IHME -valmennus testiryhmälle

Tai kirjaudu sisään päästäksesi maksullisiin kursseihisi.

Ihme

Me luotamme, että IHME -menetelmästä tulee sinulle voimaannuttava ystävä, tuki ja turva jokaiseen päivääsi. Että odotat aina hetkeä, jolloin on sinun ja IHME -menetelmän aika. Että se voisi olla se rauha, johon kääntyä, jos mieli tuntuu väsyneeltä tai raskaalta. Että se joka kerta palauttaa sinut takaisin siihen tilaan, jossa koet olevasi yhtä maailmankaikkeuden valon ja rakkauden kanssa. Tilaan, jossa koet toimivasi korkeimman minuutesi kautta. Tilaan, jossa olet täydellisesti jalat maassa, energiat tasaisena. Tilaan, jossa sinulla on kosketus omaan sisäiseen rauhaan.

Luotamme, että tämä on menetelmä, jonka äärelle haluat palata yhä uudelleen ja uudelleen voimaantumaan, eheytymään, kirkastamaan mieltäsi, ajatuksiasi ja tunteitasi. Menetelmä, joka puhdistaa sinua ja saa valosi loistamaan entistä kirkkaammin ja jonka IHME -vaikutusta haluat jatkaa.

Aika paljon luvattu, mutta se on täysin mahdollista, kun annat siihen mahdollisuuden, annat meille mahdollisuuden ♡ Se on IHME -menetelmän tarkoitus. Päästä sellaiseen IHME -tilaan, jota ei halua kadottaa, vaan tulla osaksi sitä. Olla se. IHME.

Kuuntelun myötä IHME -menetelmä on helppo sisäistää, kunhan vain eläytyy keskittyneesti kuunteluun. Tarkoitus ei ole tässä vaiheessa opetella mitään ulkoa, voit ainoastaan vain keskittyä kuunteluun, hengittämiseen ja nauttia koko sydämestäsi ♡

Moduulit