Koulutukset

Etusivu » Koulutukset


Koulutukset

Olemme rakentaneet uskomattoman korkeavärähteisiä verkkokoulutuksia yhdessä Valonauttajien kanssa, vastaamaan tämän ajan huikeita energioita. Koulutuksemme auttavat vahvistamaan yhteyttä nimenomaan omaan itseensä. Intuition kuunteleminen vahvistuu ja ohjauksemme jälkeen pystyy kulkemaan rohkeammin ja varmemmin sydämensä viitoittamaa polkua eteenpäin. Koulutustemme avulla luodaan myös vahva yhteys tai vahvistetaan jo olemassaolevaa yhteyttä Valonauttajiin ja saadaan heiltä uskomatonta apua, parannusta ja ohjausta. Valonauttajat auttavat puhdistamaan sisimpää ja näin pystyy elämään läsnäolevassa hetkessä, sisäisen rauhan olotilassa.

Osa koulutuksistamme sisältää myös ilmaisen ryhmäkaukohoidon, näin oppilas saa henkisen matkansa aikana myös parannusta ja eheytystä syvemmälle tasolle, korkeimmaksi parhaakseen.

 

Voit valita lähdetkö tekemään tätä uskomatonta henkistä matkaa syvälle sisimpääsi yhdessä enkelten vai yhdessä yksisarvisten kanssa. Valinta kannattaa tehdä sydäntään kuunnellen ja samalla muistaa, ettei vääriä valintoja ole olemassakaan. 

 

Peruskoulutuksemme ovat nelitasoisia, ja lisäksi olemme Valonauttajien ohjauksessa rakentaneet myös kolme laajaa jatkokoulutusta, joista saa eväät tehdä valotyötä ihan ammatikseen asti. Näitä ovat Yksisarvishoitajakoulutus, Enkelihoitajakoulutus  ja Intuitiivinen Kanavointi -koulutus. Jatkokoulutukset voi käydä myös ihan omaksi iloksi, jolloin voi hoitaa itseään ja läheisiä ihmisiä ja lemmikkejä ja kanavoida enkeleiden, mestareiden ja yksisarvisten viisaita sanoja itselleen/läheisilleen.

 

Nämä kaikki koulutukset vastaavat rakenteeltaan ja sisällöltään tämän päivän energioitamme, ja päivitämmekin koulutuksiamme aina tarvittaessa, kun värähtelyt kohoavat.

 

Koulutuksemme ovat erittäin suuresti henkistä kasvua kehittäviä ja sopivan haastavia, joten niistä saa kokeneempikin kulkija paljon uutta elämäänsä. Meidän tuki on oppilaan läsnä koko koulutuksen ajan, ja sen jälkeen. Ennenkaikkea koulutuksemme antavat energiaa, luottamusta, tukea ja opastusta, samalla kun ne nostavat henkisen kulkijan värähtelyä korkeammalle tasolle.

 

Lue tarkemmat kuvaukset ylhäällä oikealla olevista linkeistä, ilmoittaudu mukaan ja salli huikeiden energioiden tulla rikastuttamaan elämääsi

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -