Kolmen hoidon paketti

Etusivu » Energiahoidot » Kolmen hoidon paketti


Kolmen hoidon paketti


 
Pakettiin kuuluvat kolme hoitoa toimivat yksittäinkin erinomaisesti, mutta pakettina ne muodostavat yhtenäisen valtavan ison hoitokokonaisuuden, jossa on kolme osiota. Jokainen, joka on ottanut enemmän kuin yhden hoidon lyhyen ajan sisään, tietää miten suuri vaikutus hoitokuurilla on, vaikka hoidot eivät edes liittyisi toisiinsa. Nämä kolme hoitoa on annettu meille kanavoitavaksi pakettina sen vuoksi, että ne toimivat toistensa täydentäjinä.

 

Kolmen hoidon paketti on lisäksi 33€ edullisempi kuin hoidot erikseen ostettuna

 

Hoitopaketin hoidot otetaan vastaan kuin mitkä tahansa hoitomme, eli ajankohdalla ei ole mitään väliä koska sen ottaa vastaan. Sitten, kun itselle on se paras hetki. Eräpäivää hoitojen vastaanottamisille ei ole, vaan ne ovat vastaanotettavissa niin kauan kunnes ne on vastaanotettu. Hoitopaketti on tilattava 31.7. mennessä, mutta sen voi ottaa vastaan vakka vaikka kuukausien kuluttua. Kukin hoitopaketin hoito otetaan vastaan yhden kerran.
 
Hoidot on tarkoitettu otettavaksi otetaan vastaan tässä alla olevassa järjestyksessä ELI
 
1.hoito eli Kosminen Timanttihoito on suuresti sisintä avaava ja hoitokokonaisuuden kannalta äärimmäisen tärkeä, VALMISTELEVA hoito. Kosmisen Timanttihoidon energia myös kietoutuu kaikkien kolmen hoidon ympäri ja on vahvasti mukana kahdessa muussakin hoidossa.
 
2.hoidossa Irtipäästöhoidossa sananmukaisesti autetaan päästämään irti ja irrotetaan sinut kaikesta sellaista henkisestä taakasta ja painolastista, jotka Kosminen Timanttihoito nostaa pintaan ja joista olet valmis pääsemään irti.
 
Kun olet puhdistettu vanhasta taakasta, olet valmis ottamaan 3.hoidon eli Runsaushoidon vastaan, joka täyttää sinut Alkulähteestä tulevalla, kultaisella, runsauden energialla. Tässä vaiheessa olet siis parhaiten valmis runsauden vastaanottamiselle, kun sinusta on puhdistettu pelkoja ja runsautta estäviä asioita/muistoja/traumoja, ja tässä Runsaushoidossa runsaustietoisuuttasi kohotetaan hyvin merkittävästi.
Se, miten tiheään tahtiin nämä 3 hoitoa otetaan vastaan, sen kertoo intuitiosi. Asiakkaamme ovat kertoneet erilaisia kokemuksia tästä hoitopaketista. Eräs otti ne viikon välein vastaan, eräs ohjattiin ottamaan parin päivän välein, ja eräs oltiin ohjattu ottamaan kaikki 3 hoitoa saman päivän aikana.
 
Melkoisen yleistä on ollut, että Irtipäästöhoito ja Runsaushoito otetaan ainakin melko peräkkäin vastaan, mutta poikkeuksiakin varmasti löytyy. Jokaisella on oma tahti ja se on paras.
 
Meiltä on myös kysytty, saako saman hoitopaketin tilata uudelleen? Eli kun on ottanut kaikki 3 hoitoa vastaan, voiko mennä uudelleen verkkokauppaan ja tilata paketti uudelleen? KYLLÄ VOI ja näin on myös jo toimittu. Tämä kertonee ehkä parhaiten asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja tämän voimakkaimman hoitopaketin vaikutuksista.

 

Hoitopaketti antaa ja vie eteenpäin moninkertaisesti enemmän kuin samat kolme hoitoa erikseen otettuna. Vaikutus on moninkertainen ♡

 

Tilaa hoitopaketti tästä ›

Love Without Boundaries
- Rakkautta vailla rajoja -

Tietosuojakäytäntö ›