Kesän hoitopaketti

Etusivu » Energiahoidot » Kesän hoitopaketti


Kesän hoitopaketti

 

Hoitopakettiin kuuluu neljä eri hoitoa, jotka toimivat yhtenä, valtavana hoitokokonaisuutena. Hoidot ovat:

 

∞ Säkenöivä Yksisarvishoito, kanavoidaan 20.6. klo 12.00

∞ Valkoisen Liekin hoito, kanavoidaan 20.6. klo 15.00

∞ Kultaisen Liekin hoito, kanavoidaan 21.6. klo 12.00

∞ Lohikäärmeiden hoito, kanavoidaan 21.6. klo 15.00

 

Jälleen kerran hoitopaketin avaa Säkenöivä Yksisarvishoito, joka omalla korkealla tavallaan avaa ja puhdistaa hoidettavan energiajärjestelmät, jotta hoitopaketin seuraavista osista saa kaiken mahdollisen irti, jokaisen korkeimmaksi parhaaksi ♡

 

Kaikki kolme muuta hoitoa ovat uusia hoitoja, sillä valomaailma on tuonut jälleen saataville korkeavärähteisemmät hoidot vanhojen tilalle. 

 

Ensimmäinen uusista hoidoista on Valkoisen Liekin hoito. Se on suuresti puhdistava ja värähtelyä kohottava hoito. Lyhyesti kuvailtuna Valkoisen Liekin hoidossa on KAIKKI, eikä siitä puutu mitään. Vaikka Valkoisen Liekin hoidossa onkin Kaikkeus ja Ykseys, hoito keskittyy tekemään kaikki sen ehdoilla, että vastaanottajan värähtely kohoaisi, sisäinen valo lisääntyisi ja sisäinen kirkkaus räjäyttäisi karkean energian omasta energiakentästä taivaan tuuliin. Tämä on varsin rankka hoito niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kun tämä yhdistetään Säkenöivän Yksisarvishoidon kanssa, on olo näiden kahden hoidon jälkeen kaikkensa antanut ja tulet olemaan maailman onnellisin, että paketissa on vielä kaksi hoitoa jäljellä. 

 

Kultaisen Liekin hoito on pehmeä ja tuudittava kultaisen energian hyväily. Se täyttää tyhjennetyn ja puhdistetun ja erittäin vastaanottavaisen energiaolemuksesi kultaisella enkelienergialla. Hoidossa on enkelten lisäksi suuressa roolissa Mestari Apollo ja Auringon pojat eli Kultaisen viitan veljeskunta. Tämän hoidon jälkeen olet niin täydellinen versio omasta itsestäsi kuin tässä hetkessä ikinä voit olla. 

 

Lopulta on viimeisen hoidon eli Lohikäärmehoidon vuoro. Elementaalilohikäärmeet ankkuroivat ja säilyttävät korkeaa energiaa matalammalla tasolla, joten tässä hoidossa he ankkuroivat kaiken sen energian sinuun, jota olet kolmessa aikaisemmassa hoidossa saanut ottaa vastaan. He ankkuroivat täydellisen version sinusta energiajärjestelmääsi ♡

 

Tilaa hoitopaketti tästä ›

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›