Blogi

Tänne kirjoittelemme ajatustemme virtaa sitä mukaa, kun aikaa on ja aiheita annetaan mieliimme.

Blogi arkisto

Etusivu » Blogi


02.11.2017


Nyt sattuu ja lujaa

Kuuntelin juuri yhden meidän visualisaatioistamme, Arkkienkeli Mikaelin kuuntelun,

jossa hän poistaa pelkoja ja negatiivisia sidoksia ja kiinnikkeitä. Tarvitsin tuota kuuntelua nyt, ja tulen tarvitsemaan säännöllisesti jonkin aikaa.

 

Se on aina yhtä kivuliasta mutta jotenkin todella 

helpottavaa, kun huomaa elävänsä suuren irtipäästön keskellä. Olen viimeisen 8 vuoden aikana päästänyt irti niin suurista asioista ja ihmisistä elämässäni, ja joka ikinen kerta irtipäästö on vaikeaa. Se on kivuliasta ja se on raastavaa.

 

Ei, älä ymmärrä irtipäästöä väärin. Rakkaus on se joka jää 

 

Kauna, katkeruus, takertuminen, uhriasema ja suru, siitä päästetään irti. Kyynelehdin tällä hetkellä kiitollisuudesta, että minulla on työkalut helpottamaan tätä prosessia, muuten se kestäisi monien kuukausien, jopa vuosien ajan, joissakin tapauksissa jopa useiden elämien ajan. Olen kiitollinen 

 
Olen elänyt eräänlaisessa pattitilanteessa nyt hetken. Haluan muutosta, sydämeni haluaa muutosta, ja olen tehnyt itse tämän tilanteen eteen jo paljon käytännön asioita, ja teen niitä edelleen joka päivä. Silti jokin jarruttaa. Tunnistin, että jokin minussa itsessäni estää minua etenemästä tässä asiassa. Ei auttanut syytellä ulkopuolisia tahoja siitä, että asiat seisovat paikoillaan. Ei ole kenenkään toisen syytä, etteivät ne etene. Piti mennä peilin eteen ja huomata siellä oleva este. MINÄ ITSE. Minun alitajuiset blokkini. Kyllä, niitä löytyy edelleen, vuosien puhdistustyön jälkeen. Se ei ole mitään mikä näkyisi tai tuntuisi päällepäin, se on syvällä sisimmässäni tietoiselta mieleltä visusti piilossa.
 

Eräänä ilta puhuin Teemulle tästä asiasta, että minä itse olen yksi jarru tässä muutoksessa, jota kaipaamme niin kovasti. Se on minun jokin alitajuinen pelkoni ja ajatusmallini ja vain minä itse voin tehdä sille jotain. Myös Teemu osaltaan toimii jarruna itselleen ja meille ja hänen täytyy suunnata aikomuksensa myös tähän asiaan ja sisimpänsä puhdistukseen sekä alitajuisten esteiden poistamiseen. Energia seuraa aina aikomusta, eikä asiat odottelulla etene niin lujaa kuin sydämemme haluaa. Sisäiset työt ja puhdistukset voimistuvat nyt kovasti. Nyt on se hetki kun on mahdollista päästää irti juuri näistä blokeista. Ennemmin ei ole ollut aika.
 

Sinä iltana pyysin valomaailmalta apua, että tämä syvällä sisimmässäni oleva este nostettaisiin pintaan, että voisin käsitellä sen ja päästää siitä irti. Tein itselleni lyhyehkön energiahoidon ennen kuin nukahdin, että Valonauttajat saisivat nostettua nuo blokit paremmin pintaan. Tuona yönä näin ahdistavaa unta, joka oli kuin elokuvaa olisin seurannut. En pelännyt, mutta tunne oli ahdistava. Aamulla tiesin sen olevan osa tuota estettäni, irtipäästöäni, jonka kanssa nyt kamppailen.

 

Seuraavana iltana kuuntelin edellä mainitsemani Mikaelin visualisaation ja kävin nukkumaan. Muistutin työkavereitani yläkerrasta, että olen valmis tekemään lujasti töitä, jotta tämä jarru saadaan poistettua. Pyysin, että kaikki menee korkeimmaksi parhaaksi ja muistutin, että olen valmis tähän myllytykseen. Yö meni painajaisten kanssa. Oi että kuinka se oli raskas yö, mutta voi kuinka kiitollinen olen, että olen päässyt asian ytimeen

 

Se on vähän sama tunne, kuin jos ihmisen vatsasta löytyisi, vaikka mätäpaise. Sen poistaminen ja parantuminen sattuisi, se veisi aikaa ja kärsivällisyyttä ja se olisi henkisesti äärettömän raskasta. Etkö kuitenkin tuntisi kiitollisuutta siitä, että se saadaan sinusta irti? Että saat sen poistettua? Ettei sitä tarvitse kantaa enää mukana? Tunnen samaa kiitollisuutta alitajuisten pelkojen ja esteiden suhteen, jotka ovat olleet sisimmässäni ties jo kuinka kauan jarruttamassa minua. Voi miten vapauttavaa onkaan päästää niistä irti.

 

Ei irtipäästön ole tarkoituskaan olla helppoa. Sen kuuluu olla kivuliasta, raastavaa ja vaikeaa. Siihen liittyy myös paljon anteeksiantamista, sekä itselle, että toisille.

 

Saan paljon viestejä ihmisiltä anteeksiantoon liittyen, ja hyvin monen sanoma on, että

”Anteeksi voin antaa, mutta unohtaa en voi koskaan.” EI, EI, EI, EI. Jos et voi unohtaa, et ole antanut anteeksi, et kunnolla. Et ole päästänyt irti. Täydellinen anteeksiantaminen tarkoittaa, että asia tai tapahtuma muuttuu neutraaliksi mielessäsi, se ei ole enää kivulias, ahdistava, pelottava tai mitään tunnetta herättävä. Paitsi kyllä, kiitollisuutta voit tuntea, ja olisi upeaa, jos tuntisitkin, sillä se tapahtuma on opettanut ja kasvattanut sinua suuresti – JOS, olet antanut anteeksi ja päästänyt irti.

 

On ihan omasta vapaasta tahdosta kiinni, kamppaileeko näiden blokkiensa kanssa ja voittaa ne, vai työntääkö ne takaisin sisimpään? Jälkimmäisessä vaihtoehdossa joka päivä ahdistaa vähäsen, tai enemmän, kuitenkin ahdistus on jatkuvaa päivästä toiseen. Se on kyllä suuri totuus, että vanhasta on päästettävä irti, että elämäänsä saa jotain uutta. Minä kaipaan nyt kokonaan uutta alkua, joten joudun luopumaan jälleen paljosta. Kiitos että saan luopua! Minä en voi edetä, enkä enää haluakaan edetä, kun tiedän, että minussa on blokki, joka estää minua saamasta elämääni uutta ja parempaa.

 

Kolmantena päivänä tunsin polttavaa kipua solar plexuksessani kesken työpäivän. Mikael kehotti minua kuuntelemaan jälleen visualisaation. Kyyneleet täyttivät silmäni ja kesken kuuntelun huokaisin aivan ääneen, että voi taivas miten kipeä sydämeni onkaan! Tietoinen mieleni ei tiennyt mistä kamppailen itseäni irti, kipu oli valtava... Annoin kyynelten tulla, annoin sidosten katketa. Annoin tuskan velloa ja sisimpäni puhdistua. Koin valtavaa anteeksiannon tunnetta ja tarvetta, sekä itseäni, että monia muita kohtaan. Anteeksiantaminen ja irtipäästäminen on sisintä riepottelevaa. Vielä ei päästy loppuun tässä prosessissa, se jatkuu. Se vaatii päättäväisyyttä, motivaatiota ja suurta aikomusta. Teen sisätöitä joka päivä tämän prosessin eteen, sillä haluan todella päästä eteenpäin.

 

Kuuntelen visualisaation päivittäin intuitioni mukaan, valitsen sen, mihin minua kutsutaan. Lisäksi tiedän, että kanavoimamme ryhmäkaukohoidot tulevat tekemään sen viimeisen silauksen, seuraavalle portaalle nousemisen. Ne auttavat minua puhdistamaan itseni vanhoista tomuista ja suuntaamaan kohti uutta. Tiedän, että ilman Valonauttajien tukea ja energiaa, tämä irtipäästö kestäisi paljon pidempään, se veisi jopa vuosia elämästäni, enkä ehkä pääsisi prosessissa loppuun, kun aika loppuisi - työt jatkuisivat seuraavassa elämässä. Ryhmäkaukohoidot tulevat nopeuttamaan prosessiani valtavasti. Ja tästä kaikesta olen syvästi kiitollinen

 

Jokainen ihminen tällä elämisen tasolla kamppailee juuri nyt erilaisten negatiivisten tuntemusten, ajatusmallien ja muistojen kanssa. Monella ne ovat alitajuisessa mielessä, josta ne nostetaan vähitellen pintaan, jotta niistä voisi puhdistua. Jokaisella on nyt suuri mahdollisuus päästää vanhasta irti ja aloittaa vuonna 2018 uusi sivu elämässään. Toisilla se tarkoittaa uutta ihmissuhdetta, toisilla muuttoa, toisilla uutta työpaikkaa, toisilla muuttuneita, puhdistuneita ja parantuneita ajatusmalleja, toisilla kivutonta elämää, toisilla parantunutta sydäntä, vahvistunutta minäkuvaa...jne... Mikäli oikopolku kutsuu sinua, ota ihmeessä näitä uskomattoman voimakkaita hoitoja vastaan

 

Suosittelen koko sydämestäni tätä sinulle, mikäli se tuntuu kutsuvan juuri sinua. Kaikkia se ei kutsu, vain heitä, jotka ovat siihen todella valmiita. Haluan todella korostaa sitä, että minkään hoitokuurimme ottaminen ei ole helppo oikopolku, se on kaikkea muuta, mutta se on takuulla sen arvoista.

 

 

On jokaisen vapaasta tahdosta kiinni, mitä polkua haluaa kulkea. Hoitojen siivittämää oikopolkua kulkiessa on luvassa hyvin rankka parin-kolmen kuukauden jakso, jossa omasta mielestä nousee esiin rankkoja tunteita, alitajuisia ja tietoisia. Se repii, raastaa, sekä saa kehon ja mielen kipuilemaan. Sitten se on kuitenkin ohi, ainakin siltä erää. Tuloksena on iloisempi, rakkaudellisempi, korkeavärähteisempi ja puhtaampi olemus kuin aiemmin. Pystyt säteilemään valoasi jotenkin paljon suuremmin ja kirkkaammin, ei ole enää esteitä edessäsi.

 

Toisella polulla, ilman hoitokuuria, tie on sama, mutta pidempi ja ei-niin-tietoinen. Puhdistuminen ja alitajuisten blokkien esiinnousu tapahtuu kuukausien ja vuosien aikana ja antaa mahdollisuuden päästää niistä irti yksi kerrallaan, jos ymmärtää, että ne ovat kaikki heijastuksia omasta sisimmästä, eikä se ole sitä, että maailma kohtelee kaltoin.

 

Hoidot ovat kuin energiakylpyjä, jotka eheyttävät runsauden virtaa, avaavat sydäntä ja poistavat blokkeja. Ne toimivat kuin tehopesu ja mankelointi. Hoidot tekevät aina sen, mikä on vastaanottajan korkeimmaksi parhaaksi sillä hetkellä. Mitä se sitten kenenkäkin kohdalla tarkoittaa Seuraavat ryhmäkaukohoidot näet tästä painikkeesta

Ryhmäkaukohoidot

 

Tuetaan toinen toisiamme tässä suuressa muutoksessa, säteillään valoa ja rakkautta kanssaihmisille. Nyt on myös upea kanavoitu verkkokoulutuksemme valmis Askel 1:n osalta. Ylösnousemuksen portaat Olet lämpimästi tervetullut mukaan Hoidot ja koulutus yhdessä on oikopoluista nopein Ollaan itse se muutos, jonka haluamme nähdä. Rakkautta päivääsi

Elämänmuutoksen oikopolulle pääset alla olevan painikkeen kautta Ylösnousemukset portaat

 

 

Suljetusta Facebook -ryhmässämme saat ilmaiseksi tietoa ja työkaluja oman sisimpäsi rauhoittamiseen. Siellä on tuhansia samanhenkisiä ystäviä, sekä tietysti minä ja Teemu. Kaikki tarvittava löytyy ryhmän Tiedostot -välilehdeltä Tervetuloa

irtipäästö oikopolku ylösnousemuksen portaat

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›