Usein kysytyt kysymykset

Etusivu » Koulutukset » Ylösnousemuksen portaat » Usein kysytyt kysymykset


Usein kysytyt kysymykset

 

K: Voiko Ylösnousemuksen portaat - 12 askelta valaistumiseen verkkokoulutuksen aloittaa milloin haluaa?

V: Kyllä, koulutuksen voit aloittaa milloin vain haluat. Lähetämme ensimmäisen koulutuspostin sähköpostiisi 24h sisällä tilauksestasi

 

K: Saako koulutuksen maksaa osissa?

V: Kyllä saa, mikäli luottotiedot ovat kunnossa. Verkkokaupassamme on mahdollisuus maksaa koulutus myös Collectorin tai Jouston avulla, jolloin saat laskun kotiisi postitse. Voit maksaa laskun kerralla tai osissa.

 

K: Voiko Ylösnousemuksen portaisiin lähteä, jos ei ole aikaisemmin käynyt mitään kursseja, eikä tiedä henkisistä jutuista yhtään mitään?

V: Tottakai voi lähteä. Askel 1:Yhteys Planeettaan ja Valomaailmaan antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot ja taidot, että voit turvallisesti kokea henkistä maailmaa ja laajentaa tietoisuuttasi.

 

K: Voinko oikaista, jos olen käynyt paljon kursseja jo valmiiksi?

V: Et voi oikaista, etkä aloittaa mistään muualta kuin ensimmäisestä Askeleesta. Ylösnousemuksen portaat on uusinta ja perusteellisinta tietoa, mitä nyt on saatavilla henkisestä maailmankaikkeudesta, eikä vanhat koulutukset ole antaneet samaa aikoinaan. Kaikki oppilaat aloittavat portaiden nousemisen samalta rappuselta

 

K: Olen erityisherkkä tai ihan muuten vaan tosi herkkä, niin miten ihmeessä uskallan lähteä koulutukseen, jossa herkistyy lisää?

V: Kerromme erityisherkkyydestä Askel 1:n toisessa koulutuspostissa. Lyhyesti kerromme tässä vain, että yhdelläkään herkällä ei ole hätää tämän koulutuksen kanssa, eikä koulutuksen jälkeen enää itsensäkään kanssa

 

K: En ole erityisen herkkä tuntemaan mitään energioita tai vastaavia, mistä olen kuullut kerrottavan, haittaako se?

V: Ei haittaa. Koulutuksessa selväaistit kyllä avautuvat tai ainakin selvätietoisuus ennen pitkää. Muuta ei sitten tarvitakaan.

 

K:Miten te olette tämän koulutuksen rakentaneet? Oletteko käyttäneet tässä koulutuksessa pohjana joitakin henkisen kasvun kirjoja?
V: Emme ole muutamaan vuoteen enää lukeneet mitään henkistä kirjallisuutta, artikkeleita tai kanavointeja. Olemme rakentaneet tämän koulutuksen, kirjoittaneet sen jokaisen sanan kanavointina Valonauttajilta. Työskentelemme täysin omasta kuplastamme käsin

 

K: Miten koulutus käytännössä tapahtuu?

V: Tarvitset vain sähköpostiosoitteen. Sinulla ei tarvitse olla tietokonetaitoja sen enempää. Tilausvahvistus tulee sinulle automaattisesti heti tilauksen jälkeen, ja sen alaosassa on linkki tervetulokirjeeseemme. Ole huolellinen sähköpostiosoitteesi kanssa, että kirjoitat sen tilaukseen varmasti oikein.  24h sisällä tilauksestasi lähetämme sähköpostiisi ensimmäisen koulutuspostin (tarkista roskapostikansio ja kaikki muutkin kansiot).

 

Askel 1:ssä on 4 koulutuspostia ja 4 visualisaatiota. Ensimmäisen postin aihe on "Henkisen kulkijan tärkeimmät työkalut" ja se sisältää 49 sivuisen kirjallisen pdf-materiaalin sekä kuunneltavan visualisaation "Vahvistusta henkiselle polullesi", noin 30min. Sen jälkeen saat uuden koulutuspostin aina kahden viikon välein. Yhteensä siihen kuuluu siis noin 150 sivua luettavaa ja 4 kuunneltavaa, ohjattua meditaatiota.

 

Askel 2:ssa on sitten 5 koulutuspostia, 5 kuuntelua, ja postien väli on 3 viikkoa. Silti hinta on sama 99€, kuten se on jokaisessa askeleessa.

 

K: Voinko käydä koulutuksen omaan tahtiin? Olen huono noudattamaan toisen sanelemia sääntöjä.

V: Et voi käydä omaan tahtiin, vaan sinun tulee noudattaa annettuja ohjeitamme. Et voi kuunnella visualisaatiota vain silloin tällöin, vaan ohjeiden mukaan. Askel 1:ssä sinulla on 2 viikkoa aikaa lukea kirjallinen materiaali ja kuunnella 14vrk:n aikana 12-14 kertaa visualisaatio. Useamminkin voit kuunnella, jos on sellainen elämäntilanne, että tarvitset tukea, opastusta ja puhdistusta enemmän. Jokaisen kuuntelukerran jälkeen kirjoitat  kokemuksesi heti itsellesi ylös. Voit tehdä oman visualisaatiopäiväkirjasi joko tietokoneella tai käsin kirjoitettuna. Tämä päiväkirja on itseäsi varten ja se jää sinulle, sitä ei palauteta meille.

 

K: En ole oikein lukuihmisiä ja olen aina ollut huono koulussa. Täytyykö tässä opetella paljon asioita ulkoa? Olen huono pänttäämään asioita.

V: Ei hätää Tämä ei ole perinteistä koulunkäyntiä, eli ei tarvitse päntätä. Opit kaiken tarpeellisen omien kokemustesi eli käytännössä kuunteluiden kautta, ja sinulla on valtavan suuri taivaallinen tukijoukko ympärilläsi. Kirjallinen materiaali auttaa sinua ymmärtämään kokemuksiasi paremmin, mutta ei yksistään vie sinua eteenpäin, vaikka opettelisit kaiken ulkoa.

 

K: Mikä on se päivittäinen harjoitus, josta monessa kohdassa puhutaan?

V: Teet aamuin illoin itse maadoituksen, yhdistymisen ja suojaukset ohjeidemme mukaan. Kyllä, sinä itse teet ne alusta asti. Näin sinä myös opit parhaiten ja nopeiten.

 

Kuuntelet visualisaation kerran päivässä ja kirjoitat kokemuksesi muistiin. Viikossa voit pitää visualisaatiosta yhden välipäivän.

 

Siinä kaikki.

 

K: Voinko korvata koulutuksen kuuntelun jollain muulla harjoituksella?

V: Se ei käy päinsä. Ainoastaan koulutuksen kuuntelut ja harjoitukset vievät sinua eteenpäin tässä koulutuksessa.

 

K: Entäs jos minulla ei ole aikaa tehdä maadoituksia joka päivä ja vielä kuunnella visualisaatiokin? Entäs sitten se materiaalin lukeminen?

V: Aluksi visualisaation kuuntelu sekä päivittäinen maadoitus saattaa tuntua vaikeasti järjestettäviltä, mutta hyvin pian huomaat niiden tuoman tasapainon, voiman ja rauhallisuuden. Ne tulevat sinulle äärettömän tärkeiksi. Et halua enää olla ilman niitä. Ne muuttuvat mahdollisesta suorittamisesta ja itsensä pakottamisesta mielihyvää ja energiaa tuottaviksi latureiksi sinulle. Jokaiseen jaksoon kuuluvan kirjallisen materiaalin voit lukea osissa. Materiaali sisältää paljon meidän omia kokemuksia ja kantapäiden kautta oppimisia sekä upeita kuvia, joten materiaalin teksti on hyvin helppolukuista.

 

K: Olen kiireinen perheen äiti. Minulla ei ole aikaa henkisille harjoituksille, vaikka tahtoa onkin.

V: Jos on tahtoa, on aikaa. Olemme molemmat taiteilleet kovasti, että aikoinaan saimme järjestettyä aikaa päivittäisille henkisille harjoituksille. Silloin kun Piia aloitti harjoitukset, meidän kaikki 5 lasta olivat alle kouluikäisiä, Piia kävi töissä, koulussa ja henkisen kasvun kurssia sekä tietenkin hoiti normaalit kotityöt, lemmikit, yms. Teemun aloittaessa harjoitukset, oli osa lapsista jo koulussa, Piia oli valmistunut koulusta, joten ajan järjestäminen oli jo helpompaa. Jokainen pystyy järjestämään 40 minuuttia päivästä itselleen, jos vain haluaa. Tämä vaati vain tahtoa, itsekuria ja tervettä itsekkyyttä. Sinäkin takuulla pystyt siihen, jos vain todella haluat.

 

K: Kiinnostus on valtavan iso, mutta en millään jaksaisi keskittyä koulutukseen raskaan työpäivän jälkeen, silloin jaksan vain maata. Mitä teen?

V: Hmmm... Noh, visualisaation aikana sinä istut tai makaat silmät suljettuina. Jaksatko tehdä sen työpäivän jälkeen? Niinpä Visualisaation jälkeen olosi on kuitenkin kertakaikkiaan niin upea, että haluaisit jakaa visualisaatiokokemuksesi koko maailmalle. Kirjoita ne heti päiväkirjaasi ylös, ja huomaat, miten kirjoittaessa oivallat asioita ja tapahtumia lisää.

 

K: Entäs jos minulla tulee kysyttävää opettajilta kesken koulutuksen tai sen jälkeen tai haluan kertoa heille oman kokemukseni?

V: Kun laitat meille yhteydenoton verkkokauppamme linkin kautta, vastaamme siihen. Koulutuksen hinta on painettu hyvin alas, sillä se ei sisällä kysy-vastaa palvelua, vaan yhteydenotot tulevat pienen maksun kautta verkkokaupasta. Vastaamme sinulle pikimmiten sähköpostiisi ja näin energiat pysyvät tasapainossa, eikä viestisi pääse hukkumaan viestitulvaamme, kun se tulee verkkokaupan tilauksen kautta.

 

K: Entäs jos haluan jakaa oman kokemuksen muille oppilaille ja kuulla heidän kokemuksia?

V: Liity FB:n Ylösnousemuksen portaat -ryhmään ja kirjoita kokemuksesi sinne uutena julkaisuna. Odota rauhassa, julkaisemme sen heti, kun ehdimme.

 

K: Voinko antaa perheenjäsenten, ystävien tai muiden läheisten kuunnella visualisaatioita tai lukea materiaalia, jos he ovat siitä kiinnostuneita?

V: Et voi jakaa mitään saamaasi materiaalia, etkä kuunteluita muille. Kaikki Valkoisen Liekin Voiman tuottama materiaali on suojattu tekijänoikeuslailla. Ne ovat myös henkilökohtaisia jokaiselle oppilaalle. Henkisten lakien mukaisesti, jokaisen kiinnostuneen tulee tehdä itse oma tilaus ja lähteä Portaisiin itse, ei kenenkään toisen siivellä.

 

K: Olen käynyt niin paljon kaikkia kursseja, mitä hyötyä minun on lähteä mukaan alusta asti? Enkö voisi hypätä suoraan vaikka askeleeseen 4?

V: Heti Askel 1:n ensimmäinen kuuntelu on kivijalkasi, tukesi ja turvasi, jossa oma enkelisi, henkioppaasi ja yksisarvisesi antavat sinulle juuri sellaista energiaa, mitä kuuntelu hetkellä tarvitset. Ei siis ole väliä, miten alussa tai pitkällä olet, saat siitä hyvin paljon. Kun olet lukenut vasta ensimmäisen askeleen ensimmäisen koulutuspostin ja kuunnellut visualisaation, et enää haaveile yliloikkimisesta

 

Voimme kertoa, että meidän vanhat oppilaat, jotka ovat käyneet meidän 1-10 koulutustamme, ovat olleet todella otettuja jo tästä ekasta kuuntelusta. Se on kirjoitettu suorana kanavointina ja se tulee aina olemaan oppilaan laturi läpi koko koulutuksen. Siihen on aina hyvä palata, kun kaipaa iloa, energiaa, puhdistusta tai opastusta.

 

Maailmassa on paljon hyvin erilaisia henkisiä opettajia, eikä kukaan opeta alun perusturvallisuutta siten, kuten me sen opetamme. Meidän tehtävämme on rakentaa oppilaan kanssa hänelle turvallinen kivijalka, josta lähteä kulkemaan henkistä polkuaan, korkeimmaksi parhaakseen.

 

K: Miten arvioitte oppilaan edistymistä ja sitä, että voiko hän jatkaa seuraavalle askeleelle?

V: Viimeisessä koulutuspostissa on pieni lopputehtävä, jonka mukaan arvioimme oppilaan valmiuden jatkaa eteenpäin. Jokainen, joka on toiminut ohjeidemme mukaan, pääsee tottakai läpi. Seuraavaan askeleeseen voi jatkaa joko heti, tai sitten kun tuntee sen ajankohtaiseksi.

 

K: Voiko askeleiden välissä pitää taukoa?

V: Kyllä voi pitää taukoa, mutta visualisaatioita kuunnellen. Vaikka pitäisit puolen vuoden tauon ensimmäisen askeleen jälkeen, ennenkuin lähdet 2. Askeleeseen mukaan, ja olet tänä aikana jatkanut visualisaatioiden kuuntelua, maadoittumistasi ja suojauksiasi, olet jatkanut henkistä kehitystäsi ja se on tarkoitus

 

Jos lopetat harjoitukset, valitettavasti eteneminen loppuu ja palaat taaksepäin. Silloin elämä on helposti harmaata, tylsää, vaikeaa ja kivuliasta.

 

K: Onko harjoituksia pakko tehdä askeleiden välissä, jos ei jaksa eikä huvita?

V: Jos olet käynyt koulutuksen ohjeiden mukaan, et koskaan tule esittämään tätä kysymystä.
 
Koulutus ei ole kuuri, jonka jälkeen haluat palata takaisin elämään johon maadoitukset, suojaukset ja visualisaatiot eivät kuulu. Suurin ja merkittävin muutos, jonka koulutus sinussa tekee, on se, että haluat jatkaa elämänmuutoksesi polulla.

 

K: Pelkään sitä, mitä Ylösnousemuksen portaiden nouseminen mahdollisesti nostaa sisimmästäni pintaan. Entä jos se onkin minulle liikaa?

V: Henkinen polkukin on toisinaan raskasta ja kivuliasta. Suurin kasvu tapahtuu nimenomaan aina kivun kautta. Voit olla varma siitä, että niin kauan kuin sisimmässäsi on piilossa haudattuja tunteita ja pelkoja, ne vaikuttavat jokapäiväiseen elämääsi. Kun saat ne esiin ja itsestäsi pois, muuttuu se, miten maailman näet

 

Olemme 100% varmoja, että loppujen lopuksi olet äärettömän kiitollinen, että olet henkiselle polulle lähtenyt. Se tuo uskomattoman paljon

 

K: Mikä on koulutuksen punainen lanka?

V: Koulutukseen kuuluu 12 askelmaa. Jokaiseen askeleeseen liittyy oma teemansa, oma osa 16 chakran järjestelmästä. Jokainen Askel laajentaa tietoisuuttasi, avaa

henkisiä kykyjäsi ja puhdistaa energiajärjestelmiäsi korkeimmaksi parhaaksesi

 

Jokaisessa Askeleessa on oma tavoitteensa, mikä näkyy myös askeleen otsikossa. Tämä on koulutus, joka on paras lahja sinulta itseltäsi, sinulle itsellesi. Se on avain, se on ovi uuteen. Se on juuri Sinua varten

 

K: Te sanotte, että koulutus muuttaa minua. Miten se sitten muuttaa?

V: Kyllä, se muuttaa paljon. Sinä osaat tarvittaessa sanoa ei. Sinä et enää tyydy ihmisiin, jotka kohtelevat sinua alentavasti tai halveksien. Sinä haluat parempaa, ja sinä tiedät, että sinä ansaitset parempaa. Sinä pystyt nostamaan itsesi ja tarpeesi samalla viivalle toisten kanssa.

 

Sinä et tyydy olemaan enää kynnysmatto, toisten pomppupallo. Et sinä kiukusta lähde mistään ihmissuhteesta, vaan rakkaudesta. Rakkaudesta itseesi.

 

Itsesi hyväksyminen. Jotta voisit muuttaa itseäsi, on se sitten ajatusmallejasi tai fyysistä ulkomuotoasi, kaikki lähtee siitä, että ensin tulee hyväksyä itsensä sellaisena kuin on. Kun teet töitä sisimpäsi eteen, se alkaa vaikuttaa myös ulkopuolellesi, kenties töihisi, ihmissuhteisiisi, jne.

 

Opit kuuntelemaan intuitiotasi, vahvistamaan yhteyttäsi omaan sisäiseen viisauteesi, päästämään irti tarpeettomista ihmissuhteista, ajatusmalleista, muistoista, esteistä ja peloista. Kyllä, tilalle saat kaikkea uutta ja ihanaa

 

Yksinkertaisesti sinusta tulee se paras versio itsestäsi

 

K: Olenko minä sitten valmis tälle matkalle? Puhukaa minut ympäri, että uskallan tulla.

V: Ei, ei se niin mene. Emme me puhu ketään ympäri. Olet valmis, sitten kun et saa koulutusta mielestäsi, kun se yhä uudelleen ja uudelleen palaa mieleesi. Me tiedämme, että koulutukseen tulee juuri oikeat henkilöt. Egosi kyllä yrittää puhua sinua ympäri, ettet lähtisi tähän mukaan. Niin monien egot ovatkin nyt hätää kärsimässä, sillä he pelkäävät muutosta kaikkein eniten. Egosi tietää, että kun lähdet motivaatiolla koulutukseemme mukaan, sen ääni alkaa pienentyä ja pienentyä. Siitä sillä on hätä.

 

K: Entäs jos väsytän itseni koulutuksen aikana? Jos se käy minulle liian raskaaksi?

V: Tiedämme omista kokemuksista ja olemme kuulleet sadoilta edellisten koulutustemme oppilailta, että koulutuksemme antaa enemmän energiaa, kuin vie sitä. Niin moni on antanut meille palautetta, että ilman koulutusta ei olisi jaksanut raskasta elämänjaksoa, perheen sairastelua, avioeroa, ystävän muuttoa, rakkaan menetystä, lemmikin poismenoa, potkuja, työpaikan vaihdosta, tms. Tämä yksinkertaisesti tuo enemmän kuin vie ja kaikki tapahtuu korkeimmaksi parhaaksesi.

 

Nuo ovat siis palautteita edellisistä koulutuksistamme. Me olemme puhdistaneet itseämme hyvin aktiivisesti vuosien ajan, ja puhdistamme päivittäin edelleen, jotta nyt olemme valmiita kanavoimaan tämän uuden koulutuksen. Tämä on huikein tuotantomme ikinä

 

K: Mistä pääsen tilaamaan koulutuksen?
V: Tästä linkistä pääset verkkokauppaan ›

 

 

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -