Blogi

Tänne kirjoittelemme ajatustemme virtaa sitä mukaa, kun aikaa on ja aiheita annetaan mieliimme.

Blogi arkisto

Etusivu » Blogi


06.01.2018


Muuttuuko elämä muka oikeasti?

"Äiti, nämä asiat pitäisi opettaa kaikille jo päiväkodissa. Silloin kaikkien ihmisten elämä olisi niin paljon helpompaa."

 

Näin sanoivat minun 9v ja 8v lapseni aiheista, joita käsitellään meidän Ylösnousemuksen portaat - 12 askelta valaistumiseen -verkkokoulutuksessa. Lapset eivät tietoisesti siis tiedä koulutuksen sisällöstä, mutta kuitenkin tietävät jo kaiken sen, mitä opetamme, ja paljon enemmän. Tämän lauseen ymmärtävät juuri ne ihmiset, jotka ymmärtävät ;)

 

Kohta se starttaa, koulutuksen 1. Askel - Yhteys planeettaan ja Valomaailmaan, eli 18.1. Tämä sisältää 4 koulutuspostia ja 4 kuunneltavaa visualisaatiota, jotka lähetetään 2vkon välein. Tämän jälkeen on mahdollista jatkaa aina 12. askeleeseen saakka.

 

 

 

Olemme kanavoineet koulutuksen materiaaleja ja visualisaatioita jo yli 6kk ajan. Hidasta se on, mutta voi miten paljon se antaa. Ensimmäisen koulutuspostin materiaali on nyt tarkistuksen alla, ja se näyttää 47 sivuiselta. Jatkossa materiaalit ovat noin 20-40 sivuisia, mutta kaikki on erittäin helppolukuisia kuvien ja meidän omien kokemusten vuoksi. Hampaat irvessä, kulmat kurtussa ei kenenkään tarvitse lukea mitään. Kaikkein tärkein työkalu oppilaalle on kuitenkin aina materiaalin lisänä tuleva visualisaatio, eli ohjattu meditaatiomatka. Tämä on se, joka antaa jokaiselle niitä omia upeita kokemuksia, vastauksia, viisautta, opastusta ja parannusta, aina korkeimmaksi parhaaksi.

 

Ajattelin tässä jakaa muutaman sanasen Ylösnousemusportaiden 1.askeleen koulutuksen materiaalista. Ja nämä on siis vasta alkusanoja.

 

"Meillä jokaisella on energiakeskuksia eli chakroja, jotka vaikuttavat kaikkeen elämässämme, siihen millaisia olemme, miten tunnemme, ajattelemme ja kuinka voimme fyysisesti. Vanha 7 chakran järjestelmä on aikansa elänyt, ja sitä harjoittamalla ankkuroi itsensä vain lujemmin pelkästään fyysiseen ulottuvuuteen.

12 chakran järjestelmä alkaa olla monelle jo tuttu, mutta Ylösnousemuksen portaissa emme jää pelkästään siihen, vaan opastamme sinut 16 chakran järjestelmään, joka vie sinut viidennestä ulottuvuudesta ylemmäs. Chakroista kerromme lisää koulutuksen edetessä ja askel kerrallaan pääset korkeammalle..."

 

"Tulet saamaan kaiken tietomme ja taitomme ja paljon enemmänkin, sillä kanavoimme uutta tietoa ja uusia visualisaatiokokemuksia koulutukseen koko ajan..."

 

En oikeasti löydä yhtäkään syytä, miksi jonkun ei pitäisi tähän koulutukseen lähteä. Tai no löydän. Esim. silloin, jos ei oma henkinen kehitys ja henkinen (sekä myös fyysinen) hyvinvointi ja oma kasvu sekä elämän tasapaino houkuttele eikä kiinnosta pätkääkään. Silloin tämä ei todellakaan ole oikea koulutus. Kun tämän koulutuksen suorittaa, (jo pelkän 1. askeleen ohjeidemme mukaan), tulee se muuttamaan niin paljon elämässä. Tai ensin sisimmässä ja sitten se heijastuu myös kaikkeen ympärillä olevaan.

 

Tämä todella tulee olemaan se kivijalka, tämän koulutuksen visualisaatiot (ja osaltaan materiaali), se pohja johon tukeutua, josta ammentaa voimaa, energiaa ja virtaa, jolla avata sisäisiä blokkeja, päästää irti peloista, löytää oma itsensä, oma varmuus, luottamus, elämäntehtävä, sielunsuunnitelma, elämänsä tarkoitus. Löytää se huikea oma voima, oma totuus ja saada se käsittämättömän kaunis ja kirkas oma sisäinen valo hehkumaan ja loistamaan, tehdä unelmistaan totta, ja ottaa vastaan maailmankaikkeuden runsautta mitä ihmeellisimmissä muodoissa.

 

Mikä tahansa ongelma, murhe, pelko tai ahdistus ihmisellä elämässään onkaan, suosittelen tätä koulutusta ja ryhmäkaukohoitojamme. Olen varmasti monen mielestä jo vähän tylsä, kun mun vastaus KAIKKEEN on aina se, että "Ota hoito ja tule koulutukseen." Mutta kun niin se on. Niin se vain yksinkertaisesti on. Ei ole asiaa, mitä hoito ja koulutus yhdessä eivät muuttaisi, kun sinä itse muutut.

 

Minä jankutan myös aina sitä, että päivittäinen henkinen harjoitus on se juttu, jolla puhdistat itseäsi, etenet, kasvat, kehityt ja loistat. Onko kaikki vain sanahelinää, vai oikeastiko henkisiä harjoituksia tehden voi muuttaa sisimpänsä, ajatusmallinsa ja ihan koko elämänsä? Kyllä voi. Olen siitä elävä esimerkki.

 

Sillä on maailman suurimmasti väliä, minkälaisia henkisiä harjoituksia teet, ja keneltä otat energiahoitoja vastaan. Älä koskaan anna kenenkään sörkkiä sinun auraasi, jos et todella tiedä, että tämä henkilö osaa, välittää ja huolehtii omasta ja hoidettavan maadoituksesta, yhdistymisestä, suojaamisesta ja sulkemisesta. Toinen asia on hoitajan henkinen puhtaus. Sinun tulee olla varma, että hän puhdistaa energiansa päivittäin, että hän värähtelee oikealla taajuudella, että hänellä on puhdas yhteys. Nämä ovat kaiken a ja o.
Kun perusasiat ovat kunnossa, voit edetä miten pitkälle tahansa.

 

Tämä on se polku, joka on minut muuttanut ja nyt minulla on mahdollisuus jakaa nämä samat työkalut kaikille haluaville. Ennen olin ujo, itseäni häpeilevä kroonisesta ja hormonaalisesta migreenistä, refluksitaudista, astmasta ja kauladystoniasta kärsivä (sanan kaikessa merkityksessä) ihminen. Olin heikko, olin hauras, surin edesmennyttä lastani kaiken aikaa, enkä pystynyt käsittelemään keskenmennyttä lastani. Puolet minusta oli kuollut lasteni mukana. Hoin koko ajan kaikille, jopa itselleni pärjääväni, vaikka oikeasti olisin vain halunnut halin ja apua. Ymmärrystä, selvennystä, apua. Olin ylisuorittaja ja mietin koko ajan mitä toiset minusta ajattelevat. Pelkäsin toisten mielipiteitä, jos ne eivät täsmäisikään minun kanssani? Mieluummin miellytin toisia ja hukkasin oman itseni, kuin olisin sanonut kenellekään mielipidettäni. Pelkäsin vieraille ihmisille puhumista, esiintymistä, ja murehdin kaikkea mahdollista tulevaa samalla kun voivottelin mennyttä ja pelkäsin pahinta. Elin järjettömän voimia vievää elämää, mutta elin silloin mielestäni normaalia elämää. En tiennyt paremmasta. En tiennyt helpommasta.

 

Elämäni on muuttunut. En ole ollenkaan se sama ujo Piia mitä ennen. Olen parantunut kaikista sairauksista, myös niistä, mistä lääkärien mukaan ei olisi voinut parantua, olen saanut käsiteltyä menetykseni, löytänyt kiitollisuuden ja rakkauden. Rakkauden itseäni kohtaan, ja sitä myöten osaan rakastaa enemmän myös muita ja pystyn myös vastaanottamaan enemmän rakkautta. Kaikki on muuttunut, mutta ei se odottelemalla muuttunut, vaan kovalla työllä. Ja nyt olen valmis valmentamaan jokaisen halukkaan tähän samaan pisteeseen, missä rauha, rakkaus ja kiitollisuus ovat päällimmäiset ja syvimmät tunteet.

 

Tämä koulutus on se, johon meitä on valmisteltu. Minua jo yli 10 vuoden ajan, ja Teemua yli 5 vuoden ajan. Nyt on aika.

 

Olen niin kiitollinen tästä mitä me saamme koulutukseen kanavoida, minkälaista tekstiä jakaa, miten upeita omia kokemuksia, miten uskomattomia visualisaatiokokemuksia...

 

Miten suuri muutoksen pallo tästä lähteekään vierimään. Ei muuta kuin hatusta kiinni ja menoksi. Verkkokaupasta pääset mukaan vaikka heti tai koska vaan, kun alkaa tuntumaan, että nyt on oikea hetki

 

Ja hei, tervetuloa Valkoisen Liekin Voima - Ylösnousemuksen portaat, siellä käy jo kova kuhina koulutuksen alkamisesta. Meitä on ryhmässä jo yli 5000 jäsentä!  WOW! 

koemuutositse

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›