Blogi

Tänne kirjoittelemme ajatustemme virtaa sitä mukaa, kun aikaa on ja aiheita annetaan mieliimme.

Blogi arkisto

Etusivu » Blogi


13.07.2018


Vapauta itsesi

Irtipäästäminen, kahleiden katkaiseminen, vanhojen sidosten murtaminen ja vapautuminen.

 

Mistä irtipäästettävää tulee? Mistä ne kahleet ja muut meitä rajoittavat energiasidokset syntyvät? Kuka ne luo?

 

 

Lyhyesti ja ytimekkäästi vastaus on sinä itse, minä itse, me itse. Ei koskaan kukaan muu kuin itse.
 
Sitten se pidempi selostus, joka avaa asiaa.
 
Kun elämme, olemme vuorovaikutuksessa toisten ihmisten kanssa, se on väistämätöntä ja sitä tapahtuu koko ajan, syntymästä hautaan saakka. Aina, kun olemme vuorovaikutuksessa jonkun kanssa, syntyy ajatuksia, tunteita ja reaktioita. Sekä tietoisia, että tiedostamattomia.
 
Kun joku sanoo sinulle jotain sinusta itsestäsi, joko sellaista, minkä otat positiivisena tai sellaista, minkä otat negatiivisena, luot samalla tietoisesti negatiivisen tai positiivisen sidoksen tähän ihmiseen ja hänen sanoihinsa. Sama tapahtuu myös tiedostamattomalla tasolla. Jokainen ihminen, vaikka ei olisi yhtään henkinen, pystyy aistimaan milloin hänestä pidetään tai milloin hänestä ei pidetä. Jokainen myös tiedostamattaan viestittää oman auransa kautta tunteensa toisille ja luo myös näin sidoksia. Tähän ei tarvita sanoja, vaan jokainen aistii ja lähettää viestejä tiedostamattomalla tasolla auran välityksellä.
 
Kun sidoksen muodostumisen jälkeen ajattelee sitä ihmistä, johon sidos on luotu, nousee sisimmästä mielikuva tästä ihmisestä, joka perustuu näihin itse luotuihin mielikuviin, jotka taas perustuvat niihin tunteisiin ja ajatuksiin, jotka ovat sidoksen luoneet.
 
Samalla lailla me itse luomme tietoisia ja tiedostamattomia sidoksia tilanteisiin, asioihin, muistoihin ja ihan kaikkeen. Lisäksi jotkut oikein vahvat sidokset seuraavat meitä menneistä elämistä tähän elämään, vaikuttaen persoonallisuuteemme, itsetuntoomme, omanarvontuntoon, minäkuvaan jne. 
 
Olemme siis ihan täynnä sidoksia, jotka liittävät meidät toisiin ihmisiin, paikkoihin, ihmisryhmiin, sukuihin, heimoihin, kansakuntiin ja muistoihin. Kaikki sidokset eivät tietenkään ole mukavia ja kivoja, vaan joukossa on paljon sellaista, josta haluaisimme mieluusti eroon, vapaaksi taakasta. 
 
Taakka kuitenkin on harteillamme juuri niin kauan kuin itse sen laskemme alas. Vedämme perässämme aivan tarpeettomankin raskasta kivirekeä, koska kukaan ei ole ikinä sanonut, että voit päästää irti köydestä ja jatkaa matkaasi ilman rekeä. Se on ihan luvallista ja jopa suotavaa
 
Miten päästetään irti?
 
Tietoisesti se on mahdollista tiettyyn pisteeseen saakka, mutta onnistuu vain tietoisen mielen sidosten osalta. Alitajuiset sidokset jäävät silti ja kivireki pysyy perässä. Meidän kokemus on, että Valonauttajat voivat vapauttaa mistä tahansa sidoksesta, oli se sitten tästä tai mistä tahansa elämästä ja missä tahansa tietoisuuden kerroksessa, aina korkeimmaksi parhaaksi. No problem, heidät vain täytyy päästää töihin. 
 
Oletko valmis päästämään heidät töihin ja luopumaan turhasta taakastasi?
 
Irtipäästöhoito Valtavan voimakas sisimmän perkaus. Ei mikään kevyt, eikä helppo, hellivä hoito, mutta kaiken sen arvoinen

Kolmen hoidon paketti Alkaa Kosmisella Timanttihoidolla, jatkuu Irtipäästöhoidolla ja huipentuu Runsaushoitoon. Tämä paketti on täydellisin hoitokokonaisuus, joka meillä on tarjota. Se repii, raastaa, irrottaa ja lopulta hellii ja täyttää runsaudella ja rakkaudella. Muuttaa sinussa sen, mitä luulet olevasi ja millaisena elämän koet

Arkkienkeli Mikael poistaa pelkoja ja katkaisee sidoksia -visualisaatio. Päivittäinen työkalu. Auttaa sinua päästämään irti jokaisella kuuntelukerralla yhdestä tai useammasta tarpeettomasta sidoksesta. Jatka elämääsi kuuntelu kuuntelulta kevyemmällä askeleella  

irtipäästö vapautuminen

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›