Smaragdisäteen Runsaushoito

Etusivu » Energiahoidot » Smaragdisäteen Runsaushoito


Smaragdisäteen Runsaushoito

 

Smaragdisäteen runsaushoidon päämäärä on saada vastaanottaja värähtelemään niin paljon runsauden taajuudella, kuin se hänelle on tässä hetkessä mahdollista. Se miten se käytännönelämässä ilmenee, vaihtelee yhtä runsaasti kuin on vastaanottajiakin. 

 

Runsaudessa eläminen tarkoittaa lyhyesti sitä, että on kaikkea, mitä tarvitsee ja jos kaikkea ei ihan juuri tällä hetkellä vielä ole, on siltikin luottamus, että kaikki tarvittava järjestyy tavalla tai toisella, kunhan itse pitää oman värähtelynsä runsauden taajuudella. Hoito auttaa asioita järjestymään siten, että se auttaa jokaista vastaanottajaa pysymään runsauden taajuudella tai ainakin lähempänä sitä kuin ennen.

 

Hoidossa kanavoimme Smaragdisädettä, joka on suurimmin runsauden taajuudelle ohjaava energia. Sädettä puolestaan ohjaavat Mestarit El Morya, Merlin ja Maitreya, Arkkienkeli Rafael sekä tietenkin smaragdisäteen lohikäärmeet. Myös muita Valonauttajia saattaa olla hoidossa mukana, aina sen mukaan, mikä on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi.

Tilaa hoito tästä ›

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›