Universaali enkeli Marian ja Yksisarvisten ryhmäkaukohoito

Etusivu » Ryhmäkaukohoidot » Universaali enkeli Marian ja Yksisarvisten ryhmäkaukohoito


Universaali enkeli Marian ja Yksisarvisten ryhmäkaukohoito

 

Seuraava hoito eli 18.11. kanavoitava, on kaikkien aikojen viimeinen juuri tällainen hoito.

KENELLE HOITO ON TARKOITETTU?

 

Tässä hoidossa sekä Enkelten Kuningatar Maria, että Mestari Äiti Maria auttavat asiakkaita erityisesti sydämeen liittyvissä asioissa ja yksisarviset taas auttavat seuraamaan omaa elämäntehtävää, sen korkeimmalla tasolla. Hoito auttaa eteenpäin elämässä, vanhasta irti päästämisessä, uusissa aluissa ja sydämen äänen seuraamisessa.

 

Hoito on erittäin hyvä kaikille, joilla on tai on joskus ollut sydänsuruja. Ihmisillä on sellainen ominaisuus, että surusta päästään eteenpäin, kun kaikki kipeät asiat on haudattu syvälle sydämeen ja laitettu ovi lukkoon. Se ei kuitenkaan tarkoita, että suru olisi käsitelty. Tämä sama pätee katkeruuteen, pelkoon, häpeään, alemmuudentunteeseen, rakkauteen ja itsensä arvostamiseen. Hyvin harva ihminen osaa käsitellä nämä tunteet, antaa anteeksi ja sen jälkeen päästää niistä kokonaan irti.

 

Tavallisempaa on, että ne kaikki jäävät vaikuttamaan itsetuntoomme, minäkuvaamme, maailmankatsomukseemme ja ajatusmalleihimme. Ne kaikki vaikuttavat siihen, uskallammeko tehdä jotain sellaista, missä on edellisellä kerralla, joskus nuoruudessa, tai vaikka jo edellisessä elämässä käynyt huonosti ja sydämeen on sattunut.

Tässä hoidossa Äiti Maria myös hoitaa ja parantaa sisäistä lasta.  Jos aikuisena reagoit johonkin asiaan kuin lapsi, oikein itsekään tietämättä miksi, on sinun sisäisellä lapsellasi silloin hätä. Tällaista reagointia voi olla esimerkiksi aiheeton mustasukkaisuus, kiukuttelu, pakonomainen tarve pitää oma päänsä, vaikka tietää olevansa väärässä, takertuminen ihmissuhteeseen tai sitoutumispelko jne. Sisäisen lapsen hätä ilmenee erilaisina energiatukoksina ja jopa fyysisinä kipuina, joille ei löydy selitystä.

 

Hoito parantaa näitä haavoja ja arpia sydämestä, eli hoito on tarkoitettu aivan jokaiselleAivan jokainen, vauvasta vaariin, saa tästä hoidosta apua ja hyötyä elämäänsä

 

Yksisarviset auttavat sinua löytämään sellaisen sydämen tulen, että haluat ja uskallat tavoitella suurimpiakin unelmiasi. Heidän apunsa on järisyttävän voimakasta ja voi johtaa suureenkin elämänmuutokseen, jos vastaanottaja on sellaiseen valmis. He katkaisevat riippuvuuksia, joista ihminen on valmis päästämään irti.

 

Yhdessäkään meidän hoidossamme ei koskaan tapahdu mitään sellaista mikä olisi vastaanottajalle vahingollista. Hoidot kanavoidaan aina kaikkien korkeimmaksi parhaaksi, emmekä itse edes yritä kontrolloida millään lailla hoidon vaikutuksia. Me vain avaamme itsemme puhtaaksi energian kanavaksi

 

 

MITEN HOITO VAIKUTTAA?

 

Yhden hoidon vaikutukset ovat hyvin yksilöllisiä, sillä jokaisella on erilaisia alitajuisia pelkoja, traumoja, vääristyneitä muistoja, negatiivisia ajatusmalleja ja jumiutunutta tunne-energiaa. Useamman hoidon jälkeen ovat vaikutukset kaikilla jo niin laaja-alaisia, että ne alkavat olla saman kaavan mukaisia. Kun negatiivinen energia poistuu ja korvautuu rakkaudella, ihminen vapautuu elämään

 

Kun alitajuiset pelot häviävät, voi myös sellaiset luonteenpiirteet muuttua, joita on luullut pysyviksi persoonan osiksi. Esimerkiksi ujo ja sulkeutunut lakkaa olemasta ujo ja hänestä tuleekin ulospäinsuuntautunut ja avoin. Näin on käynyt meille molemmille ja useille asiakkaillemme. Mikä tahansa sinua jarruttaakaan tai rajoittaa, sen on mahdollista poistua tässä hoidossa poistua

 

 

MITEN HOITO KÄYTÄNNÖSSÄ OTETAAN VASTAAN?

 

Jokainen vastaanottaja ottaa hoidon vastaan itse valitsemassaan paikassa, itse valitsemanaan aikana. Yksityiskohtaiset hoidon vastaanottamisohjeet lähetämme sähköpostilla tilauksen jälkeenMitään teknillisiä välikappalaite ei tarvita eli ei puhelinta, ei tietokonetta, ei mitään.

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -