Intuitiivinen kanavointi

Etusivu » Koulutukset » Intuitiivinen kanavointi


Intuitiivinen kanavointi –koulutus

 

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on hyväksytysti suoritetut Enkeli-, ja Yksisarvishoitajakoulutukset.

 

Tämä koulutus on huikea yhteyden vahvistamiskoulutus, jossa sinä etenet valvoimaiseksi kanavoijaksi enkelten, yksisarvisten ja mestareiden viesteille. Opit kuulemaan heidän viestinsä ja vastauksensa paremmin.


Koulutuksessa kuljet puhdistuksen tien, ennenkuin aloitat intuitiivisten viestien kanavoinnin, ja juuri tämä puhdistusjakso valmistelee sinua puhtaaksi valonkanavaksi. Mitä puhtaampi valonkanava olet, sen puhtaampia viestejä sinä kanavoit.

 

Puhdistusjakso on elämää mullistava kokemus. Sisimmästäsi poistuu kaikki vanhat vastoinkäymiset, surut, murheet ja muu henkinen taakka - kaikki se, josta olet sillä hetkellä valmis päästämään irti.  Saat itsellesi uskomattoman korkeavärähteiset henkisen kasvun työkalut, joilla voit kehittää itseäsi loputtomasti ja kiihdyttää vauhtiasi omalla ylösnousemuspolullasi

Koulutuksessa vahvistat yhteyttäsi enkeleihin, mestareihin ja yksisarvisiin ja opit ensin kanavoimaan Valonauttajien viestejä korttien avulla. Kun etenet koulutuksessa pidemmälle, saat lopulta jättää kortit pois ja kanavoida viestejä intuitiivisesti.

 

Valmistuttuasi saat autettua itseäsi ja halutessasi toisia heidän ongelmissaan ja murheissaan, kanavoimalla korkeilta Valonolennoilta opastusta ja vastauksia elämän antamiin haasteisiin.

 

Valkoisen Liekin Voiman Intuitiivinen Kanavointikoulutus on rakennettu yhdessä enkelten, mestareiden ja yksisarvisten kanssa täydelliseksi, suhteessa tämän ajan huikeisiin energioihin. Tässä erittäin korkeaenergisessä koulutuksessa avaudutaan puhtaaksi valon kanavaksi, jotta voimme kanavoida Valonauttajien rakkaudellisia ja kannustavia viestejä intuitiivisesti suoraan heiltä.

  

Mitä on intuitiivinen kanavointi?

Kanavointi on ennen kaikkea hiljentymistä ja vastausten saamista eri selväaistien avulla. Kanavointi tehdään aina omassa rauhallisessa, kanavoinnille pyhitetyssä tilassa, jossa energiat ovat puhtaat, eikä kukaan häiritse yhteyttä. Se on suoraa tiedon saamista Valonauttajilta joko selvänäköisesti, selväkuuloisesti, selvätuntoisesti tai selvätietoisesti. Kaikkia näitä selväaisteja kehitetään koulutuksen aikana, joten sinun selväaistisi eivät tarvitse olla valmiiksi heränneet.

 

Kanavointi poikkeaa suuresti erilaisista tulkinnoista, joita tehdään vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa. Kanavointi ei ole vuorovaikutusta asiakkaan kanssa, vaan nimenomaan vastausten kanavointia suoraan Valonauttajilta, ilman asiakkaan läsnäoloa.

  

Tämä on verkkokoulutus, voinko siis edetä omaan tahtiini? 

Haluamme olla sinulle rehellisiä. Olemme räätälöineet koulutuksen niin, että pystyt osallistumaan siihen täysipainoisesti arjen askareittesi, kuten perheesi ja työsi ohella, mutta tullaksesi kanavoijaksi sinun täytyy kuitenkin panostaa tähän aikaa ja energiaa. Tämä onkin sinulle jo tuttua hoitajakoulutuksista :) On erityisen tärkeää edetä koulutuspostin mukaan, koska haluamme, että koulutuksen lopussa, kanavointiharjoitusten alkaessa kaikki oppilaamme ovat samalla tasolla koulutuksen suhteen. Et siis voi edetä koulutuksessa omaan tahtiisi.

 

Olet ehtinyt lukea koulutuksessa erittäin laajan materiaalimme ja tehnyt monia, monia visualisaatioitamme ja harjoituksiamme, jotta todellakin olet valmis, kun harjoituskanavoinnit alkavat. Olet pystynyt päästämään irti jo hyvin monista tämän ja menneiden elämien negatiivisista tapahtumista, peloista, suruista ja tuskista, kaikista esteistä jotka liittyvät kanavointiin ja olet saanut vahvistettua yhteyttäsi enkeleihin, mestareihin ja yksisarvisiin. Olet kasvanut meidän ja Valonauttajien johdolla täydelliseksi valonkanavaksi

 

Tästä syystä, vaikka koulutus on verkkokoulutus, sinun tulee edetä samaan tahtiin koulutusmateriaalin kanssa. Tämä on ainoastaan etu sinulle, ja me haluamme sinun parastasi, että saat tästä koulutuksesta täyden hyödyn irti.

 

Mitä koulutus antaa minulle?

Jos suoritat koulutuksen annettujen ohjeiden mukaisesti, se tulee olemaan sinulle rankkaa sekä henkisesti, että fyysisesti, sillä kuten tiedät, sisimmän puhdistus puhdistaa kovasti myös kehoa, eikä se aina ole kivutonta. Voit uskoa, että vaikka olet jo tuplahoitaja, sisimmästäsi löytyy taatusti vielä puhdistettavia esteitä.

 

Kanavan puhdistus voi saada aikaan fyysisiä vaivoja, aivan kuten hoitajakoulutuksissakin, mutta nämä alkavat kuitenkin parantumaan kun sisin parantuu. Lopputulos on joka tapauksessa äärimmäisen palkitseva. Voimme täysin rehellisesti sanoa, että tämäkin koulutus tulee muuttamaan elämäsi

 

Tämän suurenmoisen koulutuksen jälkeen olet valmis kanavoimaan viestejä suoraan omalta suojelusenkeliltäsi, arkkienkeleiltä, yksisarvisilta, ylösnousseilta mestareilta ja muilta korkeilta Valonauttajilta suoraan kirkkaimmasta ja korkeimmasta Valosta. Mitä enemmän teet koulutuksessa annettuja visualisaatioita ja harjoituksia, sitä korkeampiin energioihin tulet pääsemään. Ylärajaa ei ole, vain sinä itse voit itseäsi rajoittaa.   

 

Intuitiivinen Kanavointi -koulutus on elämänmuutos  

Koulutus takaa sen, että mitä suuremmalla motivaatiolla lähdet tälle matkalle mukaan, sitä suuremman loikan sinä otat jälleen eteenpäin omassa henkisessä kasvussasi, ja saat todella paljon luottamusta itseäsi ja taitojasi kohtaan. Tulet huomaamaan, että elämä sujuu paljon paremmin, ja sinusta tulee täydellinen intuitiivinen kanavoija.

 

Tuleeko minun tehdä kanavointeja työkseni?

Voit osallistua koulutukseen, vaikka et haluaisikaan tehdä kanavointeja työksesi. Tavoitteenasi voi aivan hyvin olla yhteyden vahvistaminen Valonauttajiin, ja viestien kanavointien tekeminen itsellesi ja läheisillesi. Tavoitteesi voi olla myös henkinen kasvu, sillä sitä tämä koulutus todella tarjoaa. Kaikki henkiset kykysi kanavoida viestejä puhkeavat esiin oman kasvusi luonnollisena seurauksena. 

 

Mitkä ovat vaatimukset koulutuksen suorittamiseksi?

Kuten edellä jo kerroimme, päästäksesi koulutukseen mukaan, sinun tulee olla Valkoisen Liekin Voiman enkelihoitaja sekä yksisarvishoitaja. Näin sinulla on jo vahva yhteys ja vahvat puhdistukset takanapäin, ja olet valmis tälle henkiselle elämänmuutosmatkalle.

 

Sinun tulee jälleen sitoutua koulutukseen täydellisesti, koska vain sillä tavalla luot täydellisen lopputuloksen. Henkiset lait varmistavat sen, että lopputulos on juuri sen näköinen, minkä verran olet itse laittanut koulutukseesi energiaa. 

 

Koulutuksen lopussa kun kaikki tehtävät on palautettu, saat todistuksen, että olet Valkoisen Liekin Voiman Intuitiivinen Kanavoija. Valmistumisen jälkeen saat halutessasi yhteystietosi Valkoisen Liekin Voiman verkkosivuille.

 

Lisätietoa koulutuksen kestosta, hinnasta ja ajankohdasta päivitetään myöhemmin

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -