Iso vuorikristalli -yksisarvinen 315g

Iso vuorikristalli -yksisarvinen 315g
TARJOUS
Iso vuorikristalli -yksisarvinen 315gIso vuorikristalli -yksisarvinen 315gIso vuorikristalli -yksisarvinen 315gIso vuorikristalli -yksisarvinen 315gIso vuorikristalli -yksisarvinen 315gIso vuorikristalli -yksisarvinen 315g

Iso vuorikristalli -yksisarvinen 315g

Vain tämä yksi ja ainoa kappale
Saatavuus
Tilapäisesti loppu
Määrä
Uskomattoman kaunis vuorikristalli - toimituskuluitta
173,00 €
188,00 € Osta nyt ja säästä 15,00 €
Hurjan korkea energia
Muotoiltu käteensopivaksi
Täydellinen visualisaatioon ja hoitoihin

Tämän aarteen kanssa täytyy todellakin pitää huolta maadoituksesta ja suojista, ettei lähde vallan lentämään. Vuorikristallissa, joka on kaiverrettu yksisarvisen muotoon, on todella korkeat energiat ♡ Omistaja saa siis kylpeä sekä vuorikristallin, että yksisarvisten energioissa tämän myötä.
 
Yksisarvisenergia on pirskahtelevan iloista, kepeää ja säkenöivää energiaa, joka on myös jykevää ja vahvaa. Ei liian vahvaa kuitenkaan, vaan omistaja saa sitä juuri oikean annoksen, korkeimmaksi parhaakseen. Meditoidessasi sen kanssa, olet yhteydessä yksisarvisten viisauteen ja saat heiltä apua tietoisella ja tiedostamattomalla tasolla.
 
Tämä aarre on tarkoitettu työkaluksi, ei koristeeksi. Ota hänet mukaasi meditaatioihin, visualisaatioiden kuunteluihin sekä hoidon vastaanottamiseen. Kaiverrus on tehty käteen sopivaksi, joten siitä on helppo ja rento pitää kiinni, eikä se putoa kovin helposti, vaikka tajunnan taso hoidon tai harjoituksen aikana vähän vaihtelisikin. 

Tämä yksisarvinen toimii kruunuchakran ja sielun parissa, puhdistaen ja kohottaen värähtelyä, että visualisaatioiden, meditaatioiden ja hoitojen aikana saat vastaanotettua korkeimman potentiaalisi verran apua ja viisautta ♡

 

Vuorikristalli on erittäin puhdistava ja virkistävä kivi. Se on ylivoimaisesti voimakkain ja energisoivin kristalli. Se puhdistaa energiakehoja ja on siten myös voimallinen parantaja. Vuorikristalli vahvistaa käyttäjänsä omia energioita ja on erinomainen apuri mihin tahansa henkiseen työhön.

 

 


 
Huom! Videolla oleva yksisarvinen on eri kiviveistos. Sinun kivesi on valokuvissa.

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
Unohtuiko salasana?

Tietosuojakäytäntö ›