Askel 2: Maapallo on henkinen koulu

Etusivu » Tule siksi joka olet » Askel 2: Maapallo on henkinen koulu


Askel 2: Maapallo on henkinen koulu

 

Askel 2 on totaalinen elämänmuutos ♡ Tässä askeleessa tulet oivaltamaan niin paljon maailmankaikkeudesta ja omasta elämästäsi sekä sinun roolistasi. Palaset loksahtavat paikoilleen ja tietoisuutesi kohoaa aivan uudenlaiselle tasolle. Koko Askel 2:n tärkein punainen lanka kiteytyy vain kolmeen asiaan, mutta ne pitävätkin sisällään koko elämän kirjon, elämäntarkoituksen mukaan lukien.

 

1. Olemme syntyneet maapallolle kokemaan ja oppimaan.

2. Valonauttajat auttavat meitä, jos niin valitsemme.

3. Sinä olet valo, sinä olet rakkaus ja sinulla on aina mahdollisuus valita, toimitko korkeamman itsesi vai egosi kautta.

 

Askel 2:ssa käydään läpi tämän henkisen koulun perussäännöt, jotka tietenkin vaikuttavat suoraan siihen millaista elämämme on. Liian moni kovia kokenut ihminen miettii, mitä pahaa hän on tehnyt, että elämä potkii päähän. Myös me olemme aikoinaan näin pohtineet, kun elämä on kerta toisensa jälkeen vienyt maton jalkojen alta ja vielä sukatkin jalasta. Sitten me aloimme tekemään töitä itsemme kanssa, puhdistamaan sisimpäämme kaikesta sinne kertyneestä negatiivisuudesta ja ymmärsimme, maapallo on koulu, henkinen koulu. Olemme tulleet tänne oppimaan. Nyt sinulla on mahdollisuus saada oma kokemus tästä kaikesta, oppia ja päästä surusta, tuskasta ja katkeruudesta eteenpäin iloon, valoon ja rakkauteen ♡

 

Henkistä koulua voi hyvin verrata lasten peruskouluun, sielläkin on säännöt, joita lasten tulee noudattaa, sielläkin opetetaan asioita. Sielläkin ihminen saa hyvin erilaisia kokemuksia, jos noudattaa koulun sääntöjä tai, jos rikkoo niitä. Koulu on molemmissa tapauksissa sama, mutta omat valinnat tekevät kokemuksesta täysin erilaisen. Sama juttu on maapallolla elämisen kanssa. Pallo on sama kaikille, samoin säännöt. Se mitä kokee ja miten kokee, riippuu täysin siitä, miten itse tekee valintoja. Osa valinnoista on tehty jo ennen syntymää, joten olemme itse jakaneet ne kortit, joilla pelaamme.

 

Yksi tärkeä juttu vielä: Säännöt ovat olemassa, vaikka niistä ei olisi koskaan kuullutkaan mitään.

 
Kun oppilas eli maapallolla elävä ihminen alkaa elää henkisten lakien mukaan, voi hän sen jälkeen keskittyä olennaiseen eli oppimiseen ja kasvuun eikä enää tarvitse käyttää elämäänsä siihen, että istuu jälki-istunnossa ja kertaa samaa luokkaa yhä uudestaan ja uudestaan, itse edes tiedostamatta, että näin tapahtuu.

 

Henkisten lakien lisäksi tulet tässä Askeleessa oppimaan alemmasta- ja ylemmästä mielestäsi, egosta ja korkeammasta minästäsi. Kuten Askel 1:ssäkin, myös tällä kertaa tulet oppimaan omien kokemuksiesi kautta eli tekemämme visualisaatiot ovat jälleen se tärkein juttu. Tietoisuutesi avartuu ja saat omia tärkeitä kokemuksia.
Visualisaatiot, eli kuuntelut, ovat rakentuneet omien kokemustemme kautta. Olemme siis jokaisen jakson kohdalla pyytäneet Valonauttajilta kokemuksen, joka on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi juuri sen askeleen ja jakson aikana. Kun olemme saaneet tuon huikean kokemuksen, sen jälkeen olemme kirjoittaneet sen visualisaatioksi sinulle, puhuneet sen ja näin siitä on editoinnin jälkeen muodostunut erittäin tärkeä, korkeavärähteinen työkalu sinulle.

 
Mikäli olet käynyt ennen henkisiä kursseja, tulet taatusti törmäämään tämänkin askeleen aikana tuttuihin juttuihin. Asia ei siis välttämättä ole aina uutta, eikä maailmaa mullistavaa, eikä ole tarkoituskaan olla. Maailma mullistuu kuunteluilla, ei lukemalla.

  

Askel 2:n myötä opit ottamaan Valonauttajat vieläkin vahvemmin mukaan elämääsi. He auttavat sinua oppimaan, kehittymään ja auttavat sinua selvittämään ongelmasi. He eivät siis ratko niitä puolestasi, vaan auttavat sinua ratkomaan niitä itse.
  

Opit erottamaan, milloin egosi on äänessä, ja opit kuinka egon kanssa tulisi toimia. Samalla sinusta tulee yhä vahvemmin oma korkeampi itsesi. Onkalochakrasi ja maatähtichakrasi aktivoituvat entisestään ja sinä ymmärrät selkeämmin, miten tätä peliä, nimeltä elämä, oikein tulisi pelata.

  
Askel 2, jakso 1: VALOMAAILMAN KANSSA KOMMUNIKOINTI
 
Kanavoitu e-kirjanen 44 sivua + kuuntelu
 
Tässä jaksossa keskitymme enimmäkseen Valonauttajien kommunikaatiotapoihin, jotta huomaisit heidän merkit ja symbolit ja sitä kautta itse Valonauttajat paremmin. Värähtely kohoaa, ja sen nostossa on tärkeimmässä roolissa jakson visualisaatio, nimeltä ALKULÄHTEEN ENERGIASADE. Yksisarvisesi puhdistaa ja valmistelee sinut ja sen jälkeen vie sinut ottamaan vastaan Alkulähteen energiasateen. Tämä visualisaatio on monen suurin suurin suosikki, eikä tähän oikein ole sanoja kuvailemaan sen ihmeellisyyttä. Tämä sade tietenkin pitää sisällään ihan kaikki mahdolliset rakkaudelliset ja parantavat energiat, koska se tulee suoraan Alkulähteestä ♡ Mitä useammin tämän visualisaation kuuntelet, sitä enemmän pystyt vastaanottamaan ♡
 
Askel 2, jakso 2: ELÄMÄNTARKOITUS

Kanavoitu e-kirjanen 41 sivua + kuuntelu + kuunneltava harjoitus
 
Tässä jaksossa tulet saamaan mestarillista märkää rättiä, sillä kuka muu tietää paremmin ihmiselämään liittyvät ongelmat, pelot ja murheet, kuin ylösnousseet mestarit itse, jotka ovat kulkeneet saman polun. Tässä jaksossa saat kaksi kuuntelua. Saat visualisaation nimeltä MATKA MENNEESEEN, jossa pääset menneeseen tapahtumaan, joka on tapahtunut joko tässä elämässä tai jossakin aikaisemmassa elämässäsi ja josta sinulla on vielä jotakin opittavaa. Lähin mestarisi toimii visualisaatiossa matkaoppaanasi. Tämä kuuntelu tulee olemaan sinulle tärkeä työkalu, joka jokaisella kuuntelukerralla auttaa sinua korkeimmaksi parhaaksesi – on elämäntilanteesi ja henkinen kehityksesi sitten missä kohtaa tahansa.
 
Toinen kuuntelu on ohjattu harjoitus, nimeltä SIELUNSUUNNITELMA. Harjoituksessa palataan takaisin siihen tilanteeseen, kun olemme olleet lähdössä tämänkertaiseen elämään. Hetki ennen Maahan inkarnoitumista. Suunnitelma on valmiina, vain viimeinen tarkastus on enää jäljellä. Harjoituksessa pääset takaisin siihen hetkeen ja lähdön tunnelmiin. Tapaat Neuvoston ja lähimmät auttajasi ja käytte yhdessä suunnitelmaasi läpi.
 

Askel 2, jakso 3: KORKEAMPI MINÄ JA EGO

Kanavoitu e-kirjanen 33 sivua + videoharjoitus + kuuntelu
 
Jaksossa käymme läpi korkeampaa minää, monadia, egoa, vapaata tahtoa, jne... Tämän jakson myötä yhdistyt korkeampaan itseesi, tiedostat egosi ja sitä kautta osaat pienentää sitä. Onko ego paha? Miten voi tietää, milloin ego on äänessä? Miten siihen tulee suhtautua? Sekin selviää tällä matkalla.
 
Saat KULTAINEN VALOSILTA -videoharjoituksen, joka on voimakas harjoitus korkeamman minän kanssa. SIELUN LIEKKI on jakson erittäin voimakas visualisaatio, ja se onkin edelllisen jakson visualisaation kanssa monen oppilaan ehdoton suosikki. Visualisaatiossa pääset murtamaan vanhoja sekä tietoisia, että alitajuisia ajatusmallejasi, mikä todella tulee heijastumaan fyysiseen elämääsi. Yhdistyt korkeampaan minääsi ja monadiisi. Aivan uskomaton kanavoitu paketti Sinulle jälleen kerran, taivaanlahja, kuten oppilaamme sitä kuvailevat ♡ Nautihan matkastasi ♡ Se ei välttämättä tule olemaan helppo, mutta et taatusti tule katumaan päätöstäsi, sillä vähitellen sinusta tulee se, joka olet ♡
 
Huom! Mikäli et ole vielä käynyt Askel 1:stä, tulee se käydä ensin. Tämä siksi, että Askel 1:ssä opit täydellisesti itse hallitsemaan energioitasi, mikä on tärkeintä kun aloittaa todella kulkemaan henkistä matkaansa. Kun energiasi ovat täydellisesti hallinnassasi, olet rakentanut vahvan kivijalan itsellesi ja pääset etenemään juuri niin korkealle kuin itse haluat. Samalla sisimpäsi puhdistuu kaikesta tämän ja menneiden elämien taakoista, traumoista, suruista, tuskasta, peloista ja negatiivisista ajatusmalleista. Sisäinen valosi loistaa entistä kirkkaampana ♡ Askel 1 tulee olla käytynä hyväksytysti, jolloin voimme olla varmoja, että pidät itse huolta energioistasi ja näin ollen mikään ei ole sinun matkasi esteenä ♡

 

Tilaa Askel 2: Jakso 1 täältä ›

Tilaa Askel 2: Jakso 2 täältä ›

Tilaa Askel 2: Jakso 3 täältä ›

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›