Ryhmäkaukohoidot

Ryhmäkaukohoidoissa kanavoimme Valonauttajien energiaa yhdessä kaikille hoitoon ilmoittautuneille. Ryhmäkaukohoitomme ovat aivan uniikkeja koko maailmassa eikä niitä oikein voi edes verrata muihin energiahoitoihin. Tapamme tehdä hoitoja on täysin ainutlaatuinen ja sitä samaa kertovat myös asiakkaidemme ihanat palautteet

Etusivu » Ryhmäkaukohoidot


Mitä ryhmäkaukohoidoissa tapahtuu?

 

Ensinnäkin, koska meillä itsellämme on viisi lasta, koira ja 7 löytökissaa, haluamme auttaa muita perheellisiä ja hoitaa ilmaiseksi kaikki asiakkaan lemmikit ja alle 12v lapset
 

Hoidossa asetamme itsemme kanavaksi kanavoitavien Valonauttajien energialle ja välitämme sen kaikille vastaanottajille, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Kanavoimme jokaisessa ryhmäkaukohoidossa energiaa vastaanottajien korkeimmaksi parhaaksi. Emme pyri millään lailla ohjaamaan energiaa mihinkään tiettyyn tarkoitukseen, sillä me emme voi tietää kenenkään korkeinta parasta. Sen sijaan me teemme kaikkemme, että voisimme hoitohetkellä olla mahdollisimman puhtaita kanavia. Mitä puhtaampia olemme, sitä suuremman määrän energiaa kykenemme lävitsemme kanavoimaan.

 

IHANAN TARJAN PALAUTE HOIDOISTA

 

Lyhyesti kerron, että ennen kuin olen teidän hoitoja ottanut, niin tein itsenäisesti vuosia sisäistä puhdistusta valonauttajien kanssa. Sitten tuli se hetki, kun tarvittiin päästä kaikkein rankimpien ja pelottavimpien pelkojen ja traumojen käsittelyyn ja poistamiseen.

 

Siinä astuitte te ihanat kuvaan mukaan. Olen siis ottanut teiltä useita hoitoja ja matkani saattoi jatkua teidän ansiosta!

 

Minä olen kiitollinen siitä, että te Piia ja Teemu tulitte matkalleni mukaan, auttamaan minua vaikeimman yli. Ilman hoitojanne minä en olisi voinut suoriutua elämäni suurimmasta haasteesta sillä kyseessä oli koko ihmisyyteni ja oman arvoni löytäminen ja hyväksyminen.

 

Teidän hoitojen ansiosta löysin ja tunnen oman arvoni ja olen saanut puhdistua menneestä kuormasta. Myös niin monet traumat rinnakkais elämien jäljiltä on puhdistettu. Olen parantunut psyykkisesti, henkisesti ja fyysisesti! Olen löytänyt rakkauden itsessäni ja rakastan itseäni puhtaasti.

 

En tiedä kuinka elämäni jatkuu tästä, mutta haluan jatkossakin ottaa teidän kaukohoitoja vastaan, aina sen mukaan miten ohjaudun niihin. Myös koulutukset kiinnostavat.

— Tarja Lehikoinen —

 

 

MIKSI HOITOON TARVITAAN KANAVA?

 

Miksi hoitoa ei voi vain itse pyytää? Eikö enkelit, yksisarviset ja mestarit voisi vain hoitaa kaikkia suoraan, ilman välikäsiä?

 

Totta kai voivat ja hoitavatkin, ihmisten tarvitsee vain pyytää. Suurin ero kanavoidussa hoidossa, pelkkään pyyntöön verrattuna onkin siinä, minkä verran Valonauttajien energia vastaanottajaa tavoittaa. Kaikki on kiinni värähtelytaajuuksista. Hoidossa kanavana oleminen tarkoittaa, että olemme silloin kahden maailman välissä. Olemme sekä fyysisessä kehossa, että korkeammassa henkimaailmassa yhtä aikaa ja tämä mahdollistaa sen, että hoidot ovat niin voimallisia. Mitä korkeammalle henkimaailmaan saamme omaa värähtelyämme nostettua, sen suurempia vaikutuksia hoidoilla on asiakkaiden elämään.

 

Meidät on kutsuttu tekemään tätä työtä ja omistamme elämämme sille, että voimme välittää mahdollisimman suurta ja korkeaa energiaa jokaisessa ryhmäkaukohoidossamme

 

 

MITÄ EROA HOIDOILLA ON?

 

Kaikissa hoidoissamme perusjuttuna on asiakkaan sisimmän puhdistaminen alitajuisista peloista, rajoituksista, vääristyneistä muistoista tai vanhoista ajatusmalleista. Sen lisäksi jokaisessa hoidossa aktivoidaan, puhdistetaan ja tasapainotetaan koko chakrajärjestelmä.

 

Hoidot ovat painotuksiltaan erilaisia sen mukaan ketä hoidossa kanavoimme. Arkkienkeli Chamuel hoitaa sydäntä ja suruja, Arkkienkeli Rafaelin hoito auttaa runsauteen ja fyysisiin kipuihin, Äiti Maria ja Yksisarviset poistavat lapsuuden traumoja, katkaisevat riippuvuuksia ja avaavat ovia unelmien elämään. Valonauttajien ryhmäkaukohoidossa ovat mukana kaikki Valonauttajat, joten vaikutuksia on mahdoton eritellä, se vaikuttaa kaikkeen. 

 

Se hoito on sinulle se oikea, joka sinua kulloinkin eniten vetää puoleensa. Intuitiosi kertoo mitä tarvitset

  

Kun tilaat ryhmäkaukohoidon, saat ilmoittaa lemmikisi ja alle 12v lapsesi ilmaiseksi mukaan hoitoon, kirjoittamalla heidän nimensä ja ikänsä verkkokaupassa kohtaan "Viesti tilauksen käsittelijälle"

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -