Kallot


Mikä on kivisen tai kristallisen kallon tarkoitus ja mihin sitä käytetään?

Ensin voisi aloittaa siitä, että miksi nimenomaan ihmisen kallo, eikö se viittaa johonkin pelottavaan? Ei viittaa, vaan Atlantikselle ja tarkemmin vielä Atlantiksen Kultaiseen aikakauteen, jolloin ihmiset elivät viidennessä ulottuvuudessa. Silloin me kaikki olimme yhteydessä Alkulähteeseen, luontoon, eläimiin ja toisiimme. Ei ollut salaisuuksia, riitoja tai eripuraa, sillä jokainen oli avoin ja jokainen näki jo toisen aurasta, mitä toinen ajatteli.
 
Kultaisella Atlantiksella oli käytössä kristallikalloja, jotka olivat kuin äärettömän tehokkaita tietokoneita. Ne säilyttivät ja säilyttävät edelleen kaiken tiedon, ja viisauden mitä on koskaan ollut.

 

Atlantiksen kristallikallot eivät ole olemassa fyysisella tasolla, vaan ne värähtelevät korkeammissa ulottuvuuksissa.

 

Me puhdistamme, viritämme ja yhdistämme kaikki myymämme kivi- ja kristallikallot aina jonkun tietyn ylösnouseen mestarin kanssa, joka kallon virityksessä paikalle tulee. Tämän tarkoitus on se, että meditoidessa fyysisen kivikallon kanssa saa helpommin yhteyden tähän mestariin, että Atlantiksen kristallikalloihin ja pääsee yhteyteen mittaamattoman laajan kosmisen viisauden kanssa

 

Lähetämme jokaisen kallon mukana ohjeet, miten sen kanssa työskennellään ja miten sitä parhaiten voi käyttää

 

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
Unohtuiko salasana?

Tietosuojakäytäntö ›