Arkkienkeli Rafaelin ryhmäkaukohoito

Etusivu » Ryhmäkaukohoidot » Arkkienkeli Rafaelin ja Runsauden enkelten ryhmäkaukohoito


Arkkienkeli Rafaelin ja Runsauden enkelten ryhmäkaukohoito

 

MITÄ HOIDOSSA TAPAHTUU?

 

Hoidossa asetamme itsemme kanavaksi Arkkienkeli Rafaelin ja hänen Runsauden enkelten parantavalle ja eheyttävälle energialle. Kuten kaikissa energiahoidoissamme, myös tässä ryhmäkaukohoidossa kanavoimme energiaa vastaanottajien korkeimmaksi parhaaksi. Emme pyri millään lailla ohjaamaan energiaa mihinkään tiettyyn tarkoitukseen, sillä me emme voi tietää kenenkään korkeinta parasta. Sen sijaan me teemme kaikkemme, että voisimme hoitohetkellä olla mahdollisimman puhtaita kanavia Rafaelin energialle. Mitä puhtaampia olemme, sitä suuremman määrän energiaa kykenemme lävitsemme kanavoimaan.

  

Rafaelin energia vaikuttaa jokaiseen hoidon vastaanottajaan yksilöllisesti, juuri hänen korkeimmaksi parhaaksi. Energia avaa hoidon vastaanottajan alitajuntaa, puhdistaen sieltä vanhoja ajatusmalleja, negatiivisia muistoja, pelkoja ja esteitä. Puhdistuksen jälkeen Rafael enkeleineen välittää hoidettavaan parantavaa energiaa, joka voimaannuttaa, eheyttää ja saa sinut olemaan paras versio itsestäsi.

 

 

KENELLE HOITO ON TARPEEN?

 

Arkkienkeli Rafaelin hoito on nimenomaan suunnattu runsauden kanssa kamppailevien ihmisten avuksi. Kaikenlainen runsaus, ilo ja onni ovat synnyinoikeuksiamme ihmisinä, mutta elämän karkeammat värähtelyt ovat saaneet meidät uskomaan toisin. Kun Arkkienkeli Rafael vapauttaa sinut alitajunnassasi olevista köyhyyskahleista, alkaa maailma ympärillä muuttua. 

 

Tilaa hoito tästä ›


 

 

Tässä palaute, miten yksi ainoa hoito vaikutti Miiaan ja hänen lapsiinsa:

"Meillä on perheessä kaikilla hoidon vastaanottaneilla ollu hurja puhdistuminen vanhasta ja negatiivisesta energiasta. Jossain vaiheessa alkoi jo kaduttaa että pitikin pyytää hoitoa myös kolme vuotiaalle vanha sieluiselle lapselleni koska puhdistus oireet olivat voimakkaat, kiukkua, itkua, väsymystä ja pari kertaa hän itse pyysi ottamaan "tönimisen minusta pois" kun koko ajan teki mieli töniä siskoa. Nyt tuntuu helpottavalta kun perheemme on vapaa vanhoista energioista, niinkuin kaikki olisi anteeksi annettu. Kiitos.

Tämä oli paras hoito mitä koskaan olen vastaanottanut."

— Miia Myllykoski —


 
Hoito voi olla myös hyvin fyysinen kokemus, sillä Arkkienkeli Rafael on runsauden lisäksi myös parantamisen enkeli Hän on juuri se enkeli, joka lähes kaikissa muissakin ryhmäkaukohoidoissa poistaa ihmisen sisuksista negatiivista, jumiutunutta ja kasautunutta energiaa.


 

 

Eräällä asiakkaallamme elämä muuttui muutaman Rafaelin hoidon jälkeen näin:

”Kiitos arkkienkeli Rafaelin hoidosta. Aloitin nämä Rafaelin hoidot ollessani työtön ja ensimmäisen hoidon jälkeen sain osa-aikaista ja määräaikaista työtä. Nyt tämän toisen hoidon jälkeen olen saanut tiedon, että maaliskuussa aloitan täysi aikaisen työn omalla alallani. Raha asiat ovat siis helpottaneet Sisäistä rauhaa on tullut paljon lisää. Ennen olin asenteella mulle kaikki heti nyt, mutta luottamusta asioiden etenemiseen on tullut rutkasti.  Itse asiassa oli yksi vaihe tässä työttömyysajassakin,että mitä enemmän yritti sen vähempi tapahtui ja asiat ovat pikemminkin rullanneet omalla painollaan. Verkkokoulutuksenne meditaatiota olen kuunnellut säännöllisesti päivittäin, se on tuonut minulle itsevarmuutta. Yhden ystävyyssuhteen katkaisin, sillä tuntui enempi helpottavalta, koska hän oli minua kohtaan alistava ja purki omaa pahaa oloaan minuun. Koen, että olen saavuttanut omanarvontuntoa. 

Tuo hoidon kuvaus että olin tärisevin käsin apua pyytävä kerjäläinen kolahti minuun syvästi olen ollut tässä työttömyyden aikana todella hauraana ja ihan kirjaimellisestikin olen ottanut esim. vaihtorahaa vastaan tärisevin käsin. Nyt taas tuntuu että voin jälleen ajatella että minä ansaitsen kaikkea hyvää ja uskallan myös sanoa jos mielestäni asioissa on jotain korjattavaa. Aikaisemmin se oli vain hampaiden puremista ja itkemistä."

 

Kiitos Kiitos Kiitos

Rakkain terveisin

Kristiina


 

Tilaa hoito tästä ›

 

Kun tilaat hoidon itsellesi, voit ilmoittaa mukaanlemmikkieläimesi ja 0-12 vuotiaat lapsesi maksutta.  

Kirjoita heidän nimensä kassalla kohtaan "Viesti tilauksen käsittelijälle". Yli 5 -vuotiailta täytyy olla hoitoon myös heidän oma lupansa, sitä nuoremmille lapsille riittää oman vanhemman lupa.

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -