Enkeliviesti

Etusivu » Enkeliviesti


Enkeliviesti

Olemme kanavoineet Enkeleiltä, Yksisarvisilta ja Ylösnousseilta Mestareilta erilaisia kannustavia, opastavia ja rakkaudellisia viestejä. Teimme viesteistä sähköisen korttipakan tänne sivuillemme, että kaikki halukkaat saavat ilmaiseksi opastusta ja Valoa sydämiinsä.

 

Katso mitä Valonauttajat haluavat kertoa Sinulle juuri tällä hetkellä

  • Hiljenny
  • Tyhjennä mielesi ja ole läsnä tässä hetkessä ajattelematta mitään
  • Esitä mieltäsi askarruttava kysymys tai huolesi joko mielessäsi tai ääneen. Voit myös pyytää ohjausta ihan vain tähän elämäsi hetkeen 
  • Klikkaa Enkeliviesti -painiketta  

 

Tutkiskele saamaasi viestiä ja hiljenny kuuntelemaan Valonauttajien lisäohjausta. Keskity viestin sanojen lisäksi myös omiin tuntemuksiisi, ajatuksiisi, tunteisiisi ja mielikuviisi.  Nämä kaikki ovat lisäviestejä Enkeleiltä, Mestareilta ja Yksisarvisilta. Joskus kortin sanoma aukeaa vasta myöhemmin, joten voitkin pyytää Valonauttajia avaamaan viestinsä tarkoitusta hieman tarkemmin, esimerkiksi uniesi kautta.

 

Muistathan kiittää kolmesti (kiitos, kiitos, kiitos) Valonauttajia saamastasi viestistä

Enkeliviesti

 

Olemme kanavoineet myös erittäin korkeavärähteisen korttipakan Viestejä Valonauttajilta, jonka voit tilata itsellesi sivun alalaidasta.

 

Korttipakassa olevat viestit ovat eri viestejä mitä tässä sähköisessä pakassa on. Käyttämällä Viestejä Valonauttajilta -korttipakkaa, siitä tulee kantajalleen hyvin henkilökohtainen työkalu, joka kohottaa käyttäjänsä värähtelyn viidenteen ulottuvuuteen ja auttaa sitä myös pysymään siellä. Mukana on täydelliset ohjeet korttipakan käytölle.

 

Tästä uskomattoman suositusta korttipakkasta on myynnissä jo 5. ja täysin uudistettu painosKlikkaa itsesi alla olevasta linkkistä kauppaan ja tilaa oma pakkasi. Korttipakan hinta on 33€ (sis. alv 24%).

Kyllä kiitos, haluan tilata oman viestejä valonauttajilta -korttipakan

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -

Tietosuojakäytäntö ›