Loppuvuoden Timanttinen Hoitopaketti

Etusivu » Ryhmäkaukohoidot » Loppuvuoden Timanttinen Hoitopaketti


Loppuvuoden Timanttinen Hoitopaketti

 

Pakettiin kuuluvat seuraavat hoidot:

 

Universaali enkeli Marian ja Yksisarvisten ryhmäkaukohoito 18.11. ›

 

Arkkienkeli Mikaelin ja Mestari El Moryan ryhmäkaukohoito 3.12. ›

 

Kristallivalohoito 21.12. ›

 

Tämä hoitopaketti on tehokkain ja nopein alitajunnan puhdistuskuuri, mitä meillä on tässä hetkessä tarjota. Mutta mitä ihmettä se alitajunnan puhdistaminen sitten käytännössä oikein tarkoittaa?

 

Meillä jokaisella on alitajunnassa kaikenlaista tarpeetonta tavaraa, kuonaa, energiaa, miten sitä haluaakaan kuvailla. Hautaamme alitajuntaamme kaiken, mikä ei miellytä meitä. Niihin kuuluvat lapsuuden pettymykset, loukkaavat sanat, sekä vastaanotetut sanat, että itse sanotut, kaikki itsetuntoa madaltavat tilanteet, vanhempien kohtelu, sisarusten eriarvoinen kohtelu, henkinen ja fyysinen väkivalta, kaikenlainen epäreiluus, pettymykset rakkaudessa ja parisuhteissa jo hiekkalaatikkoleikeistä alkaen. Alitajuntamme on täynnä kaikenlaista ylimääräistä taakkaa, mitä kannamme mukanamme ja jonka annamme vaikuttaa päätöksiimme ja ratkaisuihimme, itse sitä tiedostamatta. Sen lisäksi, että kannamme mukanamme tämän elämän pettymyksiä ja negatiivisia tunteita, kannamme hyvin paljon samankaltaista taakkaa myös menneistä elämistäkin. 
  
Vastoin yleistä luuloa, ei näitä negatiivisia tunteita, muistoja, pettymyksiä ja kaikkia muita itsetuntoon vaikuttavia alitajuisia asioita ole välttämättä tarpeen käsitellä tietoisen mielen kautta ollenkaan. Ei tarvitse tietää mikä ahdistaa ja tietoisesti päästää siitä asiasta irti. On toinenkin vaihtoehto. Päästää vaan irti ahdistuksesta ja samalla kaikista niistä yksityiskohtaisista asioista, jotka sen negatiivisen tunteen luovat ilman, että tarvitsee pureskella vanhoja asioita.
 
Tämä on se juttu, mitä hoidoissa tapahtuu. Valonauttajat vapauttavat sinut negatiivisista tunteista liittyen johonkin lapsuuden, nuoruuden tai aikuisuuden tapahtumaan ja sinulle jää vain muisto tapahtumasta, ilman negatiivista  tunnetta. Jos poistetaan jotain menneiden elämien taakkoja, ei tästä tietenkään jää aina muistoakaan, vaan silloin olo ja elämä vain muuttuu kevyemmäksi.
  
Jokaisessa hoidossa lähtee sen verran taakkaa, josta on valmis ja halukas luopumaan ja irtipäästämään, ei enempää, eikä vähempää. Tämä loppuvuoden hoitojen sarja on sisimmän tehopesu ja aiheuttaa varmasti väliaikaisesti todella kurjaakin oloa, sillä vaikka tietoisuuteen ei välttämättä nouse syitä negatiivisuudelle, on hyvin tavallista, että hoitojen jälkeen negatiiviset tunteet nousevat pintaan, ennen kuin ne kokonaan poistuvat. Tämä kokemus voi olla hyvinkin rankka ja se voi kestää koko hoitokuurin loppuun saakka, ennen kuin helpottaa ja askel alkaa leijua ♡
 
Jos hoitopaketti kutsuu sinua, niin silloin olet valmis kulkemaan sen rankan tunteiden myllytyksen läpi ja päästämään irti niin paljosta kuin mahdollista. Jos tuntuu, että vielä ei ole aika, niin kuuntele silloinkin itseäsi, äläkä varaa hoitopakettia.
 
Voit kuitenkin vastata itsellesi siihen samaan kysymykseen, minkä Mestari Melchizedek on kysynyt meiltä molemmilta, kun on ollut puhdistusten aika:
 
"Jos ei nyt, niin koskas sitten?"

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -