja meinasin nukahtaa pystyyn. En ollut ollenkaan sinut kehoni kanssa, sillä se tuntui hauraalta ja ei-omalta. Koin olevani valo-olento, ja harmittelin, kun kehoni ei toiminut, eikä kestänyt leijailua. No eihän se voinut toimia, sillä keho vaatii yhteyden maahan toimiakseen kunnolla, eikä minulla ollut juuria kiinni koko ajan, eikä suojia ympärilläni koko ajan. Tämä sama olotila saa monet henkisesti herkät ihmiset sulkemaan itsensä kokonaan, jos he eivät kuule ja opi jostain, miten oikeasti tulisi elää energioitaan halliten. Miten jokaisen tulisi elää, ei vai henkisten ihmisten. Kaikki sivuoireet johtuvat vain tietämättömyydestä eikä valomaailman kanssa ja valomaailmassa elämisen tarvitse olla sellaista.

 

Aloitin henkisen verkkokurssin, jossa sain käyttööni visualisaatioita. Näissä tehtiin pieni maadoitus ja suojaus, mutta siinäkin ne olivat sivuosassa. Vieläkään en saanut tietooni sitä, mitä olisi tarvinnut saada. Aloin pomppimaan entistä useammin värähtelyissäni ylös ja alas, nyt siis se sama tapahtui visualisaatioiden vuoksi. Vaikka hoito ja visualisaatio eivät ole sama asia, kohottaa visualisaatiokin värähtelyä. Kuunteluiden alussa maadoitus ja suojaus meni aika nopeasti ohi ja koska sitä ei nostettu kaikkein tärkeimmäksi asiaksi, se jäi sivuseikaksi. Lisäksi, jos ylhäällä käy ilman kunnollista maadoitusta ja jos maadoituksesta ei huolehdi itse vielä visualisaation jälkeenkin, tullaan kuuntelun jälkeen romahtaen alas. Koska en tiennyt tätä, romahtelin aika paljon ja lukija voi jo tässä vaiheessa arvatakin, mitä siitä seurasi. Mikäpä muukaan kuin migreeni. Migreenit jatkuivat kovina ja useammin kuin ennen. Kuunteluiden ja hoitojen aikana oli upeaa, hetki sen jälkeen oli upeaa, ja pam, alas tultiin ja keho kärsi.

 

Visualisaatioiden kuuntelu oli ollut minulle helppoa, sain ulkoistaa maadoitukset ja suojaukset toisen vastuulle, minun ei tarvinnut kuin olla ja kuunnella, kun vastuu oli visualisaation lukijalla. Aina en edes muistanut tai jaksanut visualisoida niitä kuunnellessani, ja kyllä vain, migreeni. Migreenin lisäksi minua opetettiin myös toisella tavalla maadoituksen ja suojien tärkeydestä. Kesken visualisaation, jonka alussa oli vain nopeasti tarkistettu juuret ja suojat, matalat energiat pääsivät olemattomien suojieni läpi, ja minä huomasin heidät. Pelästyin todella pahasti ja opin tästä. Tein maadoituksen ja suojaukset siitä lähtien aina ennen kuin aloitin kuuntelemaan kuuntelua. Se oli ensimmäinen tärkeä oivallus omasta vastuustani. Tein juuret ja suojat tosi suppeasti, koska en osannut niitä tehdä paremmin, mutta tein kuitenkin itse. Jos olisin tuolloin tiennyt sen, mitä nyt tiedän, olisin tehnyt ne niin kuin henkeni olisi ollut niistä kiinni, mutta en tiennyt, en vielä…

 

Seuraavaksi aloitin Diana Cooperin opettajakoulutuksen ja siellä vihdoin opin, miten perusteellisesti maadoitus ja suojat täytyy tehdä. Koulutuksessa painotettiin varsinkin opettajan vastuuta oppilaista kurssitilanteessa ja harjoitusten aikana. Vielä tässäkään vaiheessa en tiennyt, että ihmisen pitää olla koko ajan maadoittunut, myös "vapaa-aikana", ei pelkästään kurssitilanteessa ja harjoitusten aikana, mutta aloin oppia sen merkitystä koko ajan paremmin. Opekoulussa myös sulkemisen tärkeys nousi vahvasti esiin ja tämän me opetamme juurta jaksain Askel 1:ssä. Opekoulutuksessa opettelimme myös tekemään itse visualisaatioita, joissa opin ottamaan vastuun kuuntelijoideni energioista, olemaan opettaja, ohjaaja, valmentaja. Kun kävin enkeliopettajakoulutuksen lähipäiviä läpi, sain tehdä todella töitä, että pysyin värähtelyni mukana. Minulla oli koko ajan nälkä ja jano ja maadoituksesta ja suojauksista piti pitää koko ajan huolta. Ei riittänyt, että ne tehtiin aamulla yhdessä, vaan tein juuria ja suojia liki koko ajan mielessäni. Kesken koulutuksen menin usein vessaan tekemään juuria ja suojia, sillä tuntui, että sitä mukaa kun värähtelyni kohosi, juureni irtosivat ja suojani murenivat. Koulutuspäivillä oli tietyt ja tarkat tauot, mutta jouduin muutaman kerran syömään vessassa "salaa" banaanin, sillä keholleni ei riittänyt koulutuspäivän ruokatauot, se tuntui juurien ja suojien vahvistamisen lisäksi tarvitsevan välipaloja ja ruokaa lähes koko ajan.

 

Opettajaksi pääsyn yksi kriteeri oli se, että osaa pysyä maadoittuneena ja sen minä todella opin. Melkoinen oppiläksy, huh huh. Monesti silti opettajakoulutuksen lähipäivän jälkeen sain näköhäiriöt ja migreenin. Juureni olivat vieläkin liian hauraat pysymään kiinni, enkä ollut vieläkään oppinut ja sisäistänyt asian tärkeyttä kokonaan, sillä en vieläkään tehnyt juuria ja suojia joka aamu ja ilta. Siksi elämä oli sellaista, raskasta."Ei kai elämäni voi näin jatkua loputtomiin?! Että joudun koko hereilläoloaikani visualisoimaan vain juuria ja suojia?" oli kysymykseni ja ihmetykseni. No, ei se jatkunut noin loputtomiin, se jatkui juuri niin kauan, että minä TODELLA ymmärsin asian vakavuuden ja merkityksen. Ymmärryksessä auttoi Mestari El Morya. Hän antoi minulle tehtävän. Hän pyysi minua kirjoittamaan listan kaikista niistä tilanteista, joissa ei tarvitse olla maadoittunut. Aloin miettiä. Päähäni ei noussut yhtään ainutta ajatusta, ei yhtään tilannetta, kyyneleet täyttivät silmäni. Silloin ymmärsin. Lamppu syttyi kirkkaana. NIITÄ EI OLE. Ei yhtään ainutta. Ei ole olemassakaan tilannetta, jossa olisi parempi olla ilman juuria kuin juurten kanssa. Sama juttu suojien kanssa. Aloin tekemään juuria ja suojia aamuin, päivisin ja illoin. Asetin ne tärkeimmäksi koko elämässäni. Nyt tein niitä kuin henkeni olisi ollut niistä kiinni, koska oikeastaan se oli niistä kiinni, migreenikipuni kun olivat niin voimakkaita, eikä alemmat energiatkaan houkutelleet tippaakaan.

 

Ymmärsin, että vaikka tulisin luomaan mitä koulutuksia tahansa, ensimmäinen osio alkaa aina samasta kohdasta. Oppilaan on todella ymmärrettävä, että henki todellakin on riippuvainen juurista ja suojista ja hänen täytyy rakentaa itselleen täydellinen kivijalka, ennen kuin voi alkaa nousta ylöspäin. Minä haluan, että minun oppilaani ovat jalat maassa, aina. Minun täytyy olla varma, että ihminen, joka hakee minulta henkisiä työkaluja, oppii ihan ensimmäiseksi tämän kaikkein tärkeimmän asian. Siitä kaikki lähtee.

 

Kivijalka täytyy rakentaa, vaikka oppilas olisi käynyt kaikki maailman kurssit ja koulutukset sitä ennen, sillä missään niitä ei painoteta tarpeeksi, saati liikaa. Tämän ovat vahvistaneet hyvin monet oppilaamme. Uusi oppilas aloittaa aina alusta ja silloin minä voin olla varma, että hän ymmärtää sen, minkä minä ymmärsin El Moryan tehtävän jälkeen ja hän tulee tekemään maadoitukset ja suojat sillä tavoin, kuin hänen henkensä olisi niistä kiinni ja silloin, vasta silloin, hänen kivijalkansa on riittävän vahva ja kestävä. Se on yhtä tärkeää kuin hengittäminen, ei sen kummempaa. Minun täytyy olla varma, että kenenkään ei tarvitse käydä samaa kivunpolkua, mikä minun tuli astella, tai pikemminkin ryömiä, että lopulta ymmärsin. Toki vapaa tahto on jokaisella oppilaalla, mutta toivon, että voin tällä tavoin, työkalut antamalla, helpottaa monen matkaa, suoristaa sitä. Kyyneleet nousevat silmiini, sillä haluaisin teidän kaikkien ymmärtävän, että ei Askeleet ole mikään koulutus, ei se ole mikään velvoite elää henkistä elämää, ei se ole taakka, ei edes valmennus, eikä se ole sellainen, että pitää tehdä sitä ja tätä. Se on lahja. Se on lahja valomaailmalta, jokaiselle teistä.

 

Kaiken täytyy alkaa juurten luomisesta ja niiden vahvistamisesta. Olen itse läpikäynyt niin suuren oppiläksyn kivun kautta, että ymmärsin tämän asian, ja tätä tulen teille rakkaat jankuttamaan aina, juurien ja suojien merkitystä. Olkaa hyvä siis siitä. Se vie aluksi aikaa, vaatii tahtoa ja lujuutta, kärsivällisyyttä ja sinnikkyyttä, mutta mitä enemmän juuria kasvatat ja vahvistat, sen helpommaksi kaikki tulee. Sen vahvemmaksi juuresi tulevat, sen vahvemmaksi sinä tulet. Sanon tämän oman kokemukseni kautta. Tiedän, miten kivuliasta ja hankalaa elämä pahimmillaan voi olla, kun lukee henkisiä kirjoja, käy istumassa enkeli-illoissa, selaa henkisiä asioita netissä, ottaa hoitoja vastaan, kuuntelee ohjattuja meditaatioita ja visualisaatioita, MUTTA EI pidä itse huolta energioistaan. Eli kun ihminen ei ITSE auta värähtelyään pysymään korkealla, siellä, mihin värähtely lukemisen tai enkeli-illan aikana nousee, puhumattakaan siitä, miten korkealle se hoidon vuoksi nousee.

 

Heti Ylösnousemuksen portaiden Askel 1:ssä tähän annetaan täydelliset ohjeet. Olemme luoneet materiaalin ja kuuntelut Teemun kanssa jokaista teitä varten. Kaikki on kanavoitu yläkerrasta, tai pikemminkin ympäriltämme, valomaailman auttajilta. Olemme käyneet läpi paljon, että voisimme kertoa sinulle sen, miten ei kannata tehdä, että voisit kulkea suorempaa polkua. Sinä itse teet Askeleissa työn - sitä emme me, eikä kukaan muukaan voi puolestasi tehdä.

 

Kun otat hoitojamme vastaan, silloin me huolehdimme energioistasi, niin hoidon alussa, sen aikana kuin sen lopussakin. Kun hoito on ohitse, hoitoenergia laskeutuu sinuun vielä parin päivän ajan. Värähtelysi kohoaa ja pysyy korkealla hetken, mutta hoidon jälkeen pallo on sinulla. Sinulla on vapaa tahto. Pidätkö värähtelyn korkealla ja jatkat sen kohottamista vai annatko värähtelyn jysähtää takaisin lähtöpisteeseen? Käsi sydämellä kannatan ensimmäistä vaihtoehtoa.

 

Jos otat hoitojamme vastaan, etkä ole vielä mukana Askeleissa, harkitse tarkkaan tulisiko sittenkin lähteä mukaan Ylösnousemuksen portaisiin? Opettelemalla oikean tavan huolehtia energioistasi, moninkertaistat hoitojenkin tehon, kun värähtelysi ei putoa välillä alas.

 

Jos otat hoitojamme vastaan ja kuuntelet sen lisäksi verkkokaupastamme löytyviä visualisaatioita, sama juttu, harkitse tarkkaan, tulisiko sittenkin lähteä mukaan Ylösnousemuksen portaisiin? Saat moninkertaistettua visualisaatioidenkin tehon, kun värähtelysi ei notkahtelisi välillä.

 

Jos otat hoitojamme vastaan ja kuuntelet visualisaatioitamme ja lisäksi kuuntelet tämän ryhmän Tiedostoista maadoitusta ja suojauksia, harkitse tarkkaan, tulisiko sittenkin lähteä mukaan Ylösnousemuksen portaisiin? Tuo ilmainen maadoituskuuntelu toimii hetken aikaa aluksi, mutta kun värähtelysi nousee korkeammalle, sinun tulee tehdä ne itse. Usein. Siksi Askeleet. Jokaiselle.

 

Jos olet käynyt vanhoja koulutuksiamme, jätä ne taaksesi ja tule mukaan Ylösnousemuksen portaisiin. Askeleet ovat aivan eri luokkaa, mitä vanhat koulutuksemme, ja se on aivan luonnollista. Onhan värähtelymme kohonnut koko ajan, joten koulutuksemme vastaa täysin värähtelyämme. Enkelten ja Yksisarvisten Valtakunta -koulutukset, hoitajakoulutukset ja kanavointikoulutukset vastasivat sen hetkistä värähtelyämme ja Askeleet vastaavat tämän päivän värähtelyämme.

  

Askeleet vievät jokaista ylöspäin omalta lähtötasoltaan alkaen. Vaikka olisi kuinka harjaantunut viittä-vaille-mestari, Askeleet vievät siltäkin tasolta ylöspäin.

  

Askeleet eivät ole meidän keksintöä, me olemme vain nöyriä kirjureita. Kaikki tieto, jokainen harjoitus, jokainen visualisaatio ja kaikki Ylösnousemuksen portaiden nimestä lähtien, on tullut ja tulee tulemaan Ylösnousseilta Mestareilta ja muilta Valomaailman auttajilta. Sen vuoksi Askeleisiin ei ole tarpeeksi isoja ja kuvaavia sanoja.

 

Minä kiitän sinua, että jaksoit lukea tämän kirjoitukseni. Se merkitsee minulle äärettömän paljon. Olet rakas.

 

Rakkaudella, Piia

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›