Usein kysytyt kysymykset

Etusivu » Tule siksi joka olet » Usein kysytyt kysymykset


Usein kysytyt kysymykset

 

K: Voiko Askeleet aloittaa milloin haluaa?

V: Kyllä, voit aloittaa milloin vain haluat. Lähetämme tilaukseesi kuuluvan materiaalin sähköpostiisi 24h sisällä tilauksestasi

 

K: Saako maksaa osissa?

V: Kyllä saa. Askeleet on pilkottu jaksoihin, eli voit tilata jokaisen jakson erikseen hintaan 33€/jakso. Verkkokaupassa on mahdollista valita maksutavaksi Collector Lasku tai Osamaksu tai Jousto, jolloin voit maksaa tilauksesi pienemmissä erissä. Collectorilla kulutonta maksuaikaa on keskimäärin 45 päivää, Joustolla 14 päivää Jaksot löytyvät täältä ›

 

K: Voiko Askeleihin lähteä, jos ei ole aikaisemmin käynyt mitään kursseja, lukenut yhtään henkistä kirjaa, eikä tiedä henkisistä jutuista yhtään mitään?

V: Tottakai voi lähteä ja kannattaa lähteä. Askel 1: Oman energia hallinta, antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot ja taidot, että voit turvallisesti kokea henkistä maailmaa ja laajentaa tietoisuuttasi.

 

K: Voinko oikaista, jos olen käynyt paljon kursseja jo valmiiksi?

V: Et voi oikaista eli jokainen aloittaa Askel 1:stä, vaikka olisi käynyt sitä ennen kaikki maailman kurssit. Vain siten voimme olla varmoja, että oppilas todella on valmis jatkamaan Askel 2:een.

 

K: Olen erityisherkkä tai ihan muuten vaan tosi herkkä, niin miten ihmeessä uskallan lähteä mukaan, jos herkistyn vielä lisää?

V: Kerromme erityisherkkyydestä Askel 1 - Jakso 2/4:ssä. Yhdelläkään erityisherkällä ei ole enää Askel 1:n jälkeen vaikeuksia olla tilanteissa, jotka aikaisemmin olivat jopa mahdottomia Kun osaa hallita omaa energiaansa, ei herkkyys ole enää taakka.

 

K: En ole erityisen herkkä tuntemaan mitään energioita tai vastaavia, mistä olen kuullut kerrottavan, haittaako se?

V: Ei haittaa. Askeleissa selväaistit kyllä avautuvat, eikä muuta sitten tarvitakaan. Ei ole mitään merkitystä sillä näkeekö, kuuleeko, tunteeko jotain vai ei. Lopulta luottamus on ainoa, mikä on tärkeää. Kokemuksemme mukaan jokainen aistii jotain, mutta suurin osa ei tunnista mitä aistii ja sen vuoksi kokee, ettei aisti mitään. 

 

K: Miten te olette rakentaneet Askeleet? Oletteko käyttäneet pohjana joitakin henkisen kasvun kirjoja?
V: Emme lue henkistä kirjallisuutta, artikkeleita, sivustoja tai kanavointeja. Kirjoitamme Ylösnousemuksen portaiden jokaisen sanan kanavointina Valonauttajilta. Työskentelemme täysin omasta kuplastamme käsin

 

K: Miten tämä Askeleiden nouseminen käytännössä tapahtuu?

V: Tarvitset vain sähköpostiosoitteen. Sinulla ei tarvitse olla tietokonetaitoja sen enempää. Tilausvahvistus tulee sinulle automaattisesti heti tilauksen jälkeen, ja sen alaosassa on linkki tervetulokirjeeseemme. Ole huolellinen sähköpostiosoitteesi kanssa, että kirjoitat sen tilaukseen varmasti oikein. 24h sisällä tilauksestasi lähetämme sähköpostiisi ensimmäisen postin (tarkista roskapostikansio ja kaikki muutkin kansiot).

 

Jokaisessa jaksossa on kirjallinen pdf-materiaali sekä kuunneltava visualisaatio jonka kesto on 30-40min. Jokaisen Askel 1:n jakson jälkeen voit jatkaa seuraavaan jaksoon ja neljännen jälkeen vastaat lopputehtävään. Siitä arvioimme, että onko oppilas valmis Askel 2:een.

 

K: Voinko käydä Ylösnousemuksen portaat omaan tahtiin? Olen huono noudattamaan toisen sanelemia sääntöjä.

V: Et voi käydä omaan tahtiin, vaan sinun tulee noudattaa annettuja ohjeitamme. Tärkeintä on säännöllisyys eli visualisaation kuuntelu vain silloin tällöin ei vie juurikaan eteenpäin. Pelkkä lukeminen vie vielä vähemmän. Oma aikomus ja tekeminen saavat maailmankaikkeuden energiat liikkeelle ja siitä seuraa muutos

 

K: En ole oikein lukuihmisiä ja olen aina ollut huono koulussa. Täytyykö tässä opetella paljon asioita ulkoa? Olen huono pänttäämään asioita.

V: Ei tarvitse päntätä Tätä ei ole perinteistä koulunkäyntiä, vaan pikemminkin uuden elämäntavan opettelua. Opit kaiken tarpeellisen omien kokemustesi eli käytännössä kuunteluiden ja tekemiesi harjoitusten kautta. Sinulla on myös valtavan suuri taivaallinen tukijoukko ympärilläsi. Kirjallinen materiaali syventää ja auttaa ymmärtämään kokemuksiasi paremmin.

 

K: Mikä on se päivittäinen harjoitus, josta monessa kohdassa puhutaan?

V: Teet aamuin illoin itse maadoituksen, yhdistymisen ja suojaukset ohjeidemme mukaan. Kyllä, sinä itse teet ne alusta asti. Näin sinä myös opit parhaiten ja nopeiten. Me annamme sinulle täydelliset ohjeet.

 

Kuuntelet visualisaation kerran päivässä ja kirjoitat kokemuksesi muistiin. Viikossa voit pitää visualisaatiosta yhden välipäivän.

 

Siinä kaikki.

 

K: Voinko korvata kuuntelun jollain muulla harjoituksella?

V: Se ei käy päinsä. Ainoastaan tiettyyn kohtaan portaita tarkoitetut kuuntelut ja harjoitukset vievät sinua eteenpäin siinä kohdassa portaita. Verkkokauppamme muita visualisaatioita voit kuunnella täydennykseksi, jos siltä tuntuu. Lisäksi esim. Askel 2:ssa voit täydennykseksi kuunnella myös Askel 1:n visualisaatioita.

 

K: Entäs jos minulla ei ole aikaa tehdä maadoituksia joka päivä ja vielä kuunnella visualisaatiokin? Entäs sitten se materiaalin lukeminen?

V: Aluksi visualisaation kuuntelu sekä päivittäinen maadoitus saattaa tuntua vaikeasti järjestettäviltä, mutta hyvin pian huomaat niiden tuoman tasapainon, energian, voiman ja rauhallisuuden. Ne tulevat sinulle äärettömän tärkeiksi. Et halua enää olla ilman niitä. Ne muuttuvat mahdollisesta suorittamisesta ja itsensä pakottamisesta mielihyvää ja energiaa tuottaviksi latureiksi sinulle. Jokaiseen jaksoon kuuluvan kirjallisen materiaalin voit lukea osissa. Materiaali sisältää paljon meidän omia kokemuksia ja kantapäiden kautta oppimisia sekä upeita kuvia, joten materiaalin teksti on hyvin helppolukuista.

 

K: Olen kiireinen perheen äiti. Minulla ei ole aikaa henkisille harjoituksille, vaikka tahtoa onkin.

V: Jos on tahtoa, on myös aikaa. Olemme molemmat taiteilleet kovasti, että aikoinaan saimme järjestettyä aikaa päivittäisille henkisille harjoituksille. Silloin kun Piia aloitti harjoitukset, meidän kaikki 5 lasta olivat alle kouluikäisiä, Piia kävi töissä, koulussa ja henkisen kasvun kurssia sekä tietenkin hoiti normaalit kotityöt, lemmikit, yms. Teemun aloittaessa harjoitukset, oli osa lapsista jo koulussa, Piia oli valmistunut koulusta, joten ajan järjestäminen oli jo helpompaa. Jokainen pystyy järjestämään noin 40 minuuttia päivästä itselleen, jos vain haluaa. Ego on se, joka keksii tekosyitä. Sinulta vaaditaan vain tahtoa, itsekuria, periksi antamattomuutta ja tervettä itsekkyyttä. Sinäkin takuulla pystyt siihen, jos vain todella haluat.

 

K: Kiinnostus on valtavan iso, mutta en millään jaksaisi keskittyä mihinkään raskaan työpäivän jälkeen, silloin jaksan vain maata. Mitä teen?

V: Hmmm... Noh, visualisaation aikana sinä istut tai makaat silmät suljettuina. Jaksatko tehdä sen työpäiväsi jälkeen? Niinpä Visualisaation jälkeen olosi on kuitenkin kertakaikkiaan niin upea, että haluaisit jakaa visualisaatiokokemuksesi koko maailmalle, ja alat odottamaan malttamattomana jo seuraavaa kuunteluhetkeäsi.

 

K: Entäs jos minulla tulee kysyttävää opettajilta kesken Askeleen tai sen jälkeen tai haluan kertoa heille oman kokemukseni?

V: Verkkosivuillamme on yhteydenottoja varten oma lomake. Valitse kirjoituksesi aihe, eli tässä tapauksessa Ylösnousemuksen portaat ja kirjoita meille viestisi. Ota huomioon, että saamme yhteydenottoja paljon joka päivä, joten varaudu odottamaan kärsivällisesti vastaustamme. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin saapumisjärjestyksessä. Mikäli asiasi on hyvin kiireellinen, voit laittaa meille VIP-viestin jonon ohi. Tämä palvelu löytyy verkkokaupastamme.

 

K: Entäs jos haluan jakaa oman kokemuksen muille oppilaille ja kuulla heidän kokemuksia?

V: Liity suljettuun Facebookin Ylösnousemuksen portaat -ryhmäämme ja kirjoita kokemuksesi sinne uutena julkaisuna. Odota rauhassa, julkaisemme sen heti, kun ehdimme.

 

K: Voinko antaa perheenjäsenten, ystävien tai muiden läheisten kuunnella visualisaatioita tai lukea materiaalia, jos he ovat siitä kiinnostuneita?

V: Et voi jakaa mitään saamaasi materiaalia, etkä kuunteluita muille. Eli et voi antaa. Kaikki Valkoisen Liekin Voima Oy:n tuottama materiaali on suojattu tekijänoikeuslailla. Ne ovat myös henkilökohtaisia jokaiselle oppilaalle. Henkisten lakien mukaisesti, jokaisen kiinnostuneen tulee tehdä itse oma tilaus ja lähteä Askeleihin itse, ei kenenkään toisen siivellä.

 

K: Olen käynyt niin paljon kaikkia kursseja, mitä hyötyä minun on lähteä mukaan alusta asti? Enkö voisi hypätä suoraan vaikka askeleeseen 4?

V: Heti Askel 1:n ensimmäinen kuuntelu on kivijalkasi, tukesi ja turvasi, jossa oma enkelisi, henkioppaasi ja yksisarvisesi antavat sinulle juuri sellaista energiaa, mitä kuunteluhetkellä tarvitset. Ei siis ole väliä, miten alussa tai pitkällä olet, saat siitä irti hyvin paljon. Kun olet lukenut Askel 1 - Jakso 1:n materiaalin ja kuunnellut visualisaation, et enää haaveile yliloikkimisesta

 

Voimme kertoa, että meidän vanhat oppilaat, jotka ovat käyneet kaikki aikaisemmat koulutuksemme, ovat olleet todella otettuja jo tästä ensimmäisestä kuuntelusta. Se, kuten kaikki visualisaatiomme on kirjoitettu suorana kanavointina valomaailmasta ja se tulee aina olemaan oppilaan laturi läpi jokaisen askeleen. Siihen on aina hyvä palata, kun kaipaa iloa, energiaa, puhdistusta tai opastusta.

 

Maailmassa on paljon hyvin erilaisia henkisiä opettajia, eikä kukaan opeta alun perusturvallisuutta siten, kuten me sen opetamme. Tämä on yksi meidän tärkeistä tehtävistämme. Meidän tehtävämme on rakentaa oppilaan kanssa hänelle turvallinen kivijalka, josta lähteä kulkemaan henkistä polkuaan, korkeimmaksi parhaakseen.

 

K: Miten arvioitte oppilaan edistymistä ja sitä, että voiko hän jatkaa seuraavalle askeleelle?

V: Viimeisessä postissa on pieni lopputehtävä, jonka mukaan arvioimme oppilaan valmiuden jatkaa eteenpäin. Jokainen, joka on toiminut ohjeidemme mukaan, pääsee tottakai läpi. Seuraavaan askeleeseen voi jatkaa joko heti, tai sitten, kun tuntee sen ajankohtaiseksi.

 

K: Voiko askelten välissä pitää taukoa?

V: Kyllä voi pitää taukoa, mutta visualisaatioita kuunnellen. Vaikka pitäisit puolen vuoden tauon ensimmäisen askeleen jälkeen, ennenkuin lähdet 2. Askeleeseen mukaan, ja olet tänä aikana jatkanut visualisaatioiden kuuntelua, maadoittumistasi ja suojauksiasi, olet jatkanut henkistä kehitystäsi ja se on tarkoitus

 

Jos lopetat harjoitukset kokonaan, valitettavasti eteneminen loppuu ja palaat taaksepäin. Näin käy väistämättä kaikille, jotka lopettavat henkiset harjoitukset. Silloin elämä on helposti harmaata, tylsää, vaikeaa ja kivuliasta, pelkkää selviytymistä.

 

K: Onko harjoituksia pakko tehdä askeleiden välissä, jos ei jaksa eikä huvita?

V: Jos olet käynyt Askeleen ohjeiden mukaan, et koskaan tule esittämään tätä kysymystä.
  
Ylösnousemuksen portaat ei ole kuuri vaan Avain Hyvinvointiin, jonka jälkeen et enää halua palata takaisin elämään johon maadoitukset, suojaukset ja visualisaatiot eivät kuulu. Suurin ja merkittävin muutos, jonka sinussa tekee, on se, että haluat jatkaa elämänmuutoksesi polulla. Haluat joka päivä olla puhtaampi ja puhtaampi valo.

 

K: Pelkään sitä, mitä Ylösnousemuksen portaiden nouseminen mahdollisesti nostaa sisimmästäni pintaan. Entä jos se onkin minulle liikaa?

V: Henkinen polkukin on toisinaan raskasta ja kivuliasta. Suurin kasvu tapahtuu nimenomaan aina kivun kautta. Voit olla varma siitä, että niin kauan kuin sisimmässäsi on piilossa haudattuja tunteita ja pelkoja, ne vaikuttavat jokapäiväiseen elämääsi. Kun saat ne esiin ja itsestäsi pois, muuttuu se, miten maailman näet

 

Olemme 100% varmoja, että loppujen lopuksi olet äärettömän kiitollinen, että olet henkiselle polulle lähtenyt. Se tuo uskomattoman paljon  Kenellekään ei anneta liikaa, vaan aina juuri sen verran, mikä on korkeimmaksi parhaaksi. Askeleen aikana kannattaa myös ottaa vastaan hoitojamme, jotka puhdistavat sinua suuresti ja vievät sinut maaliin nopeammin.

 

K: Mikä on Ylösnousemuksen portaiden punainen lanka?

V: Jokaisessa Askeleessa ja jokaisessa jaksossa on oma tavoitteensa, mikä näkyy myös askeleen otsikossa. Tämä on paras lahja sinulta itseltäsi, sinulle itsellesi. Se on avain, se on ovi uuteen. Se on juuri Sinua varten

 

K: Miten Askeleet voi muuttaa minua?

V: Kyllä, se muuttaa paljon. Sinun hyvinvointisi lisääntyy räjähdysmäisesti.
 
Sinä osaat tarvittaessa sanoa ei. Sinä et enää tyydy ihmisiin, jotka kohtelevat sinua alentavasti tai halveksien. Sinä haluat parempaa, ja sinä tiedät, että sinä ansaitset parempaa. Sinä pystyt nostamaan itsesi ja tarpeesi samalla viivalle toisten kanssa.

 

Sinä et tyydy olemaan enää se kynnysmatto, toisten pomppupallo. Et sinä kiukusta lähde mistään ihmissuhteesta, vaan rakkaudesta. Rakkaudesta itseesi.

 

Itsesi hyväksyminen. Jotta voisit muuttaa itseäsi, on se sitten ajatusmallejasi tai fyysistä ulkomuotoasi, kaikki lähtee siitä, että ensin tulee hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Kun teet töitä sisimpäsi eteen, se alkaa vaikuttaa myös ulkopuolellesi, kenties töihisi, ihmissuhteisiisi, jne.

 

Opit kuuntelemaan intuitiotasi, vahvistamaan yhteyttäsi omaan sisäiseen viisauteesi, päästämään irti tarpeettomista ihmissuhteista, ajatusmalleista, muistoista, esteistä ja peloista. Kyllä, tilalle saat kaikkea uutta ja ihanaa Elämäntehtäväsi kirkastuu ja selkeytyy, sydämesi avautuu ja elämä on yksinkertaisesti vain niin paljon helpompaa, kevyempää ja rakkaudellisempaa.

 

Yksinkertaisesti sinusta tulee se paras versio itsestäsi

 

K: Olenko minä sitten valmis tälle matkalle? Puhukaa minut ympäri, että uskallan tulla.

V: Ei, ei se niin mene. Emme me puhu ketään ympäri. Olet valmis sitten, kun et saa tätä mielestäsi, kun se yhä uudelleen ja uudelleen palaa mieleesi, kun yhä uudelleen "törmäät" siihen jollain tapaa. Me tiedämme, että Ylösnousemuksen Portaisiin tulee juuri oikeat henkilöt, juuri oikeaan aikaan. Egosi kyllä yrittää puhua sinua ympäri, ettet lähtisi tähän mukaan. Niin monien egot ovatkin nyt hätää kärsimässä, sillä he pelkäävät muutosta kaikkein eniten. Egosi tietää, että kun lähdet motivaatiolla mukaan, sen ääni alkaa pienentyä ja pienentyä. Siitä sillä on hätä. Kuuntele intuitiotasi.

 

K: Entäs jos väsytän itseni? Jos se on minulle liian raskasta?

V: Tiedämme omista kokemuksista ja olemme kuulleet sadoilta oppilailtamme, että visualisaatioiden kuunteleminen antaa enemmän energiaa, kuin vie sitä. Niin moni on antanut meille palautetta, että ilman kuunteluita ei olisi jaksanut raskasta elämänjaksoa, perheen sairastelua, avioeroa, ystävän muuttoa, rakkaan menetystä, lemmikin poismenoa, potkuja, työpaikan vaihdosta, tms. Tämä yksinkertaisesti tuo enemmän kuin vie ja kaikki tapahtuu korkeimmaksi parhaaksesi.

 

K: Mistä pääsen tilaamaan Ylösnousemuksen portaiden Askel 1:n?

V: Tästä linkistä pääset verkkokauppaan ›

 

 

 

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›