Askel 2: Maapallo on henkinen koulu

Etusivu » Ylösnousemuksen portaat » Askel 2: Maapallo on henkinen koulu


Askel 2: Maapallo on henkinen koulu

 

Koko Askel 2:n tärkein punainen lanka kiteytyy vain kahteen asiaan, mutta ne pitävätkin sisällään koko elämän kirjon, elämäntarkoituksen mukaan lukien.

 

1. Olemme syntyneet maapallolle kokemaan ja oppimaan.

2. Valonauttajat auttavat meitä, jos niin valitsemme.

 

Askel 2:ssa käydään läpi tämän henkisen koulun perussäännöt, jotka tietenkin vaikuttavat suoraan siihen millaista elämämme on.

 

Henkistä koulua voi hyvin verrata lasten peruskouluun, sielläkin on säännöt, joita lasten tulee noudattaa, sielläkin opetetaan asioita. Sielläkin ihminen saa hyvin erilaisia kokemuksia, jos noudattaa koulun sääntöjä tai, jos rikkoo niitä. Koulu on molemmissa tapauksissa sama, mutta omat valinnat tekevät kokemuksesta täysin erilaisen. Sama juttu on maapallolla elämisen kanssa. Pallo on sama kaikille, samoin säännöt. Se mitä kokee ja miten kokee, riippuu täysin siitä, miten itse teke valintoja. Osa valinnoista on tehty jo ennen syntymää, joten olemme itse jakaneet ne kortit, joilla pelaamme.

 

Yksi tärkeä juttu vielä: Säännöt ovat olemassa, vaikka niistä ei olisi koskaan kuullutkaan mitään.

 
Kun oppilas eli maapallolla elävä ihminen alkaa elää henkisten lakien mukaan, voi hän sen jälkeen keskittyä olennaiseen eli oppimiseen ja kasvuun eikä enää tarvitse käyttää elämäänsä siihen, että istuu jälki-istunnossa ja kertaa samaa luokkaa yhä uudestaan ja uudestaan.

 

Henkisten lakien lisäksi tulet tässä Askeleessa oppimaan alemmasta- ja ylemmästä mielestäsi, egosta ja Korkeammasta Minästäsi. Kuten Askel 1:ssäkin, myös tällä kertaa tulet oppimaan omien kokemuksiesi kautta eli visualisaatiot ovat jälleen se tärkein juttu. Tietoisuutesi avartuu ja saat omia tärkeitä kokemuksia.
Visualisaatiot, jotka ovat rakentuneet omien kokemustemme kautta. Olemme siis jokaisen jakson kohdalla pyytäneet Valonauttajilta kokemuksen, joka on kaikkien korkeimmaksi parhaaksi tämän askeleen ja jakson aikana. Kun olemme saaneet tuon huikean kokemuksen, sen jälkeen olemme kirjoittaneet sen visualisaatioksi sinulle.

 
Mikäli olet käynyt ennen henkisiä kursseja, tulet taatusti törmäämään tämänkin askeleen aikana tuttuihin juttuihin. Asia ei siis välttämättä ole aina uutta, eikä maailmaa mullistavaa, eikä ole tarkoituskaan olla. Maailma mullistuu kuunteluilla, ei lukemalla.

  

Askel 2:n myötä opit ottamaan Valonauttajat vieläkin vahvemmin mukaan elämääsi. He auttavat sinua oppimaan, kehittymään ja auttavat sinua selvittämään ongelmasi. He eivät siis ratko niitä puolestasi, vaan auttavat sinua ratkomaan niitä itse.
  

Opit erottamaan, milloin egosi on äänessä, ja opit pienentämään egoasi ihan valtavan voimakkaalla tavalla. Maatähtichakrasi sekä juurichakrasi aktivoituvat entisestään ja sinä ymmärrät selkeämmin, miten tätä peliä, nimeltä elämä, oikein tulisi pelata.

 

Myöhemmin tässä askeleessa opit myös kommunikoimaan Valonauttajien kanssa, yhdessä enkelikorttien avulla.
Jakso 1:ssä keskitymme enimmäkseen Valonauttajien kommunikaatiotapoihin, jotta huomaisit heidän merkit ja symbolit ja sitä kautta itse Valonauttajat paremmin  Nautihan matkastasi

 

Tilaa Askel 2: Jakso 1 täältä ›

Tilaa Askel 2: Jakso 2 täältä ›

Tilaa Askel 2: Jakso 3 täältä ›

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›