Irtipäästöhoito

Etusivu » Energiahoidot » Irtipäästöhoito


Irtipäästöhoito

 

Tämä hoito on sananmukaisesti irtipäästöä kaikesta vanhasta ja tarpeettomasta. Oli irtipäästettävä asia sitten tietoisessa mielessä tai tiedostamattomassa mielessä, alitajunnassa, Valonauttajat saavat sen sieltä pois ja Valoon.

 

Irtipäästöhoito on myös keskimmäinen hoito Kolmen hoidon paketista. Sen voi myös ottaa vastaan omana, erillisenä hoitonaan

 

MITÄ SE KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA?

Irtipääseminen vanhoista ja tarpeettomista tai alitajuisista, tiedostamattomista ajatusmalleista, traumoista, muistoista, negatiivisista tunteista saa aikaan sen, että sydän kevenee, hengittäminen helpottuu, maailma alkaa näyttäytymään kirkkaammissa väreissä, rakkaus täyttää sydämen jne.

 

Muutos irtipäästöstä tuohon keveyteen voi kestää minuutteja, tunteja, päiviä tai jopa viikkoja, riippuen siitä, miten syvältä ja millaisia asioita hoidossa lähtee. Mitä valmiimpi on luopumaan esimerkiksi vanhoista kaunoista, mustasukkaisuudesta, petetyksi tulemisen tuskasta jne., sitä enemmän olo kevenee ♡

 

Muistatko, kun olit lapsi, etkä ollut vielä oppinut kyyniseksi ja pessimistinen suhtautuminen oli vain jotain, mitä kummalliset aikuiset tekivät? Kun sinä iloitsit auringosta, sateesta, madoista ja muista elämän ihmeellisyyksistä?
 
Olet edelleen sisimmässäsi se sama ihminen, vailla tuskaa, pettymyksiä, murheita ja kaikkia elämän kolhuja.
 
Anna El Moryan ja Mikaelin vapauttaa sinut taakastasi ♡

Tilaa hoito täältä ›

Tilaa Kolmen hoidon paketti ›

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -

Tietosuojakäytäntö ›