Runsaushoito

Etusivu » Energiahoidot » Runsaushoito


Runsaushoito varattavissa 31.1. saakka

tilaa hoito tästä

 

Upea Runsaushoito ♡ Kun ostat hoidon itsellesi, saat halutessasi valita ystävän, jolle me lahjoitamme tämän hoidon ♡ Tarkemmat ohjeet alempana, joten luethan tarkasti.

 

Hoidon vastaanotto-ohjeet tulevat sinulle heti tilausvahvistuksen mukana, ole siis tarkkana, että sähköpostisi tulee oikein. Tarkista tilauksen jälkeen myös roskapostikansio ja muut kansiot, joskus tilausvahvistus menee sinne.
  
MITEN ME SAIMME KEHOTUKSEN KANAVOIDA TÄMÄ RUNSAUSHOITO?
 
Runsaus on samanlainen asia kuin maadoituskin. Sama kuin sydämen avautuminen, sama kuin mikä tahansa henkinen kehitys. Se on tehtävä itse. Luotava itse. Arkkienkeli Rafael näytti meille, miten enkelin siivet muodostuvat sydänchakrasta purkautuvasta energiasta, leviävät sivuille ja taakse, ja palaavat sitten selän kautta takaisin sydämeen, mutta Alkulähteen energialla vahvistuneena. Kaiken lähtökohtana on kuitenkin sydämestä purkautuva energia. Jos enkeli ei säteilisi sydämestään rakkautta, ei hänellä myöskään olisi siipiä. Ei energia tyhjästä tule, se on luotava.
 

Samalla tavalla jokainen Ylösnousemuksen portaat, Askel 1:n käynyt oppilas huomaa muutoksen elämässään, kun hän alkaa itse tekemään maadoitusta ohjeidemme mukaan, itse luomaan juuriaan. Vasta päivittäinen tekeminen tekee juurista vahvat ja maailmankaikkeus lisää niihin energiaa. Kaikki mahdollistuu, kun itse alkaa säännöllisesti tekemään eli luomaan ja vahvistamaan. Sama tapahtuu myös runsauden kanssa. Sitä on päivittäin luotava. Sitä on vahvistettava ja omia runsautta estäviä ajatusmalleja on murrettava.
 

Meidän on tehtävä hoito Mestari Merlinin ja Arkkienkeli Rafaelin kanssa. Sellainen hoito, joka murtaa ajatusmalleja ja vahvistaa voimaa luoda itse runsautta. Hoito ei kuitenkaan avaa runsauden putkea niin, etteikö ihmisen tarvitsisi itse tehdä mitään. Ei. Se auttaa ihmistä tekemään sen, mitä pitää, saavuttaakseen pysyvän runsauden tilan elämäänsä. Aivan samalla tavalla kuin pysyvä maadoittuminen vaatii ihmiseltä itseltään töitä.
 

Merlinin ja Rafaelin hoito antaa avaimet, mutta ovesta on kuljettava itse. Tätä samaa meille nyt hoetaan joka tuutista. Ihmisen oma vastuu. 

TILAA HOITO TÄSTÄ
 

 

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›