Energiahoidot

Energiahoidoissa kanavoimme Valonauttajien energiaa yhdessä kaikille hoitoon ilmoittautuneille. Hoitomme ovat uniikkeja koko maailmassa eikä niitä oikein voi edes verrata muihin energiahoitoihin. Tapamme tehdä hoitoja on täysin ainutlaatuinen ja sitä samaa kertovat myös asiakkaidemme ihanat palautteet

Etusivu » Energiahoidot


Mitä energiahoidoissamme tapahtuu?

  

Hoidossa asetamme itsemme kanavaksi kanavoitavien Valonauttajien energialle ja välitämme sen kaikille vastaanottajille, kaikkien korkeimmaksi parhaaksi. Kanavoimme jokaisessa ryhmäkaukohoidossa energiaa vastaanottajien korkeimmaksi parhaaksi. Emme pyri millään lailla ohjaamaan energiaa mihinkään tiettyyn tarkoitukseen, sillä me emme voi tietää kenenkään korkeinta parasta. Sen sijaan me teemme kaikkemme, että voisimme hoitohetkellä olla mahdollisimman puhtaita kanavia. Mitä puhtaampia olemme, sitä suuremman määrän energiaa kykenemme lävitsemme kanavoimaan.

 

IHANAN TARJAN PALAUTE HOIDOISTA

 

Lyhyesti kerron, että ennen kuin olen teidän hoitoja ottanut, niin tein itsenäisesti vuosia sisäistä puhdistusta valonauttajien kanssa. Sitten tuli se hetki, kun tarvittiin päästä kaikkein rankimpien ja pelottavimpien pelkojen ja traumojen käsittelyyn ja poistamiseen.

 

Siinä astuitte te ihanat kuvaan mukaan. Olen siis ottanut teiltä useita hoitoja ja matkani saattoi jatkua teidän ansiosta!

 

Minä olen kiitollinen siitä, että te Piia ja Teemu tulitte matkalleni mukaan, auttamaan minua vaikeimman yli. Ilman hoitojanne minä en olisi voinut suoriutua elämäni suurimmasta haasteesta sillä kyseessä oli koko ihmisyyteni ja oman arvoni löytäminen ja hyväksyminen.

 

Teidän hoitojen ansiosta löysin ja tunnen oman arvoni ja olen saanut puhdistua menneestä kuormasta. Myös niin monet traumat rinnakkais elämien jäljiltä on puhdistettu. Olen parantunut psyykkisesti, henkisesti ja fyysisesti! Olen löytänyt rakkauden itsessäni ja rakastan itseäni puhtaasti.

 

En tiedä kuinka elämäni jatkuu tästä, mutta haluan jatkossakin ottaa teidän kaukohoitoja vastaan, aina sen mukaan miten ohjaudun niihin. Myös koulutukset kiinnostavat.

— Tarja Lehikoinen —

 

 

MIKSI HOITOON TARVITAAN KANAVA?

 

Miksi hoitoa ei voi vain itse pyytää? Eikö enkelit, yksisarviset ja mestarit voisi vain hoitaa kaikkia suoraan, ilman välikäsiä?

 

Totta kai voivat ja hoitavatkin, ihmisten tarvitsee vain pyytää. Suurin ero kanavoidussa hoidossa, pelkkään pyyntöön verrattuna onkin siinä, minkä verran Valonauttajien energia vastaanottajaa tavoittaa. Kaikki on kiinni värähtelytaajuuksista. Hoidossa kanavana oleminen tarkoittaa, että olemme silloin kahden maailman välissä. Olemme sekä fyysisessä kehossa, että korkeammassa henkimaailmassa yhtä aikaa ja tämä mahdollistaa sen, että hoidot ovat niin voimallisia. Mitä korkeammalle henkimaailmaan saamme omaa värähtelyämme nostettua, sen suurempia vaikutuksia hoidoilla on asiakkaiden elämään.

 

Meidät on kutsuttu tekemään tätä työtä ja omistamme elämämme sille, että voimme välittää mahdollisimman suurta ja korkeaa energiaa jokaisessa ryhmäkaukohoidossamme

 

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -

Tietosuojakäytäntö ›