Iso ruusukvartsi- yksisarvinen 252g

Iso ruusukvartsi- yksisarvinen 252g
TARJOUS
Iso ruusukvartsi- yksisarvinen 252gIso ruusukvartsi- yksisarvinen 252gIso ruusukvartsi- yksisarvinen 252gIso ruusukvartsi- yksisarvinen 252gIso ruusukvartsi- yksisarvinen 252g

Iso ruusukvartsi- yksisarvinen 252g

Vain tämä yksi ja ainoa kappale
Saatavuus
Tilapäisesti loppu
Määrä
Tämän aarteen ostaja on valmis Rakkaudelle ♡
162,00 €
177,00 € Osta nyt ja säästä 15,00 €
Hoitaa sydänchakraa
Kohottaa värähtelyä
Toimituskuluitta

Nyt on tarjolla melkoinen rakkauspakkaus ♡ Niin kaunis ruusukvartsi, joka on kaiverrettu yksisarvisen muotoon. Omistaja saa siis kylpeä sekä ruusukvartsin, että yksisarvisten energioissa tämän myötä.
 
Yksisarvisenergia on pirskahtelevan iloista, kepeää ja säkenöivää energiaa, joka on myös jykevää ja vahvaa. Ei liian vahvaa kuitenkaan, vaan omistaja saa sitä juuri oikean annoksen, korkeimmaksi parhaakseen. Tämä aarre on tarkoitettu työkaluksi, ei koristeeksi. Ota hänet mukaasi meditaatioihin, visualisaatioiden kuunteluihin sekä hoidon vastaanottamiseen. Kaiverrus on tehty käteen sopivaksi, joten siitä on helppo ja rento pitää kiinni.

Tämä yksisarvinen toimii sydämen ja sielun parissa, puhdistaen ja kohottaen värähtelyä, että visualisaatioiden, meditaatioiden ja hoitojen aikana saat vastaanotettua korkeimman potentiaalisi verran apua ja viisautta ♡

 

Ruusukvartsi on sydänchakran kivi ja se myös säilyttää ja säteilee Rakkauden Yksisarvisten energiaa ympärilleen. Ruusukvartsi kohottaa sydänchakran värähtelyä, jolloin rakkaudellisuus ja rakkauden virtaus energiakentässäsi vahvistuu ♡ Kun sydänchakrasi alkaa toimia korkeammalla taajuudella, se auttaa sinua olemaan lempeämpi, hyväksyvämpi ja empaattisempi itseäsi ja kaikkia muita kohtaan. Sinun on helpompi antaa anteeksi. Ruusukvartsin erityisominaisuus on tietenkin rakkaus ja rakkauden avulla hyväksynnän ja anteeksiannon opettaminen. Se nostaa sydämestäsi esiin negatiivisia muistoja ja tunteita, ja auttaa sinua käsittelemään ne rakkaudella, hyväksynnällä ja anteeksiannolla.

 

 

Huom! Videolla oleva yksisarvinen on eri kiviveistos. Sinun kivesi on valokuvissa.

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
Unohtuiko salasana?

Tietosuojakäytäntö ›