Blogi

Tänne kirjoittelemme ajatustemme virtaa sitä mukaa, kun aikaa on ja aiheita annetaan mieliimme.

Blogi arkisto

Etusivu » Blogi


21.09.2018


Maailma näyttää sen, mitä on sisimmässäsi.

Maailma on peili

Uhrina oleminen on helppoa, jopa mukavaa. On helppoa syyttää muita siitä, mikä omassa elämässä mättää ja samalla saada hieman huomiota uhrina. Se lämmittää ja saa vielä enemmän tuntumaan siltä, että minä olen oikeassa ja muut väärässä. Joka muuta väittää on tyhmä.

 

Aika moni tunnistaa tämän käytösmallin toisissa, mutta eikös olekin vaikea löytää se sama piipittävä uhri itsestä? Siellä se jokaisella silti on, toisilla enemmän piilossa kuin toisilla.Toisilla hyvinkin syvällä, mutta siellä se silti on, ego.

 

Ajatus siitä, että jos vika ei olekaan toisissa, sen täytyy olla itsessä auttaa löytämään sen piilopaikan, missä oma uhriajattelu piileksii.

 

Jos samanlaiset tilanteet seuraavat elämässä mukana, vaikka elämä muuten muuttuisi, ihmisiä, työ- ja asuinpaikkaa myöten, eihän silloin syy voi olla enää muissa?

 

Suosittelemme vahvasti kääntämään katseen omaan sisimpään, vaikka se ei kuulosta eikä todellakaan tunnu mukavalta. Se on kuitenkin ainoa paikka, josta voi löytyä syy ja sitä kautta muutoksen ovi.

 

Mihin itsetutkistelu voi parhaimmillaan johtaa? Muutokseen.

Kenen muutokseen? Oman itsen muutokseen ja kasvuun.

Mitä muutoksen jälkeen tapahtuu? Maailma näyttää muuttuvan. Joko ihmiset ympärilläsi vaihtuvat tai samat ihmiset käyttäytyvät eri lailla sinua kohtaan. Ymmärtävät sinua paremmin. Ovatko he sitten muuttuneet? Eivät, vain sinä olet ja se riittää siihen, että sinun maailmasi on erilainen.

 

Tähän löytyy selitys heijastuksen ja vetovoiman laeista, jotka pääpiirteittäin merkitsevät, että kaikki, mitä sisimpääsi piilotamme, tulee esiin ihmissuhteissa ja elämän eri tapahtumissa.

 

Jos ja kun itsetutkiskelu ja meditointi ei yksin tuota toivottua tulosta, ainakaan siinä aikataulussa, kuin olisi toivottavaa, täytyy sisimmän löytöretkeilyä kiihdyttää jollain tavoin. Koko Valkoisen Liekin Voima perustuu tämän prosessin nopeuttamiseen. Ylösnousemuksen portaat, hoidot, visualisaatiot, kortit, kaikki auttavat omalta osaltaan sisimpää puhdistumaan. Se taas johtaa jokaisella muutokseen, anteeksiantoon, irtipäästöihin, sydämen avautumiseen, rakkauden ja runsauden lisääntymiseen. Mikään muu ei koskaan muutu, vain me itse muutumme. Ego pienenee ja oikea minä eli Korkeampi minä vahvistuu ja se johtaa maailman muuttumiseen 

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›