Tilausehdot

Etusivu » Verkkokauppa » Toimitus- ja maksuehdot


1. Rekisteröityminen

  

1.1. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä. Rekisteröitymällä helpotat tilaustentekoa jatkossa. Tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee kuitenkin antaa suostumuksensa, että Valkoisen Liekin Voima Oy rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Valkoisen Liekin Voima Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Valkoisen Liekin Voima Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja muille yrityksille tai yhteisöille.

  

1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

 

 

2. Tilauksen sitovuus

 

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu sähköpostitse (asiakaspalvelu@valkoisenliekinvoima.fi). Kuluttaja sitoutuu tilauksensa tehtyään tarkkailemaan sähköpostiaan tilausvahvistuksen vastaanottamiseksi.

 

 

2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Valkoisen Liekin Voima Oy on sähköpostitse lähettänyt tilausvahvistuksen.

 

 

2.3. Koulutuksen, hoidon tai visualisaation tilaamalla ja toimitusehdot hyväksymällä kuluttaja luopuu verkkokauppojen 14 päivän peruutusajasta, sillä tuote toimitetaan välittömästi tilauksen jälkeen, eikä sitä voi palauttaa.

 

 
2.4 Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse, ennen tuotteen toimitusta, peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun tilaus tai osia tilauksesta on lähetetty kuluttajalle.

 

 
2.5. Valkoisen Liekin Voima Oy:llä on oikeus päättää oman harkintansa mukaan, miten verkkokoulutukset toteutetaan ja pääseekö oppilas jatkamaan koko koulutuksen läpi. Jos oppilas ei etene koulutuksen mukaisessa aikataulussa, on Valkoisen Liekin Voima Oy:llä oikeus keskeyttää koulutus hänen osaltaan. Tätä oikeutta käytetään tapauskohtaisesti harkiten.

 

 

3. Hinnat

 

3.1. Voimassa oleva hinta on hinta, joka on ilmoitettu verkkokaupassa osoitteessa valkoisenliekinvoima.fi/kauppa

 

Voimassaoleva hinta on euroissa (EUR) ja sisältää kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Valkoisen Liekin Voima Oy pidättää oikeuden olla toimittamatta tuotteita hinnoitteluvirheen ilmetessä.

 

 

3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut 4,90€

 

 

4. Toimitus

 

4.1. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Valkoisen Liekin Voima Oy on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.

 

4.2. Valkoisen Liekin Voima Oy toimittaa tuotteita vain Suomessa.

 

4.3 Digitaaliset tuotteet ovat ladattavissa 24h ajan tilauksesta.

 

4.4. Mikäli kuluttaja ei nouda pakettiaan Postin noutopisteestä määräaikaan mennessä, palautuu se takaisin lähettäjälle. Uudelleenlähetyksen kustannuksista vastaa kuluttaja.

 

 

5. Maksuehdot

 

5.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:

 

Maksu pankkipainikkeilla

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet,

eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja Aktian maksupainikkeilla.


Paytrail-tili

 

footer-logo

 

 

Paytrail on nopeampi ja turvallisempi tapa maksaa kortilla (debit ja credit). Syötä Paytrail-tiliisi liitetty sähköpostiosoite, ja puhelimeesi lähetetään kertakäyttöinen PIN-koodi, jolla vahvistat maksun. Paytrail hakee automaattisesti maksamiseen tarvittavat tiedot. Ei enää toistuvia osoite- ja maksutietojen syöttämisiä.

 

Jos sinulla ei ole vielä Paytrail-tiliä, voit luoda sen muutamassa minuutissa osoitteessa my.paytrail.com. Siirry tämän jälkeen takaisin verkkokauppaan jatkamaan ostoksia. Maksukortin tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan osoitteessa my.paytrail.com ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi.

 

Mikäli sinulle tulee mieleen kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Paytrailin asiakaspalveluun puh. +358 207 181830 (ark 8-19) tai asiakaspalvelu@paytrail.com. Autamme mielellämme! 

 

  

Maksut luottokorteilla

 

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, MasterCard- American Express -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. 

  

 

Collector Lasku/Osamaksu

 

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.
Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)

 

Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.
 
Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.
 
Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.
 
Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB

  

 

6. Palautukset

 

6.1. Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Jos poikkeustapauksessa hyväksymme myyntikelvottoman tai muuten puutteellisen tuotteen palautuksen, veloitamme omia kulujamme vähintään 25% tuotteen hinnasta sekä muut välittömät kulut.

  

6.2. Kuluttajaa pyydetään tekemään palautus osoitteeseen: Valkoisen Liekin Voima Oy, Penttiläntie 4, 63400 ALAVUS AS. Ennen palautusta ota yhteys asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@valkoisenliekinvoima.fi

  

6.3. Tuotepalautukset tulee aina tehdä alkuperäisessä paketissa, hyvin pakattuna ja ilman turhia merkintöjä. Mukana kopio kuitista sekä tilitiedot maksun palautusta varten. Puutteellisesti palautetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

  

6.4. Energiahoitoja tai digitaalisesti ladattavia tiedostoja ei voi palauttaa.

 

 

7. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7.1. Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia noudettaessa tarkistaa sen kunto postivirkailijan (tai muun kuljetusliikkeen edustajan) läsnä ollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee postikonttorissa heti asiasta vahinkoilmoitus (tai rahtikirjaan merkintä vauriosta ja kuljettajalta allekirjoitus). Ota tämän jälkeen yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.

  

 

8. Reklamaatio

 

8.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms. tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@valkoisenliekinvoima.fi, kuitenkin viimeistään 7 pv:n sisällä. Virheellinen toimitus palautetaan postikuluitta Valkoisen Liekin Voima Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti (kohta 6). Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen. Saatuaan palautetun tavaran, Valkoisen Liekin Voima Oy joko toimittaa tilalle uuden tuotteen, tai palauttaa jo mahdollisesti maksetun kauppahinnan viipymättä asiakkaalle.

  

  

9. Ylivoimainen este (Force majeure)

9.1. Valkoisen Liekin Voima Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Valkoisen Liekin Voima Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Valkoisen Liekin Voima Oy:n toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

  

 

10.Riitojen ratkaisu

 

10.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riitatilanteet käsitellään Valkoisen Liekin Voima Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›