Tule siksi joka olet

Etusivu » Tule siksi joka olet


Tule siksi, joka olet

 

Kaikki Askeleet ovat muutoksen alla ja julkaistaan sitten, kun aika on. Emme ota tässä vaiheessa uusia oppilaita mukaan enää ollenkaan, vaan vasta sitten kun uudet Askeleet ovat valmiit. Oppilas, joka on jo aloittanut, voi käydä saatavilla olevat jaksot tässä välissä. 
 
Askelten rakenne ja sisältö muuttuvat ja kaikki siirretään nykyaikaisen verkkokurssialustan päälle. Jos kiinnostuit, niin jätä meille sähköpostiosoitteesi yhteydenottolomakkeen kautta. Kerromme sinulle, kun Ylösnousemuksen portaat ovat saatavilla ♡
 
Alla lyhyesti siitä, millainen valmennus Ylösnousemuksen portaat tulee olemaan. 
 
Askelten ytimenä tulee olemaan eri ominaisuuksien kehittäminen harjoitusten avulla. Kaikki kehitettävät ominaisuudet liittyvät eri chakroihin ja ominaisuuksia kehittämällä myös chakrat kehittyvät ja niiden värähtely nousee. Korkeammalla taajuudella värähtelevät chakrat ylläpitävät juuri kehitettyjä ominaisuuksia ja ihminen muuttuu sisäisesti. Esimerkiksi hyväksynnän ja empatian kehittäminen kehittää paitsi sydänchakraa, myös kolmas silmä -chakraa ja solar plexusta. Näiden kehittyminen auttaa anteeksiannossa, mikä taas vapauttaa ilon vankilastaan. Ilo lisää kiitollisuutta, kiitollisuus runsautta, runsaus vapautta jne… Tässä vaiheessa varmaankin jo ymmärrät mistä on kyse, vai mitä? Ihminen on kuin palapeli, jossa jokaisen palan täytyy olla oikealla paikalla, ennen kuin ihminen on kokonainen. Uusissa askeleissa jokainen pääsee kokoamaan oman palapelinsä. Jos palat eivät loksahtele omin avuin paikoilleen ja tarvitsemme apua, on meillä sitä varten olemassa iso liuta Valonauttajia.

 

Valonauttajat eivät kuitenkaan ole harjoituksissa pääosassa, vaan oppilas itse. Jos haluaa tutustua valonauttajiin paremmin, ovat syventävät kurssit sitä varten. He korostavat nimensä merkitystä Valonauttaja = auttaja Valosta. Ei tekijä, vaan auttaja. He eivät tee mitään meidän puolestamme, vaan auttavat meitä, kun itse pyrimme johonkin päämäärään. Meidän on kuitenkin itse pyrittävä ja mitä kovemmin pyrimme, sitä paremmin he voivat auttaa. Jos emme itse tee, he odottavat, että alamme tekemään. Sen vuoksi ei ole tärkeää opetella mitä kukakin Valonauttaja tekee ja millainen on, vaan keskittyä siihen, mitä itse pitää tehdä oman kasvunsa eteen. Oikea Valonauttaja löytyy sitten kyllä auttamaan.

 
Teemme kaikkemme, että tämä tulee saataville mahdollisimman pian, sillä tämä on huikeaa ♡

 

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›