Blogi

Tänne kirjoittelemme ajatustemme virtaa sitä mukaa, kun aikaa on ja aiheita annetaan mieliimme.

Blogi arkisto

Etusivu » Blogi


Sisäinen rauha

15.09.2017


Ovatko hoitomme pumpulinpehmoista enkelienergiassa lillumista, vai jotain aivan muuta?

 
Moni olettaa, että meidän kanavoimat ryhmäkaukohoidot ovat pumpulinpehmeissä enkeli-, ja yksisarvisenergioissa lillumista, jonka jälkeen elämää katsotaan vaaleanpunaisten lasien läpi. No ei se kyllä yleensä ole.

 

Jokainen hoito tapahtuu aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, ja hoidossa vapautetaan raskasta energiaa ja ikäviä muistoja, pelkoa ja suruja juuri sen verran, mihin asiakas on sillä hetkellä valmis. Toki on heitä, joilla hoitokokemus on valtavan pehmeä ja ihana, ja sen jälkeen elämä on heti helpompaa ja vapaampaa, mutta on myös heitä, jotka saavat itkeä tuskaansa ulos koko hoidon ajan ja pitkään sen jälkeen, eikä tämänkään jälkeen elämä heti ole kuin ruusuilla tanssimista.

 

Kun sisimmästä puhdistetaan alitajuisia ja tietoisia esteitä, suruja, traumoja ja pelkoja, saa tämä valtava puhdistus monesti aikaan fyysisiä ja henkisiä tuntemuksia. Näitä voi olla väliaikaiset kiputilat kehossa, flunssa, ärtymys, suru, väsymys. Kaikki negatiivisuus mikä hoidossa on asiakkaasta vapautettu, purkautuu ulos hänen solar plexus chakrasta ja jää hetkeksi hänen eteensä kuin harmaaksi pilveksi hoidon jälkeen. Tämä vaatiikin asiakkaalta henkisiä voimia, ettei hän vedä negatiivisuutta takaisin sisimpäänsä, vaan antaa harmaan pilven nousta valoon. Tämä on se, mitä me hoemme kaikille, että, SUURIN TYÖ ON IHMISEN TEHTÄVÄ ITSE.

 

Silloin ihmisen täytyy olla valmis taistelemaan sisäisen rauhansa eteen, tekemään töitä itsensä kanssa ja kestämään ne tunnetilat, jotka hoitomme on nostanut pintaan. Sieltä voi nousta se kamala alitajuinen muisto lapsuudesta, kun muita lapsia kehuttiin, ja sinua toruttiin aina. Se on tunne jonka olet haudannut syvälle sisimpääsi, ja silti se on vaikuttanut jo vuosikymmeniä elämässäsi, jarruttaen sinua ja saaden sinut jollain tasolla tuntemaan itsesi huonommaksi kuin muut. Jos olet oppinut tarpeeksi tästä tunteesta, voivat hoitomme nostaa tämän tunteen sisimmästäsi pintaan, jotta pystyisit päästämään siitä lopullisesti irti.

 

Tämä hoidon jälkeinen raskas jakso voi kestää muutamasta minuutista pariin viikkoon. Toisilla se tulee heti hoidon jälkeen, toisilla niin pikku hiljaa, ettei sitä välttämättä edes huomaa. Toisilla se purkautuu ulos suurina tunteina, toisilla kyyneleillä, joille ei itse löydä selitystä. Aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Kun tämän raskaan jakson on selättänyt, silloin viimeistään huomaa hoidon vaikutukset elämässään

 

Tärkeintä on kuitenkin jatkaa henkistä puhdistumista, sillä meillä kaikilla on sisimmässämme niin paljon perattavaa, niin paljon alitajuisia esteitä monien elämien ajalta.

 

Tiedämme, että kuka tahansa ei voi ottaa hoitojamme vastaan. Siihen valikoituu joka kerta juuri ne ihmiset ja eläimet, jotka ovat siihen valmiita. He, jotka ovat valmiita tekemään töitä sisimpänsä eteen. Hattua nostan asiakkaallemme Miialle, joka antoi rehellisen palautteensa meille, otettuaan perheensä kanssa ensimmäisen ryhmäkaukohoitomme vastaan.

 

Tässä Miian tunnelmia Arkkienkeli Rafaelin ja Runsauden enkelten ryhmäkaukohoidon jälkeen

 

"Meillä on perheessä kaikilla hoidon vastaanottaneilla ollu hurja puhdistuminen vanhasta ja negatiivisesta energiasta. Jossain vaiheessa alkoi jo kaduttaa että pitikin pyytää hoitoa myös kolme vuotiaalle vanha sieluiselle lapselleni koska puhdistus oireet olivat voimakkaat, kiukkua, itkua, väsymystä ja pari kertaa hän itse pyysi ottamaan "tönimisen minusta pois" kun koko ajan teki mieli töniä siskoa.
 
Nyt tuntuu helpottavalta kun perheemme on vapaa vanhoista energioista, niinkuin kaikki olisi anteeksi annettu. Kiitos.Tämä oli paras hoito mitä koskaan olen vastaanottanut.

 

-Miia Myllykoski-"

 

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›