Ylösnousemuksen portaat™

Etusivu » Ylösnousemuksen portaat


Tule siksi, joka olet

Valmennus Sinulle, joka haluat vapauttaa itsesi ♡

 

Tämä ei ole mikään tavallinen koulutus, kurssi tai edes valmennus, sillä sinä et tule opiskelemaan, opettelemaan asioita lukemalla tai kuuntelemaan luentoja. Sinä tulet kokemaan asioita. Kaiken perustana ovat visualisaatiot eli ohjatut mielikuvamatkat. Tämä sana ei kuvaa kovinkaan hyvin sitä, mitä ne todellisuudessa ovat.

Meidän visualisaatiomme eivät toimi päivätietoisuuden tasolla, vaan ali- ja ylitajunnan tasoilla. Ne vievät sinut turvallisesti valomaailmaan, todellisuuden korkeammille tasoille ja tuovat sinut sieltä myös turvallisesti takaisin. Et välttämättä muista matkasta mitään, eikä sillä ole väliäkään, kuuntelut toimivat aina. Ne toimivat, vaikka olisit täysin tietoisena koko ajan, etkä kokisi mitään. Ne toimivat, kun olet tiedottomassa tilassa ja ne toimivat, kun koet uskomattomia asioita visualisaation aikana.


Tulet oppimaan kokemustesi kautta hyvin paljon ja tulet edistymään vieläkin enemmän. Tulet saavuttamaan hyvin nopealla aikataululla ensimmäiset merkit siitä pysyvästä autuuden tilasta, jota henkisen polun kulkijat ympäri maailmaa tavoittelevat. Tulet elämään nyt hetkessä, sisäisen rauhan tilassa, tietoisena, onnellisuutta ja rakkautta säteilevänä. Tämä tila lisääntyy ja syventyy askel askeleelta, kunnes olet täydellisesti 

 

Se, joka Olet ♡

 

Tilaa Askel 1

 

Jokainen Ylösnousemuksen portaiden askel pitää sisällään useampia jaksoja. Yhden Askeleen nouseminen vie noin 2-4 kuukautta, riippuen askeleesta ja nousijasta itsestään. Me toimimme matkaoppaina ja annamme ne menetelmät, joita käyttämällä pääset askel askeleelta ylöspäin omassa elämässäsi. 

  

Etukäteen ei tarvitse osata yhtään mitään, kaikki opetetaan. Ylösnousemuksen portaat on ainutlaatuinen paketti tietoisuuden laajentamiseen ja henkisen hyvinvoinnin lisäämiseen.

 

Valonauttajat ohjaavat meitä kirjoittamaan ja puhumaan jokaisen sanan niin, että se palvelee jokaisen korkeinta parasta. Jokainen, joka aloittaa Ylösnousemuksen portaat, pääsee etenemään nimenomaan omalta tasoltaan ylöspäin. Lähtötasolla ei siis ole mitään merkitystä.
 
Tärkeimmässä roolissa ovat itse tekemäsi harjoitteet sekä visualisaatiot eli ohjatut meditaatiomatkat. Niissä jokainen pääsee korkeampiin ulottuvuuksiin, Valonauttajien luo, jolloin he voivat auttaa sinua paremmin ja tehokkaammin, korkeimmaksi parhaaksesi. Yhteytesi valomaailmaan ja itseesi vahvistuu, saat omia kokemuksia henkisistä ulottuvuuksista

 

ASKEL 1

 

Oppilaan palaute Askel 1:n jälkeen

 

”Suuri, Suuri, Kiitos teille tästä. Elämäni muuttui aivan täysin. Hermoromahduksen partaalla olevasta naisesta on tullut rauhallinen, turvallinen ja kuunteleva ihminen, joka ei sekoile niin paljon, ei töissä, ei kotona. Ulkoisesti mikään näkyvä ei ole muuttunut mutta sisällä on tapahtunut paljon. Se on teidän ja valonauttajien ansiota. Nöyrä kiitos että sain tämän.

 

Elämäni on muuttunut. Olen turvassa, niin onnellinen ja kiitollinen. En hermoile turhaan. Otan aikaa harjoitukseen. Vaikka vaikeuksia tulee, en enää pelkää.”

Lue tarkemmin Askel 1:stä ›

 

  

ASKEL 2

 

Askel 2:ssa opit kommunikoimaan Valomaailman kanssa. Ensimmäisessä jaksossa pääset kylpemään Alkulähteen energiasateessa, joka on tähän saakka kaikkein voimakkain visualisaatiomme. Tutustut myös sieluperheesi jäseniin ja ymmärrät elämäntarkoituksen, sisäistät henkiset lait ja opit ratkaisemaan elämässäsi olevia ongelmia Valonauttajien avulla. Juurichakran aktivointi alkaa tässä 2. Askeleessa, jolloin perusturvallisuutesi nousee aivan uudelle tasolle. Jokaisen jakson harjoitteluaika on vähintään 3 viikkoa, mutta voit myös pidentää jaksoa tarpeen mukaan, sillä osaat jo tässä vaiheessa kuunnella intuitiotasi hyvin.

 

Lue tarkemmin Askel 2:sta

 

 

SEURAAVAT ASKELEET

 

3. askeleessa aletaan tositoimiin sisimpäsi puhdistuksen kanssa. Tulet parhaaksi kaveriksi Kosmisen Timanttiviolettiliekin sekä Mahatma -energian kanssa. Manifestointi tulee hyvin tutuksi sinulle tämän askeleen aikana, samoin oma voima, oma lohikäärme, yms. Tämä on niin huikea askel, ettei tähän oikein meinaa edes löytyä sanoja.

 

Tämän jälkeen noustaan askel askeleelta yhä vain korkeammalle ja korkeammalle, ja sinä tunnistat koko ajan selkeämmin, kuka Sinä todellisuudessa olet, kun pystyt karistamaan itsestäsi alitajuisia ja tietoisia esteitä, pelkoja, muistoja ja negatiivisia ajatusmalleja.

 

Alun kivijalan rakentamisen ja vahvistamisen jälkeen askel askeleelta noustaan myös chakrajärjestelmässä ylemmäs, aina viimeisen askeleen 16 chakraan asti, kehittäen henkisiä kykyjä ja laajentaen tietoisuutta

  

Avaamme omaa elämäämme paljon näiden askelten aikana, kertoen omia kokemuksiamme ja kantapäiden kautta oppimisia.

 

Portaiden kulkeminen

  

Matka portaiden huipulle ei ole mikään pikajuoksu, vaan kaikkien askelmien läpikäyminen ja matkalla itsensä puhdistaminen vie aikaa vuosia. Kaikki askeleet on käytävä järjestyksessä, alhaalta ylös, oikopolkuja ei ole, eikä yhtään askelmaa tai askelman jaksoa voi jättää väliin. 

 

Toki se on todella pikainen spurtti, jos sen asettaa siihen mittakaavaan, että se lyhentää henkiseen kasvuun ja tietoisuuden laajentamiseen kuluvaa aikaa jopa useiden elämien verran. Askelmia ylöspäin kulkiessa pudotat harteiltasi ja sydämestäsi pois äärettömän paljon negatiivista painolastia ja askel kevenee, mitä korkeammalle pääset. Opit luottamaan itseesi, Valonauttajiin ja elämään

 

Tämä ei tietenkään ole mikään kuuriluonteinen elämys, vaan elämänmuutos. Jos harjoitukset lopettaa kokonaan, ei tietoisuuden laajentuminen tietenkään jatku, eikä pysy edes ennallaan, vaan se laskee takaisin entiseen. Sekä henkinen, että fyysinen kunto paranevat vain harjoittelemalla. Ei maratonjuoksija paranna aikaansa, kuin harjoittelemalla paljon, eikä henkinen kulkija laajenna tietoisuuttaan muuten, kuin päivittäisellä harjoituksella.

  

Tämä matka tulee viemään sinut syvään yhteyteen oman itsesi kanssa ja me takaamme, että tulet löytämään itsesi, Korkeamman Minäsi ja sitä kautta korkeamman tarkoituksesi. Saat myös vahvan yhteyden Valomaailmaan ja elämäsi tulee muuttumaan huikealla tavalla.

 

Ylösnousemuksen portaat on meidän elämäntehtävämme, jossa me kerromme asiat niin, kuin Valonauttajat ovat ne meille opettaneet. Annamme  sinulle ne samat työkalut, jotka on meille annettu ja joita itse käytämme jatkuvasti.

 

YLÖSNOUSEMUKSEN PORTAAT SOPII JOKAISELLE

 

Oletpa sitten vasta ihan alussa, eikä sinulla ole muuta kuin innostus ja sisäinen palo päästä eteenpäin, laajentaa tietoisuuttasi ja ymmärtää elämää syvemmällä tasolla, tai oletpa sitten jo pitkään henkistä matkaa tehnyt etsijä, olet löytänyt sen, mitä olet etsinyt. Olit sitten missä kohdassa tahansa oman elämäsi labyrinttia, näitä askelmia kulkemalla pääset perille. Vastaukset löytyvät aina omasta sisimmästäsi, ei koskaan mistään ulkopuolelta. Me annamme työkalut ja sinä itse teet oman osuutesi. Portaiden tarkoitus ei ole kertoa, miten asiat ovat, vaan auttaa sinua löytämään totuus itse. Näitä portaita nousemalla opit varmasti, miten se tehdään ja mikä vielä tärkeämpää, opit luottamaan löytämiisi vastauksiin

 

SINÄ ITSE TEET TYÖN

 

Tärkeintä Ylösnousemuksen portaissa on se, että me laitamme sinut töihin. Emme aktivoi sinussa mitään, emme avaa mitään, emme tee katteettomia lupauksia, etkä sinä pääse eteenpäin passiivisesti odottelemalla ja lueskelemalla, vaan omalla työlläsi, päivittäisen henkisen harjoituksen tehden eli kuuntelemalla visualisaation. Me annamme sinulle harjan käteen, mutta sinä itse lakaiset pihapiirisi ja sisimpäsi
 
Olemme tiukkoja ja vaativia opettajia, emmekä tietenkään voi päästää sinua seuraavalle askelmalle, jos lepsuilet ja lintsaat. Me tiedämme, että vain omalla kurinalaisella henkisellä harjoittelulla pääsee eteenpäin ja sitä vaadimme myös oppilailtamme. Olemme tässä työssä Valkoisen Veljeskunnan kanavana maan päällä ja olemme yhtä vaativia sinua kohtaan kuin Mestarit ovat meitä kohtaan. Nämä eivät ole rullaportaat, eikä nousu tapahdu itsestään. Mestarikin harjoittelee koko ajan, koska haluaa päästä eteenpäin ja olla mestari vielä huomennakin 

Tilaa tästä koko Askel 1 ›

 

Voit myös tilata Askel1:n jakso kerrallaan:

 

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 1/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 2/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 3/4 ›

Tilaa tästä Askel 1 - Jakso 4/4 ›

 

Tilaa tästä Askel 2 - Jakso 1 ›

Become who you are
- Tule siksi, joka olet-

Tietosuojakäytäntö ›