Tietosivut

Yksisarviset

Keitä he ovat?

Yksisarviset ovat ylösnousseita hevosia. Ihmisten ja hevosten henkinen evoluutio noudattaa samanlaista kaavaa. Molemmat inkarnoituvat kehoon niin monta kertaa, että ovat oppineet kaiken, mitä fyysisellä tasolla voi oppia. Kun kaikki on opittu mitä fyysisessä kehossa voi oppia, tapahtuu ylösnouseminen ja hevosista tulee Yksisarvisia, ihmisistä tulee Ylösnousseita Mestareita.

Yksisarviset edustavat puhtautta, viattomuutta ja toivoa. He auttavat ihmisiä säilyttämään toivonsa erilaisissa katastrofeissa oli ne sitten luonnonmullistuksia tai ihmisten tekemiä hirmutekoja.

Yksisarviset myös auttavat ihmisiä näkemään kaikki tilanteet ja asiat korkeammasta, jumalallisen rakkauden näkökulmasta käsin, varsinkin silloin, kun inhimillisestä näkökulmasta katsoen, jossain kamalassa tapahtumassa ei ole mitään hyvää.

He auttavat ihmisiä pitämään oman värähtelynsä korkeammalla ja auttamaan toisia hädän hetkellä.

Yksisarvisten yleisin väri on valkoinen, mutta heitä on toki muunkin värisiä. 

Enkelten työskennellessä sydämen kautta, yksisarviset työskentelevät sielun kautta. Yksisarvisten energia on erilaista kuin enkelten. Enkelienergia on aina lempeää, pehmoista, hoivaavaa ja rakkaudellista, kun taas yksisarvisten energia on säkenöivää, iloista tai majesteettista 

Yksisarviset ovat valo-olentoja, joiden värähtely on paljon korkeampi kuin äänen tai valon nopeus, joten emme normaalisti kuule tai näe heitä. Herkät ihmiset voivat aistia heidän energiansa läsnäolon. Yksisarviset voivat ilmaista itsensä meille visualisaatioissa, hoitotilanteissa, meditaatioiden tai uniemme aikana, jolloin meidän oma värähtelytaajuutemme on korkeammalla ja heidän on helpompi näyttäytyä.

Yksisarvisilla on hierarkinen järjestys samoin kuin enkeleilläkin, mutta tämä ei tarkoita, että joku olisi alempi ja toinen ylempiarvoinen. Järjestys kertoo siitä minkälaisista tehtävistä yksisarvinen on vastuussa. Ylösnoustuaan yksisarvinen on 7. ulottuvuudessa ja jatkaa siitä kehitystään ylöspäin. Yksisarvisten valtakunnan kuningasperheen jäsenet ovat jo 9.-13. ulottuvuudessa.

Edellisen kerran yksisarviset olivat läsnä maapallolla Kultaisen Atlantiksen aikaan.

Atlantiksen romahtaessa ihmiskunnan värähtely madaltui niin paljon, että yksisarviset eivät enää saaneet yhteyttä ihmisiin.

He eivät pystyneet madaltamaan omaa värähtelyään tarpeeksi ja joutuivat palaamaan takaisin kotiplaneetalleen Lakumaylle.


Ihmisten tietoisuuden nousun ja lukuisten valotyöntekijöiden rukousten myötä yksisarviset ovat nyt palanneet ja jatkavat palaamistaan yhä runsaslukuisempana, auttaakseen planeettaa ylösnousemuksessa, sekä ihmiskuntaa henkisen tietoisuuden ja värähtelytaajuuden nostamisessa 

Yksisarviset toteuttavat niitä ihmisen sielun toiveita, joista hän saa syvää tyydytystä ja jotka auttavat häntä täyttämään ennen syntymäänsä tekemäänsä sopimusta. He voivat myös auttaa ihmisiä toteuttamaan toiveensa. Henkisten lakien mukaan ansaitsemme toiveemme, mikäli toivomme sitä koko sydämestämme ja mikäli se on meidän korkeimmaksi parhaaksemme, eli asia ei ole ristiriidassa sielunsuunnitelmamme kanssa.

Miten Yksisarviset parantavat?

Yksisarvisten sarvesta säteilee jumalallista energiaa. Minne ikinä he sarvensa suuntaavatkin, siellä tapahtuu eheytymistä, joka on fyysistä, emotionaalista ja sielullista. Yksisarviset hoitavat ihmisen kehoa, auraa ja sielua.

He voivat avata, puhdistaa ja tasapainottaa kaikki ihmisen 12. päächakraa. Lisäksi he voivat puhdistaa ja nostaa ihmisen värähtelytaajuutta, jolloin ihminen pystyy vetämään enemmän valoa puoleensa ja yhteydenpito kaikkiin valonauttajiin helpottuu. Samalla ihmisen tietoisuuden taso nousee ja hän alkaa ymmärtää itseään ja maailmankaikkeutta aivan uudella tavalla 

Yksisarvishoitaja osaa kanavoida Yksisarvisten energiaa energiahoidossa. Silloin hoidon saaja voi vain olla ja rentoutua, eikä hänen tarvitse edes uskoa Yksisarvisten olemassaoloon. Lue lisää Yksisarvishoidosta täältä.

Yksisarvisten antamat merkit:

Yksisarviset antavat meille erilaisia merkkejä ja symboleita jotta huomaisimme heidän läsnäolonsa. Näitä on esimerkiksi:

  • valkoinen höyhen
  • valkoinen kukka
  • näet yksisarvisen kuvan, korun, pehmolelun tai koristeen, ja tiedät yksisarvisten olleen asialla
  • tönäisy tai jatkuva pieni töniminen johonkin kehosi osaan, kun yksisarvinen tönäisee sinua turvallaan tai sarvellaan. Tämän voi tuntea joskus erittäin voimakkaastikin
  • yksisarvinen voi ilmestyä orbina valokuvaan, videokuvaan tai voit nähdä  sellaisen myös paljain silmin
  • viileän ilmavirran tunteminen vierellä

(lähde: Diana Cooper: Ihmeelliset Yksisarviset, 2009)

 

Viesti Yksisarvisilta:

”Me autamme Teitä kaikessa siinä, mitä te haluatte kaikkien korkeimmaksi parhaaksi tehdä. Mitä korkeammalle haaveenne asetatte, sitä suuremman joukon meitä saatte avuksenne.

Planeettanne ylösnousemus on jo tapahtumassa, eikä sitä voi enää peruuttaa.

Ihmisten on ylösnoustava myös viidennen ulottuvuuden tasolle, että voisivat jatkaa elämäänsä Maassa. Me autamme Teitä siinä. Me autamme Teitä auttamaan muita. Autamme Teitä myös toteuttamaan omaa korkeampaa sielunsuunnitelmaanne ja elämäntehtäväänne. Teillä on kaikki tukemme.”

- Yksisarviset -