Ylösnousemuksen portaat

Etusivu » Ylösnousemuksen portaat


Ylösnousemuksen portaat: Avain hyvinvointiin

Ylösnousemuksen portaissa on 12 askelta eli 12 erillistä osaa. Jokainen osa pitää sisällään useita posteja ja askeleet ovat kestoltaan 2-4 kk mittaisia. Tällä matkalla me olemme vain ohjaamassa ja antamassa tarvittavia välineitä, mutta oppilas on itse se, joka kapuaa askelmalta toiselle. Oman hyvinvoinnin lisääminen tapahtuu säännöllisesti ja tunnollisesti visualisaatioita kuunnellen

 

Tällaista valmista pakettia tietoisuuden laajentamiseen, henkiseen kasvamiseen ja valaistumiseen ei ole koskaan ennemmin ollut saatavilla missään. Valonauttajat ovat ohjanneet meitä kirjoittamaan ja puhumaan jokaisen sanan niin, että se palvelee korkeinta tarkoitusta.
 
Jokaiseen askelmaan kuuluu useampia posteja, jotka pitävät sisällään kaiken, mitä me olemme oppineet mestareilta, enkeleiltä, yksisarvisilta ja muilta Valonauttajilta, sekä heidän ohjauksessaan tehtyjä visualisaatioita eli kuunneltavia, ohjattuja meditaatiomatkoja. Visualisaatiot ovatkin tärkeimmässä roolissa, sillä niiden kautta Sinä pääset Valonauttajien luo ja he voivat paremmin auttaa sinua korkeimmaksi parhaaksesi ja saat myös omia kokemuksia näkymättömästä maailmasta.

 

ASKEL 1

 

Oppilaan palaute Askel 1:n jälkeen

Tämä koulutus on aivan omaa luokkaansa. Olen käynyt jonkin verran henkisiä kursseja, mutta mikään ei ole vetänyt vertoja tälle koulutukselle. Uskomatonta, että kahdeksan viikon aikana voi tapahtua näin isoja muutoksia. Kahdeksan viikkoa sitten olin tyytymätön moniin asioihin elämässäni. Ja vaikka mikään ulkoinen asia ei ole elämässäni muuttunut mihinkään, niin tyytymätön en todellakaan enää ole. Päin vastoin, olen täynnä kiitollisuutta, iloa ja rauhaa. Koulutus on hyvin toteutettu ja tahti on juuri sopiva. Kahden viikon aikana ehtii huolellisesti tutustua kirjalliseen materiaaliin sekä kuunneltavaan visualisaatioon. Koulutus lähtee liikkeelle perusasioista, joten koulutus sopii ihan jokaiselle, ja suosittelisin tätä kyllä ihan kaikille. Odotan innolla koulutuksen seuraavaa askelta."

 

-Oona, 25v-

 

Ensimmäisessä askeleessa saat kahden viikon välein sähköpostiisi täydellisen paketin, joka sisältää laajan ja helppolukuisen kirjallisen materiaalin, sekä korkeavärähteisen visualisaation.

 

Ensimmäinen askel sisältää siis 4 upeaa, korkeavärähteistä visualisaatiota, jotka on kanavoiden kirjoitettu ja puhuttu niin, että ne tulevat olemaan loppuelämäsi henkiset työkalut. Ne eivät vanhene, eivätkä ole vain hetken huumaa, vaan se tuki, lohtu, turva ja opastus, josta voit ammentaa itsellesi parannusta, voimaa ja viisautta korkeimmaksi parhaaksesi koko loppuelämäsi ajan.

 

Ensimmäisen askeleen aikana saat myös 4 laajaa, kirjallista materiaalia, jossa käymme läpi ne tärkeimmät asiat henkisen polun kulkijalle. Rakennat ensimmäisessä askeleessa itsellesi uskomattoman vahvan henkisen kivijalan, jotta henkisen polkusi kulkeminen olisi turvallista ja mahdollisimman korkeavärähteistä. Vahvan henkisen kivijalan avulla sinun on mahdollista kohota yhä vain korkeampaan tietoisuuteen. Kaikki nimenomaan riippuu tuosta kivijalasta eli siitä, miten vahvaksi sen rakentaa.

 

Käymme myös läpi henkisen maailmankaikkeuden rakennetta, 3D, 4D ja 5D -ulottuvuuksia, Valonauttajien maailmaa ja tarkoituksia, henkisiä työkaluja ja lähimpiä Valonauttajiasi. Käymme läpi myös kaksi ensimmäistä päächakraa niistä kuudestatoista, jotka meille on kerrottu olevan tärkeässä roolissa ihmisen henkisessä kehityksessä.

 

Jo tämä askel 1 tulee muuttamaan sisimpääsi, puhdistamaan sitä, kirkastamaan valoasi, auraasi ja muuttamaan koko elämäsi.

 

Lue tarkemmin Askel 1:stä ›

 

Kun lähtee ensimmäiseen askeleeseen mukaan, ei sen jälkeen edes mieti, lähtisikö 2. askeleeseen - sinne on päästävä ja jatkettava aina 12. askeleeseen saakka.
 
ASKEL 2

 

2. askeleessa opit kommunikoimaan Valomaailman kanssa. Ymmärrät elämäntarkoituksen, sisäistät henkiset lait ja opit ratkaisemaan elämässäsi olevia ongelmia Valonauttajien avulla.

 

Lue tarkemmin Askel 2:sta ›

 

 

SEURAAVAT ASKELEET

3. askeleessa aletaan tositoimiin sisimpäsi puhdistuksen kanssa. Postit tulevat sinulle 3 viikon välein, joten jokaiselle visualisaatiolle annetaan viikko lisäaikaa. Tulet parhaaksi kaveriksi Kosmisen Timanttiviolettiliekin sekä Mahatma -energian kanssa. Manifestointi tulee hyvin tutuksi sinulle tämän askeleen aikana, samoin oma voima, oma lohikäärme, yms. Tämä on niin huikea askel, ettei tähän oikein meinaa edes löytyä sanoja.

 

Tämän jälkeen noustaan askel askeleelta yhä vain korkeammalle ja korkeammalle, ja sinä tunnistat koko ajan selkeämmin, kuka Sinä todellisuudessa olet, kun pystyt karistamaan itsestäsi alitajuisia ja tietoisia esteitä, pelkoja, muistoja ja negatiivisia ajatusmalleja.

 

Alun kivijalan rakentamisen ja vahvistamisen jälkeen askel askeleelta noustaan myös chakrajärjestelmässä ylemmäs, aina viimeisen askeleen 16 chakraan asti, kehittäen henkisiä kykyjä ja laajentaen tietoisuutta

 

Avaamme myös omaa elämäämme paljon tämän näiden askelten aikana, kertoen omia kokemuksiamme ja kantapäiden kautta oppimisia.
 
MATKAN TEKO

Matka portaiden huipulle ei ole mikään pikajuoksu, vaan kaikkien askelmien läpikäyminen ja matkalla itsensä puhdistaminen vie aikaa vuosia. Kaikki askeleet on käytävä järjestyksessä, alhaalta ylös, oikopolkuja ei ole, eikä yhtään askelmaa voi jättää väliin. 

 

Toki se on todella pikainen spurtti, jos sen asettaa siihen mittakaavaan, että se lyhentää henkiseen kasvuun ja tietoisuuden laajentamiseen kuluvaa aikaa jopa useiden elämien verran. Askelmia ylöspäin kulkiessa pudotat harteiltasi ja sydämestäsi pois äärettömän paljon negatiivista painolastia ja askel kevenee, mitä korkeammalle pääset. Opit luottamaan itseesi, Valonauttajiin ja elämään

 

Tämä ei tietenkään ole mikään kuuriluonteinen elämys, vaan elämänmuutos. Jos harjoitukset lopettaa, ei tietoisuuden laajentuminen tietenkään jatku, eikä pysy edes ennallaan, vaan laskee takaisin entiseen. Tämä tapahtuu väistämättä, oli askelmissa sitten kuinka korkealla tahansa, kun päättää lopettaa harjoitukset

 

Tämä matka tulee viemään sinut syvään yhteyteen oman itsesi kanssa ja takaamme, että tulet löytämään itsesi, Korkeamman Minäsi ja sitä kautta korkeamman tarkoituksesi. Saat myös vahvan yhteyden Valomaailmaan ja elämäsi tulee muuttumaan huikealla tavalla.

 

Ylösnousemuksen portaat: 12 askelta valaistumiseen on meidän elämäntehtävämme, jossa me kerromme asiat niin, kuin Valonauttajat ovat ne on meille opettaneet. Annamme  sinulle ne samat työkalut, jotka on meille annettu ja joita itse käytämme jatkuvasti.

 

YLÖSNOUSEMUKSEN PORTAAT SOPII JOKAISELLE

Oletpa sitten vasta ihan alussa, eikä sinulla ole muuta kuin innostus ja sisäinen palo päästä eteenpäin, laajentaa tietoisuuttasi ja ymmärtää elämää syvemmällä tasolla, tai oletpa sitten jo pitkään henkistä matkaa tehnyt etsijä, olet löytänyt sen, mitä olet etsinyt. Olit sitten missä kohdassa tahansa omaa elämän labyrinttiasi, näitä askelmia kulkemalla pääset perille. Vastaukset löytyvät aina omasta sisimmästäsi, ei koskaan mistään ulkopuolelta. Portaiden  tarkoitus olekaan kertoa, miten asiat ovat, vaan auttaa sinua löytämään totuus itse. Näitä portaita nousemalla opit varmasti, miten se tehdään ja mikä vielä tärkeämpää, opit luottamaan löytämiisi vastauksiin

 

SINÄ ITSE TEET TYÖN

Tärkeintä Ylösnousemuksen portaissa on se, että me laitamme sinut töihin. Emme aktivoi sinussa mitään, emme avaa mitään, emme tee katteettomia lupauksia, etkä sinä pääse eteenpäin passiivisesti odottelemalla ja lueskelemalla, vaan omalla työlläsi, päivittäisen henkisen harjoituksen tehden eli kuuntelemalla visualisaation. Me annamme sinulle harjan käteen, mutta sinä itse lakaiset pihapiirisi ja sisimpäsi
 
Olemme tiukkoja ja vaativia opettajia, emmekä päästä sinua seuraavalle askelmalle, jos lepsuilet ja lintsaat. Me tiedämme, että vain omalla kurinalaisella henkisellä harjoittelulla pääsee eteenpäin ja sitä vaadimme myös oppilailtamme. Olemme tässä työssä Valkoisen Veljeskunnan kanavana maan päällä ja olemme yhtä vaativia sinua kohtaan kuin Mestarit ovat meitä kohtaan. Jokainen pääsee vain siihen saakka, mihin on valmis pääsemään. Nämä eivät ole rullaportaat, eikä nousu tapahdu itsestään 

 

Tilaa tästä koko Askel 1 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 1/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 2/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 3/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 4/4 ›

 

Tilaa tästä Askel 2 - Jakso 1 ›

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -

Tietosuojakäytäntö ›