Arkkienkeli Mikaelin ja Mestari El Moryan ryhmäkaukohoito

Etusivu » Ryhmäkaukohoidot » Arkkienkeli Mikaelin ja Mestari El Moryan ryhmäkaukohoito


Arkkienkeli Mikaelin ja Mestari El Moryan ryhmäkaukohoito

 
MIHIN ARKKIENKELI MIKAELIN JA MESTARI EL MORYAN HOITO AUTTAA?

Hoito auttaa vapautumaan sellaisista asioista, tapahtumista, tilanteista ja ihmissuhteista, jotka jollain lailla jarruttavat elämääsi tai estävät sinua olemasta oma itsesi.

 
KENELLE HOITO ON TARPEEN?

Meillä kaikilla on jotain menneisyyden tapahtumia, jotka vaikuttavat kielteisesti siihen, miten me ajattelemme, millainen minäkuva meillä on ja mitä kuvittelemme voivamme tehdä tai mitä emme voi tehdä. Jos tällaisia asioita ei ole tietoisessa mielessä, on niitä alitajunnassa aina, eikä pelkästään tästä elämästä, vaan myös menneistä elämistä.

 

Arkkienkeli Mikaelin ja Mestari El Moryan hoito auttaa päästämään irti menneistä tapahtumista, katkaisemaan negatiiviset tunnesiteet ikäviin tapahtumiin ja ihmisiin, puhumaan omaa totuutta ja kulkemaan omaa polkua, vaikka se ei muita miellyttäisikäänHoito antaa rohkeutta ja voimaa olla oma itsensä 

 

 

MIKSI HOITOON TARVITAAN KANAVA?

Miksi hoitoa ei voi vain itse pyytää? Eivätkö Mikael ja El Morya voisi hoitaa suoraankin, ilman välikättä? Totta kai he voivat ja hoitavatkin, sinun tarvitsee vain pyytää. Suurin ero kanavoidussa hoidossa, pyyntöön verrattuna, onkin siinä, minkä verran energia tavoittaa sinua. Kaikki on kiinni värähtelystä ja karkeasti voikin sanoa, että silloin, kun ihminen eniten hoitavaa energiaa kaipaa, on hän sellaisessa tilanteessa, ettei pysty sitä suoraan vastaanottamaan. Kun kaikki on hyvin, ovat myös värähtelyt korkeammalla, mutta silloin ei tule edes mieleen hoitoa pyytää, kun kaikki on valmiiksi hyvin.  

 

Hoidossa kanavana oleminen tarkoittaa, että olemme silloin kahden maailman välissä. Olemme sekä fyysisessä kehossa, että Valomaailmassa yhtä aikaa ja tämä mahdollistaa sen, että hoidot ovat asiakkaille niin voimallisia. Mitä korkeammalle Valomaailmaan saamme omaa värähtelyämme nostettua, sen suurempia vaikutuksia hoidoilla on asiakkaiden elämään.

  

Me omistammekin elämämme sille, että voisimme välittää mahdollisimman puhdasta ja korkeaa energiaa, jokaisessa ryhmäkaukohoidossamme

 

Tilaa hoito tästä ›

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -