Askel 1 - Yhteys planeettaan ja Valomaailmaan

Etusivu » Ylösnousemuksen portaat » Askel 1 - Yhteys planeettaan ja Valomaailmaan


Askel 1 - Yhteys planeettaan ja Valomaailmaan

 

Maasta se pienikin ponnistaa eli ensimmäiseksi täytyy tietenkin tehdä tukeva alusta, mistä lähteä ylöspäin. Jos sinulla ei ole vahvaa yhteyttä planeettaan, et pääse kovinkaan ylös portaita pitkin.

 

Oppilaan palaute Askel 1:stä

”Hyvää ja ihana se, että vaikka on käynyt henkisiä kursseja jo oli kymmenen vuotta, tässä on jalat maassa. Useimmissa kursseissa olen hukannut enemmän itseäni, ja tullut olo, että ei enään. Tässä tehdään työ itse, niin ei voi hukata itseä. Aloittaa ihan perusteista ja vahvistua ja jatkaa turvallisesti kasvua. Ehdottomasti tätä suosittelen."

-Tabita, 49v-

 

Pääset juuri niin paljon ylöspäin kuin pääset alaspäin

 

Niin ylhäällä kuin alhaallakin, niin ulkona kuin sisälläkin. Tämä lause ei välttämättä vielä tarkoita sinulle mitään, mutta se kiteyttää hyvin tämän ensimmäisen askeleen tärkeyden ja tulee avautumaan syvällisesti portaita ylöspäin kulkiessa
 
Ensimmäisessä askeleessa on 4 osiota, joissa tulee aika paljon sisäistettävää ja sulateltavaa henkisen maailmankaikkeuden rakenteesta, henkisistä työkaluista ja lähimmistä Valonauttajista. Käymme läpi myös kaksi ensimmäistä päächakraa niistä kuudestatoista, jotka meille on kerrottu olevan tärkeässä roolissa ihmisen henkisessä kehityksessä. Palaamme vielä myöhemmässä vaiheessa uudelleen, sillä ne liittyvät myös ylempiin askelmiin.

 

Ensimmäisessä askeleessa saat kahden viikon välein sähköpostiisi täydellisen paketin, joka sisältää laajan ja helppolukuisen kirjallisen materiaalin, sekä korkeavärähteisen visualisaation.

 

Ensimmäinen askel sisältää siis 4 upeaa, korkeavärähteistä visualisaatiota, jotka on kanavoiden kirjoitettu ja puhuttu niin, että ne tulevat olemaan loppuelämäsi henkiset työkalut. Ne eivät vanhene, eivätkä ole vain hetken huumaa, vaan se tuki, lohtu, turva ja opastus, josta voit ammentaa itsellesi parannusta, voimaa ja viisautta korkeimmaksi parhaaksesi koko loppuelämäsi ajan.

 

Ensimmäisen askeleen aikana saat myös 4 laajaa, kirjallista materiaalia, jossa käymme läpi ne tärkeimmät asiat henkisen polun kulkijalle. Rakennat ensimmäisessä askeleessa itsellesi uskomattoman vahvan henkisen kivijalan, jotta henkisen polkusi kulkeminen olisi turvallista ja mahdollisimman korkeavärähteistä. Vahvan henkisen kivijalan avulla sinun on mahdollista kohota yhä vain korkeampaan tietoisuuteen. Kaikki nimenomaan riippuu tuosta kivijalasta eli siitä, miten vahvaksi sen rakentaa.

 

Käymme myös läpi henkisen maailmankaikkeuden rakennetta, 3D, 4D ja 5D -ulottuvuuksia, Valonauttajien maailmaa ja tarkoituksia, henkisiä työkaluja ja lähimpiä Valonauttajiasi. Käymme läpi myös kaksi ensimmäistä päächakraa niistä kuudestatoista, jotka meille on kerrottu olevan tärkeässä roolissa ihmisen henkisessä kehityksessä.

 

Jo tämä askel 1 tulee muuttamaan sisimpääsi, puhdistamaan sitä, kirkastamaan valoasi, auraasi ja muuttamaan koko elämäsi.

 

Kun lähtee ensimmäiseen askeleeseen mukaan, ei sen jälkeen edes mieti, lähtisikö 2. askeleeseen - sinne on päästävä ja jatkettava aina 12. askeleeseen saakka.


Tilaa tästä koko Askel 1 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 1/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 2/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 3/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 4/4 ›

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›