Askel 1 - Oman energian hallinta

Etusivu » Tule siksi joka olet » Askel 1 - Oman energian hallinta


Askel 1 - Oman energian hallinta

  

Aloitamme henkisen valmennuksen siitä tärkeimmästä peruselementistä, joka täytyy olla täydellisesti hallinnassa, ennen kuin on mahdollista saavuttaa kunnollista edistymistä. Se on ratkaisevan tärkeässä roolissa tällä meidän opastamalla polulla, ja se on avainasemassa jokaisella muullakin polulla, siitä vain puhutaan eri nimillä.

 

Kyse on tietenkin oman energian hallinnasta. Omaa energiaa täytyy osata kontrolloida, suojata ja vahvistaa. Vasta sitten on valmis seuraavaan vaiheeseen. Me kutsumme tätä hallintaa maadoitukseksi ja suojaukseksi. Lyhyesti juuret ja suojat. 

 

Jokainen pääsee täsmälleen saman verran ylöspäin kuin pääsee alaspäin eli, että voi saada yhteyden valomaailmaan ja omaan Korkeampaan Minään, täytyy omat energiat olla hyvin syvällä maassa. Mitä syvemmällä, sitä vakaampi olet ja sitä korkeammalle henkesi voi nousta. 

  

Oppilaan sanoin:

”Hyvää ja ihana se, että vaikka on käynyt henkisiä kursseja jo yli kymmenen vuotta, tässä on jalat maassa. Useimmissa kursseissa olen hukannut enemmän itseäni, ja tullut olo, että ei enään. Tässä tehdään työ itse, niin ei voi hukata itseä. Aloittaa ihan perusteista ja vahvistua ja jatkaa turvallisesti kasvua. Ehdottomasti tätä suosittelen."

-Tabita, 49v-

   
Ensimmäisessä askeleessa tulee aika paljon sisäistettävää ja sulateltavaa henkisen maailmankaikkeuden rakenteesta, henkisistä työkaluista ja lähimmistä Valonauttajista. Monelle tämä on ainakin osittain ennestään tuttua, mutta valmennuksen ydin ei olekaan luettavassa tekstissä, vaikka toki tärkeää sekin on. Pääosassa ovat visualisaatiot, jotka toimivat yli- ja alitajunnan tasoilla, avaten, puhdistaen ja muokaten sinua jokaisella kuuntelukerralla, kohti

 

Sitä, joka todella Olet 

 

Tekstissä käydään läpi myös kaksi ensimmäistä päächakraa niistä kuudestatoista, jotka meille on kerrottu olevan tärkeässä roolissa ihmisen henkisessä kehityksessä. Palaamme vielä myöhemmässä vaiheessa niihin uudelleen, sillä ne liittyvät myös ylempiin askelmiin.

 

Ensimmäinen askel sisältää neljä jaksoa, jotka voit tilata, joko erikseen tai kerralla. Kerralla tilattuna saat kahden viikon välein sähköpostiisi paketin, joka sisältää laajan ja helppolukuisen kirjallisen materiaalin, sekä korkeavärähteisen kuunneltavan visualisaation. Jos tilaat jaksot erikseen, voit käydä yhtä jaksoa myös pidempään kuin 2 viikkoa.

  

Ensimmäinen askel sisältää siis 4 jaksoa, 4 upeaa, korkeavärähteistä, kanavoitua visualisaatiota, jotka ovat sinun käytettävissäsi, koko elämäsi ajan. Ne eivät vanhene, eivätkä ole vain hetken huumaa, vaan se tuki, lohtu, turva ja opastus, joita kuuntelemalla voit ammentaa itsellesi parannusta, voimaa ja viisautta korkeimmaksi parhaaksesi, aina

  

Jokaiseen jaksoon kuuluu myös laaja, kirjallinen materiaali, joissa käymme omien kokemustemme kautta läpi sitä kaikkea, mitä meille on tähän mennessä opetettu. 

  

Askel 1:ssä rakennat itsellesi uskomattoman vahvan perustuksen, jotta paitsi henkisen polkusi kulkeminen olisi turvallista ja erittäin korkeavärähteistä, mutta myös siksi, että normaali arkielämäsi olisi tasapainoista ja vahvaa, että sinä olisit tasapainoinen ja vahva, mitä ikinä elämässäsi tapahtuukaan.

 

Perustukset eli oman energian hallinnan avulla sinun on mahdollista kohota yhä vain korkeampaan tietoisuuteen. Kaikki nimenomaan riippuu tuosta hallinnasta eli siitä, miten hyvin sitä harjoittelet. Mestariksi tuleminen vaatii paljon harjoitusta, oli aihe mikä hyvänsä.

  

Käymme myös läpi henkisen maailmankaikkeuden rakennetta, 3D, 4D ja 5D -ulottuvuuksia, Valonauttajien maailmaa ja tarkoituksia, henkisiä työkaluja ja lähimpiä Valonauttajiasi.

  

Askel 1 tulee muuttamaan sisimpääsi, puhdistamaan sitä, kirkastamaan valoasi, auraasi ja muuttamaan ihan koko elämäsi ♡

 

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 1/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 2/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 3/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 4/4 ›

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›