Jakso 1: Yhteyden vahvistaminen

Etusivu » Koulutukset » Sisäinen rauha enkelten avulla » Jakso 1: Yhteyden vahvistaminen


Koulutuksen pääpaino on nimenomaan yhteyden vahvistamisessa. Kaikki harjoitukset, visualisaatiot ja kirjoitettu tieto tähtäävät siihen, että yhteys omaan itseen ja omaan suojelusenkeliin vahvistuu. Syvällä sisimmässä meillä jokaisella palaa kirkas ja puhdas jumalainen liekki, joka vain odottaa, että alamme sitä vahvistamaan. 
 

Kaikki alkaa hyvästä yhteydestä meidän omaan planeettaamme. Maayhteys on avain taivasyhteyden avautumiselle. Ilman toista ei voi olla toista. Ilman hyvää maayhteyttä ei voi saada hyvää yhteyttä enkeleihin tai muihin Valonauttajiin, eikä myöskään omaan sieluun tai Korkeampaan Minään. 

 

Tämä on hienon ja erittäin palkitsevan matkan alku. Se vaatii päättäväisyyttä, määrätietoisuutta ja välillä arvojärjestyksen uusiksi laittamistakin, että saa järjestettyä aikaa päivittäiselle harjoitukselle. Päivittäinen harjoitus onkin se tärkein juttu, joka vie vääjäämättä eteenpäin, sillä henkisen kasvun portaat ovat kuin alaspäin vievät rullaportaat, joita me olemme kulkemassa ylöspäin. Jos pysähtyy, eli ei tee päivittäistä harjoitusta, ei pysykään paikoillaan, vaan palaa takaisin alas. Ylöspäin ei pääse itsestään, eikä odottelemalla, vaan päivittäisellä harjoituksella.

 

Harjoituksia tekemällä tulet huomaamaan, että ne eivät suinkaan vie sinulta aikaa ja energiaa, vaan päinvastoin ne tuovat sinulle niitä, koska osaat paremmin elää tässä hetkessä. Tällöin saat asioita valmiiksi eikä mielesi jauha menneitä tai pelkää tulevaa. Et myöskään säntäile päämäärättömästi paikasta toiseen, saamatta mitään järkevää aikaan. Mitä enemmän käytät antamiamme henkisiä harjoituksia, sen enemmän sielusi niitä kaipaa, ja näistä tuleekin sinulle pian aivan uskomattoman suuri voimavara.
 
Tämän askeleen jälkeen, kun sinulla on maayhteys ja osaat sitä ylläpitää ja vahvistaa, on sinulla mahdollisuus jatkaa seuraavalle portaalle, jossa Arkkienkelit alkavat hoitaa sinun sisimpääsi. Tämä tuleekin olemaan aivan uskomattoman puhdistava ja vaikuttava matka

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -